Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Cât valorează noul inel de logodnă primit de Hailey Bieber de la soțul ei. Justin a scos o sumă uriașă din buzunar

Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber/ Profimedia

Hailey Bieber, soția celebrului cântăreț Justin Bieber, a primit recent un nou inel de logodnă. Cuplul și-a reînnoit jurămintele în Hawaii la începutul acestei luni, ocazie cu care au anunțat și că așteaptă primul lor copil.

Vedeta în vârstă de 27 de ani a fost văzută purtând un inel mult mai mare pe degetul său inelar, iar fostul său inel de logodnă, în valoare de 600.000 de dolari, a fost mutat pe degetul mic de la cealaltă mână. Experții au dezvăluit pentru DailyMail că noua bijuterie cu diamante valorează aproximativ 1,4 milioane de dolari. Gemologul Tenishia McSweeney de la Prestige Pawnbrokers a estimat că inelul are aproximativ 10 carate și cele mai bune note de culoare și claritate.

Noul inel de logodnă a lui Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Noul inel de logodnă a lui Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Citește și: Hailey Bieber, noi imagini cu burtica de gravidă. Soția lui Justin Bieber și-a arătat cu mândrie pântecul pe rețelele de socializare

Pe lângă noul inel, Hailey a fost văzută purtând și o verighetă, care se potrivește cu inelul soțului ei. Bijuteriile au fost create de Tiffany & Co. și prezintă un cerc complet de diamante. Ea și-a etalat noua bijuterie într-o postare pe contul său de Instagram, în timp ce își prezenta noua manichiură. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sarcina lui Hailey Bieber, o „afacere”? Fanii lui Justin au stârnit zvonuri despre motivul pentru care modelul a decis să devină mamă

Fanii lui Justin Bieber nu sunt convinși că anunțul recent privind sarcina lui Hailey va împiedica un eventual divorț între cei doi. Pe mai multe platforme de socializare circulă teorii conform cărora modelul ar folosi sarcina pentru a-și asigura viitorul financiar și a se lega pentru totdeauna de Justin.

Speculațiile stârnite de utilizatori în mediul online susțin că, odată ce copilul va veni pe lume, Hailey ar putea să-l părăsească liniștită pe Justin, fără să-și facă griji pentru situația sa financiară, deoarece întreținerea copilului ar fi asigurată de celebrul artist. 

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Citește și: Justin Bieber, în lacrimi, într-o poză pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Ce s-a întâmplat, frate?” Reacția lui Hailey Bieber

„În adâncul sufletului, Hailey știe că și-a asigurat viitorul oferindu-i un copil lui Justin. A fost tot ce avea nevoie pentru ca toți acei bani să fie ai ei pentru totdeauna. Ea nu avea nevoie doar de căsătorie, ci tot timpul a fost vorba despre copil, așa că acum poate pleca în siguranță, pentru că știe că, indiferent dacă ei rămân sau nu împreună, ea va fi pentru totdeauna legată de Justin”, a scris un utilizator pe platforma de socializare Reddit. 

De asemenea, un alt utilizatori a susținut că Hailey îl folosește pe Justin pentru bani și faimă: „Întreaga ei personalitate este să fie soția lui Justin Bieber. Și-a format imaginea și stima de sine pe baza acestei relații și a vrut să le demonstreze tuturor că nu este pe locul 2, ci a câștigat un loc special în viața lui”.

Galerie foto

Top citite
01 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Se specula că divorțează, dar Bianca Censori și Kanye West sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum au fost surprinși în Tokyo
02 Justin Bieber și Puff Daddy/ Profimedia
Justin Bieber rupe tăcerea la mai bine de o lună după arestarea fostului său mentor, Sean „Diddy” Combs: „S-a întors?”
03 Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber, primul interviu de când a născut. Soția lui Justin Bieber nu a stat mult timp departe de afacerea sa
04 Christina Aguilera/ Profimedia
Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori
05 hailey (30)
De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dua Lipa/ Profimedia
Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Dua Lipa a făcut senzație pe scena festivalului de muzică Austin City Limits din Texas, unde a oferit un spectacol memorabil sâmbătă, 12 octombrie. Artista în vârstă de 29 de ani a captivat publicul nu doar prin vocea sa puternică, ci și prin ținuta îndrăzneață, care a întors toate privirile.

Sabrina Carpenter/ Profimedia
Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Sabrina Carpenter a atras toate privirile la Gala Time 100 Next din New York City, miercuri seară, unde a strălucit într-o rochie argintie spectaculoasă. Evenimentul a adus împreună figuri importante din industria divertismentului, iar Sabrina, în vârstă de 25 de ani, a reușit să fie în centrul atenției pe covorul roșu.

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.
Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Justin Bieber este „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs, însă încearcă să păstreze distanța de rapperul acuzat de agresiune sexuală de zeci de persoane, întrucât nu își dorește să fie asociat în vreun fel cu acest scandal.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit