Bucuresti | 102,8FM ALINA EREMIA - GURA TA

Câți bani câștigă Theo Rose pentru un concert de o oră. E mamă, iubită, solistă, vedetă tv și actriță de serial

theo rose
Theo Rose / Foto: Facebook

Theo Rose, una dintre cele mai populare soliste ale momentului, are un program extrem de încărcat. Deși a devenit mamă de doar câteva luni, s-a întors rapid la obligațiile profesionale.

Joacă într-un serial, e antrenor la Vocea României, imagine a mai multor companii, dar are și multe concerte și evenimente private la care cântă.

Citește și: Theo Rose se declară fascinată de iubitul ei, Anghel Damian: “E dragostea vieții mele”. Un an de relație, copil și o iubire care crește

Popularitatea de care se bucură a însemnat, cu timpul, și mărirea onorariului pe care-l primește la cântări. Potrivit cancan.ro, Theo ar câștiga aproximativ 6.500 de euro pentru 60 de minute pe scenă. Onorariul poate crește ajunge și la 10.000 de euro, asta în cazul în care se dorește un show mai complex.

Deși a adunat sume frumoase adunate, tânăra de 26 de ani spune că este chibzuită și că nu îi place să facă excese sau să arunce cu banii, chiar dacă se mai răsfață din când în când și a reușit deja să-și împlinească niște visuri. 

Theo Rose, îndrăgostită până peste cap de Anghel Damian

theo rose si anghel damian

Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha / Foto: Instagram

Viața lui Theo Rose s-a schimbat radical în ultimul an, de când l-a cunoscut pe Anghel Damian. Cântăreața și scenaristul sunt împreună din vara lui 2022. De atunci s-au legat foarte tare, au devenit părinți, iar dragostea crește.

Citește și: Theo Rose a făcut deliciul internauților cu un clip în care apare lângă un panou cu Mădălina Ghenea: “Deprimant să dai cu ochii de ea”

„E un om care mă fascinează. Îmi place să petrec timp cu el, să-l ascult vorbind despre absolut orice, învăț încontinuu. Faptul că a venit în viața noastră ceva la fel de nou pentru amândoi (că au devenit părinți -n.r.), ne-a echilibrat un pic. Stăm în casă, ne uităm unul la altul și nu ne vine să credem că am făcut asta și că s-a întâmplat așa repede. Și emoția frumoasă, fericirea, e greu de dus. E frumoasă relația noastră, e mai frumoasă decât înainte. Am trăit sarcina fiind îndrăgostită de Anghel. Noi nu am avut un declin. Suntem încă la începutul relației noastre, în primul an de relație, și s-au întâmplat toate lucrurile astea. E minunat. Poate unora li se pare nebunie că nu mi-a fost frică nicio secundă. A fost o certitudine inexplicabilă că asta a fost ceea ce trebuia să se întâmple, ce trebuia să facem. A fost așa din partea amândurora. Te sperie puțin că e chiar așa, dar așa a fost. Am făcut totul cu cea mai mare deschidere. Ne-am făcut viața repede așa cum amândoi aveam nevoie, poate pentru că a fost așteptarea lungă până acum. Poate că ne-am așteptat mult în adâncul sufletului. Nu sunt genul care să se arunce și să se înhame la un drum din ăsta imprevizibil. Nimeni nu avea garanția că vom funcționa împreună. Sunt cu picioarele pe pământ, dar de data asta am fost dați peste cap amândoi. Așa a vrut Dumnezeu, sunt entuziasmată de viața mea”, a povestit Theo Rose în podcastul Ilincăi Vandici.

Galerie foto

Top citite
01 "I Am: Celine Dion" New York Special Screening
Câți bani ar urma să primească Celine Dion pentru interpretarea de la JO 2024. Cântăreața nu a mai urcat pe scenă din martie 2020
02 bebe rexha (11)
Bebe Rexha, o nouă ieșire nervoasă, în timpul unui concert: „Nu te juca cu mine” Ce a scos-o din minți pe artistă
03 Justin Bieber
Justin Bieber, onorariu fabulos pentru a cânta la petrecerea unor miliardari din India. A luat mai mulți bani decât Rihanna
04 Pink - Alecia Beth Moore
Pink a anulat un concert în Elveţia din motive medicale: „Abia aşteptam să fiu cu voi, să ne facem amintiri împreună!”
05 Michael Jackson
Michael Jackson avea datorii de peste 500 de milioane de dolari la momentul morții sale. Plănuia să-și facă ordine în finanțe
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
dana-marijuana-tinerete3
Dana Marijuana trăiește dintr-o pensie pe caz de boală, dar face eforturi să-și crească veniturile. Din ce câștigă bani în plus

Dana Marijuana, pe numele ei real Dana Coteanu, a vorbit despre eforturile pe care le face pentru a câștiga un ban în plus, astfel încât să reușească să-și întrețină fiicele fără prea multe lipsuri.

Taylor Swift/ Profimedia
Momentul când Taylor Swift a înghițit o insectă în timpul concertului susținut la Wembley. Artista le-a cerut ajutorul fanilor

Taylor Swift a trăit un moment neașteptat în timpul concertului său din turneul Eras, desfășurat pe stadionul Wembley din Londra. Artista a înghițit accidental o insectă în timpul interpretării piesei "All Too Well (10 Minute Version)" și a cerut ajutorul fanilor să continue cântecul în locul ei.

corina bud
Mesajul făcut public de Corina Bud după derapajul de la concertul Coldplay. Fanii, extrem de duri: „Ce fel de echipă de PR ai?”

Corina Bud, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, s-a numărat printre persoanele care l-au criticat dur pe Vlad Babașa, cântărețul de manele invitat să cânte la concertul Coldplay. O săptămână mai târziu de când a stârnit isterie cu declarațiile făcute, artista a revenit cu scuze.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere