Bucuresti | 102,8FM CELINE DION - SET MY HEART ON FIRE (MAJESTIC RMX)

Hailey Bieber, noi imagini cu burtica de gravidă. Soția lui Justin Bieber și-a arătat cu mândrie pântecul pe rețelele de socializare

Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber a postat noi imagini pe contul său de Instagram, arătându-și burtica de gravidă. Ea și soțul ei, cântărețul Justin Bieber, au anunțat recent că așteaptă primul lor copil împreună, iar acum modelul le-a arătat fanilor mai multe fotografii din ultimele săptămâni de când a aflat că este însărcinată. 

În imaginile publicate pe rețelele de socializare, Hailey apare în diverse ținute, inclusiv într-un crop top roz decoltat, o salopetă din denim și un tricou alb larg. Într-una dintre poze, Hailey, care este însărcinată în peste șase luni, potrivit publicației TMZ, își mângâie burtica în timp ce pozează lângă un câmp înverzit. În altă fotografie, ea se relaxează pe terasa casei, purtând un tricou alb ridicat pentru a-și expune burtica și își etalează cu mândrie inelul de logodnă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ultimele câteva săptămâni au fost incredibile”, a scris Hailey în descrierea postării.

Secțiunea de comentarii a fost rapid inundată de mesaje de felicitare și susținere din partea fanilor și prietenilor celebri, inclusiv Kylie Jenner, Sofia Richie, Jason Kennedy, Odell Beckham Jr., Malika și soacra ei, Pattie Mallette.

Citește și: Selena Gomez, reacție după ce Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți. Ce a postat pe Instagram celebra artistă

„Cea mai frumoasă mămică”/ „Strălucești de când ești însărcinată”/ „Bucură-te! E cel mai frumos lucru din lume”, au comentat fanii. 

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Pattie și-a exprimat entuziasmul de a deveni bunică, postând un videoclip pe Instagram în care sărbătorește vestea alături de fanii lui Justin: „Am așteptat această zi. Acum că au împărtășit-o, pot să sărbătoresc în sfârșit cu voi toți și, Doamne, o să fiu o bunică.” Ea a continuat: „O, Doamne! Justin și Hailey, veți fi cei mai buni părinți și sunt atât de încântată”.

Cuplul, căsătorit din 2018, a făcut anunțul oficial despre sarcină pe 9 mai, printr-un videoclip alb-negru în care își reînnoiesc jurămintele în Hawaii. În videoclip, Hailey poartă o rochie albă din dantelă, în timp ce Justin poartă o jachetă neagră și o cămașă albă.

Ce pofte are Hailey Bieber de când este însărcinată: „Nu aveți voie să judecați”

Pe lângă imaginile cu burtica de gravidă, Hailey Bieber a împărtășit cu fanii și care este cea mai mare poftă alimentară pe care o are de când este însărcinată. Modelul în vârstă de 27 de ani, care și-a anunțat sarcina pe rețelele de socializare săptămâna trecută, a dezvăluit miercuri, pe Instagram, că pofta ei cea mai mare este salata de ouă deasupra unui castravete murat cu sos iute. 

Ce pofte are Hailey Bieber de când este însărcinată/ Foto: Instagram

Ce pofte are Hailey Bieber de când este însărcinată/ Foto: Instagram

Citește și: Justin Bieber, în lacrimi, într-o poză pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Ce s-a întâmplat, frate?” Reacția lui Hailey Bieber

„Nu aveți voie să judecați”, a scris Hailey într-un mesaj care a însoțit fotografia în care își arată gustarea atipică.

Hailey trăiește acum cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Soția celebrului cântăreț a vorbit în nenumărate rânduri despre dorința de a fi mamă, însă a susținut că nu se grăbește. Într-un interviu pentru WSJ oferit anul trecut ea a spus: „Nu știi niciodată cât de mult va dura procesul de a rămâne însărcinată. Cu siguranță cu vor exista copii anul acesta”. 

Galerie foto

Top citite
01 Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Hailey Bieber și-a ascuns sarcina timp de șase luni. Soția lui Justin a dezvăluit totul: „Îmi doream libertate”
02 Justin Bieber
Justin Bieber, onorariu fabulos pentru a cânta la petrecerea unor miliardari din India. A luat mai mulți bani decât Rihanna
03 Hailey și Justin Bieber/ Profimedia
Fanii lui Hailey Bieber sunt convinși modelul va avea o fată. Detaliul care a dat-o de gol pe soția lui Justin Bieber
04 lady gaga
Lady Gaga neagă că ar fi gravidă, în ciuda pozelor care o arată cu o burtică proeminentă: "Nu sunt însărcinată. Doar plâng la sală"
05 *EXCLUSIVE* Lady Gaga steps out with tech entrepreneur boyfriend Michael Polansky after the Rolling Stones party
Lady Gaga stârnește zvonuri legate de o posibilă sarcină. Artista a fost surprinsă la nunta surorii sale cu o burtică proeminentă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Hailey Bieber/ Profimedia
Cât valorează noul inel de logodnă primit de Hailey Bieber de la soțul ei. Justin a scos o sumă uriașă din buzunar

Hailey Bieber, soția celebrului cântăreț Justin Bieber, a primit recent un nou inel de logodnă. Cuplul și-a reînnoit jurămintele în Hawaii la începutul acestei luni, ocazie cu care au anunțat și că așteaptă primul lor copil.

Hailey și Justin Bieber/ Profimedia
Sarcina lui Hailey Bieber, o „afacere”? Fanii lui Justin au stârnit zvonuri despre motivul pentru care modelul a decis să devină mamă

Fanii lui Justin Bieber nu sunt convinși că anunțul recent privind sarcina lui Hailey va împiedica un eventual divorț între cei doi. Pe mai multe platforme de socializare circulă teorii conform cărora modelul ar folosi sarcina pentru a-și asigura viitorul financiar și a se lega pentru totdeauna de Justin.

Pattie Mallette, împreună cu Justin și Hailey Bieber/ Profimedia
Cum a reacționat mama lui Justin Bieber când a aflat că va fi bunică. Pattie Mallette: „Am așteptat această zi”

Pattie Mallette a avut prima reacție după ce a aflat că va fi bunică. Mama celebrului cântăreț Justin Bieber s-a arătat bucuroasă și emoționată pe rețelele de socializare, după ce fiul ei și Hailey Bieber au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere