Bucuresti | 102,8FM ONE REPUBLIC - NOBODY

Cardi B, într-o rochie uriașă la Met Gala 2024. Artista a avut nevoie de nouă asistenți să o ajute cu trena

Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia
Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia

Cardi B a strălucit la Met Gala 2024 într-o rochie neagră supradimensionată, având nevoie de nu mai puțin de nouă asistenți pentru a o ajuta cu trena extravagantă.

Apariția cântăreței în vârstă de 31 de ani a fost cu siguranță unul dintre punctele culminante ale serii, atrăgând laude și admirație din partea fanilor și a criticilor de modă deopotrivă. Rochia impresionantă a fost completată de accesorii de lux, inclusiv bijuterii cu diamante, care au inclus cercei, un colier, o brățară și un inel. 

Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia

Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia

Citește și: Motivul pentru care Rihanna a lipsit de la Met Gala 2024. Ce spunea artista cu doar câteva zile înainte de eveniment

Look-ul extravagant și stilul său îndrăzneț au fost apreciate pe scară largă pe platformele de socializare, unde fanii au lăudat creativitatea și originalitatea vedetei.

„Cardi B a fost regina aparițiilor la Met Gala anul acesta”/ „Nimeni nu o întrece pe Cardi B când vine vorba de stil”/ „Așa apariție mai rar! Superbă”, au comentat fanii artistei pe rețelele de socializare. 

Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia

Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia

Cu toate acestea, momentul cel mai surprinzător a fost capturat în timp ce Cardi B poza pe covorul roșu, când transmisia live a publicație Vogue a surprins-o deblocându-și telefonul și, aparent, expunându-și parola, relatează The Mirror.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: A oglindit senzualitatea la Met Gala. Shakira, răvășitoare într-o rochie roșie decupată pe coapsă și cu bustieră decoltată

Gala Met 2024 a continuat să fie un eveniment epic în lumea modei, atrăgând cele mai mari nume din industrie și oferind momente de modă memorabile. Alături de Cardi B, alte vedete precum Doja Cat, Kim Kardashian, Rita Ora, Sabrina Carpenter și Lana Del Rey au impresionat cu aparițiile lor îndrăznețe și inovatoare, aducând un plus de strălucire și stil la acest eveniment emblematic.

Galerie foto

Top citite
01 Bianca Censori/ Profimedia
Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos
02 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding, seducătoare într-un costum de baie întreg. Artista a fost surprinsă la bordul unui iaht de lux
03 Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, într-o salopetă din dantelă care a lăsat puțin loc imaginației: „Superbă femeie mai ești”
04 Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora a dat tot din casă! Artista mărturisește că l-a „forțat” pe Taika Waititi să-i pună inelul pe deget
05 Bebe Rexha/ Profimedia
Bebe Rexha, surprinsă în timpul unei escapade în Mykonos. Artista și-a etalat formele voluptoase fără rețineri
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Benny Blanco, mesaj emoționant de ziua Selenei Gomez. Artista a împlinit 32 de ani: „Am ajuns să fiu ursulețul tău de pluș”

Selena Gomez a sărbătorit cea de-a 32-a aniversare alături de iubitul său, Benny Blanco, care i-a transmis un mesaj emoționant și plin de dragoste. Artista a împărtășit momentele speciale pe rețelele de socializare, iar fanii au fost încântați să vadă cuplul fericit.

Momentul când Katy Perry se sărută cu un fan în club, în timp ce împarte băuturi alcoolice tuturor/ Foto: Instagram
Momentul când Katy Perry se sărută cu un fan în club, în timp ce împarte băuturi alcoolice tuturor. Imaginile au devenit virale 

Katy Perry a schimbat scena cu ringul de dans în acest weekend, petrecând cu fanii la clubul La Terrrazza din Barcelona. Creatoarea hit-ului „Dark Horse”, în vârstă de 39 de ani, a împărtășit un videoclip pe Instagram care documentează întreaga seară din club, artista fiind văzută dansând într-o rochie de dantelă albă semi-transparentă.

Cristina Ștefania
Cristina Ștefania, într-o rochie care i-a accentuat trupul sculptat: „Speak nu zice nimic când te îmbraci așa?”

Cristina Ștefania a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe rețelele de socializare. Îmbrăcată într-o rochie mini, albă, care i-a pus în evidență formele voluptoase, tânăra artistă a făcut furori pe Instagram. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere