Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”

Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia
Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia

Britney Spears, în vârstă de 42 de ani, a făcut noi dezvăluiri pe rețelele de socializare în legătură cu viața ei amoroasă după divorțul de soțul ei, Sam Asghari. Artista a anunțat că nu se mai vede alături de un alt bărbat niciodată.

Spears și Asghari s-au despărțit pe 28 iulie anul trecut, invocând „diferențe ireconciliabile”, iar Sam a depus cererea de divorț la tribunalul din Los Angeles. „Singură ca naiba!!! Nu voi fi niciodată cu alt bărbat atâta timp cât voi trăi”, a scris Britney într-o postare pe Instagram, care a fost ulterior ștearsă.

Postarea, însoțită de un citat care spunea „Atitudinea ei este sălbatică, dar inima ei este de aur”, a primit peste 12.000 de aprecieri înainte de a fi ștearsă.

Citește și: Ce venituri a avut Britney Spears în 2023. O sursă a rupt tăcerea: „Nu are probleme cu banii!”

Britney și Sam au început să se întâlnească în 2016, după ce s-au cunoscut pe platoul videoclipului ei „Slumber Party”. Sam a cerut-o în căsătorie în septembrie 2021, iar cei doi s-au căsătorit pe 4 iunie anul următor, într-o ceremonie spectaculoasă la Los Angeles, la care au participat prieteni apropiați și personalități de top.

Cu toate acestea, căsnicia lor nu a durat decât 14 luni, cuplul despărțindu-se pe 28 iulie anul trecut. Conform TMZ, divorțul a fost amiabil și termenii acordului prenupțial au fost respectați. „Divorțul a fost pe cale amiabilă și contractul prenupțial nu a fost contestat”, a declarat o sursă pentru revista People. „Britney continuă să-și îndrepte atenția spre libertate și merge mai departe.”

După despărțire, au existat speculații că Britney i-ar plăti chiria lui Sam, însă surse apropiate cuplului au negat aceste zvonuri. „Speculațiile că ea este în dificultate financiară sunt false și nu are niciun contract de închiriere pentru el”, au declarat aceștia pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Fanii, îngrijorați. Britney Spears, implicată într-un incident ce aduce aminte de momentul 2007. Paramedicii, chemați la hotel

Sam Asghari a anunțat despărțirea pe rețelele de socializare, scriind: „După șase ani de dragoste și angajament unul față de celălalt, soția mea și cu mine am decis să încheiem călătoria noastră împreună. Vom păstra dragostea și respectul pe care îl avem unul pentru celălalt și îi doresc tot binele.”

În ciuda divorțului, o sursă apropiată a declarat pentru People că Britney rămâne „pozitivă, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă”. Sursa a adăugat că artista se concentrează acum pe viitor.

Sam a vorbit frumos despre Britney într-un interviu post-despărțire, afirmând: „A fost o binecuvântare să poți împărtăși viața cu cineva pentru o lungă perioadă de timp. Oamenii se despart și merg mai departe. Întotdeauna am urât când oamenii care s-au iubit odată vorbesc urât unul despre celălalt după despărțire. Eu nu voi face niciodată asta, pentru că nu am avut decât o experiență uimitoare și o viață grozavă alături de Britney, iar asta va rămâne mereu o parte din viața mea.”

Galerie foto

Top citite
01 antonia alex velea familie
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea calcă pe urmele părinților lor celebri: „Dominic și Akim sunt amândoi pasionați de muzică”
02 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Se specula că divorțează, dar Bianca Censori și Kanye West sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum au fost surprinși în Tokyo
03 Britney Spears
Britney Spears, mesaj bizar: ”Ziua în care m-am căsătorit cu mine!” Fanii, foarte duri: „Ar trebui să fie din nou sub tutelă”
04 andreea balan si iubitul
Ce sacrificiu a făcut Victor Cornea pentru Andreea Bălan: „I-am dat un pic din experiența mea”
05 dorian popa
Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Christina Aguilera/ Profimedia
Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori

Christina Aguilera a fost la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imita pe legendara Marilyn Monroe, într-un clip care a devenit rapid viral pe rețelele de socializare. Într-un videoclip postat marți pe Instagram, cântăreața în vârstă de 43 de ani și-a expus accidental bustul în timp ce purta o rochie argintie fără bretele, într-o reinterpretare glamour a faimoasei actrițe.

Dua Lipa/ Profimedia
Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Dua Lipa a făcut senzație pe scena festivalului de muzică Austin City Limits din Texas, unde a oferit un spectacol memorabil sâmbătă, 12 octombrie. Artista în vârstă de 29 de ani a captivat publicul nu doar prin vocea sa puternică, ci și prin ținuta îndrăzneață, care a întors toate privirile.

Sabrina Carpenter/ Profimedia
Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Sabrina Carpenter a atras toate privirile la Gala Time 100 Next din New York City, miercuri seară, unde a strălucit într-o rochie argintie spectaculoasă. Evenimentul a adus împreună figuri importante din industria divertismentului, iar Sabrina, în vârstă de 25 de ani, a reușit să fie în centrul atenției pe covorul roșu.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit