Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM OFENBACH - OVERDRIVE

Britney Spears, după ce Timberlake și Aguilera au pozat împreună pe coperta „Rolling Stone”: Simțeam cum toarnă sare pe rană

spears
Christina 'Xtina' Aguilera, Justin Timberlake, Britney Spears. Getty Images/Profimedia

De la copilăria petrecută în sudul Statelor Unite la infantilizarea constantă pe care a îndurat-o, trecând prin despărţirea de Justin Timberlake, iată câteva dintre momentele cheie din memoriile lui Britney Spears, pe care AFP le-a putut parcurge înainte de publicarea lor marţi.

Violenţe familiale

"Acasă îmi era frică", scrie cântăreaţa în primele pagini ale cărţii sale "The Woman in Me", publicată în SUA de Simon & Schuster.

Motivul? Tatăl ei, Jamie Spears, care i-a dirijat fiecare aspect al vieţii personale şi profesionale timp de 13 ani. Descris ca un bărbat alcoolic şi violent, acesta nu a încetat să o "umilească" de-a lungul anilor. În acest context, povesteşte ea, a început să bea la vârsta de 13 ani, împreună cu mama ei.

Cântăreaţa revine asupra istoriei familiei pentru a încerca să explice originea acestei violenţe. Cum ar fi, de exemplu, atunci când vorbeşte despre bunica ei paternă, Jean. Internată de bunicul ei, aceasta s-a sinucis la vârsta de 31 de ani pe mormântul fiului ei care a murit la trei zile după naştere.

Sindromul "Benjamin Button" 

Să rămână pentru totdeauna tânăra de 17 ani care a cucerit inimile a milioane de persoane cu hitul său "Baby One More Time". Cu asta s-a luptat cântăreaţa ani de zile. În acelaşi timp, ea recunoaşte că suferă de sindromul "Benjamin Button", o referire la filmul eponim, inspirat de povestirea cu acelaşi nume scrisă de F. Scott Fitzgerald, despre un bărbat care se naşte bătrân şi care întinereşte pe măsură ce trec anii. Este exact ceea ce vedeta susţine că a trăit în mai multe momente din viaţa sa.

Mai întâi în timpul despărţirii de Justin Timberlake, când s-a închis în casă, fără să părăsească patul, ca un copil, zile în şir. Apoi, la naşterea copiilor săi, când povesteşte că a avut sentimentul că "redevine un bebeluş". Mai general, faptul că a fost sub tutelă a infantilizat-o considerabil, până în punctul în care nu ştia cum să fie o "femeie matură".

Justin Timberlake

A fost singura ei dragoste adevărată. Şi cu toate acestea, starul pop nu a dezvăluit niciodată publicului detaliile despărţirii lor. Până acum, când explică în carte că a fost "devastată" atunci când Justin Timberlake s-a despărţit de ea "prin SMS".

Când acesta a pus în scenă despărţirea lor în videoclipul său "Cry Me a River", mergând până la a alege o actriţă care semăna cu Britney, ea nu a vorbit, suportând în tăcere faptul că a fost aruncată în lumina reflectoarelor mediatice. Cauza? Şi-ar fi înşelat partenerul. Deşi recunoaşte că l-a înşelat o singură dată pe cântăreţ, Britney susţine că pentru el infidelitatea era ceva obişnuit.

Descrisă de mass-media în cuvinte dure, Britney a fost forţată de tatăl ei să acorde un interviu jurnalistei americane Diane Sawyer, care a întrebat-o ce i-a făcut lui Timberlake de i-a provocat "atâta durere".

"M-am simţit ca şi cum s-a profitat de mine", ca şi cum ''eram prinsă în capcană în faţa întregii lumi", scrie ea.

"Britney Spears sunt eu", îi va spune tatăl ei atunci când va încerca să conteste tutela care i-a răpit 13 ani din viaţă. "Dacă nu eram aptă să iau decizii, de ce am fost considerată aptă să mă prezint în public?", scrie, referindu-se la cele 200 de spectacole pe care le-a susţinut sub tutelă în timpul rezidenţei sale din Las Vegas.

"Timp de doi ani, nu am mâncat aproape nimic în afară de pui şi conserve de legume. (...) Cerşeam un hamburger sau o îngheţată”, povesteşte ea.

Artista vorbeşte pe larg în memorii despre internarea ei în 2019. Pe antidepresive și litiu, "eram pe jumătate moartă", povesteşte ea. "Aveam impresia că voiau să mă omoare", continuă cântăreaţa, lăudând acea forţă "din ea" care i-a permis să reziste şi să se revolte.

Galerie foto

Christina 'Xtina' Aguilera

Britney Spears povestește și despre rivala sa Christina 'Xtina' Aguilera. Mai ales despre decizia acesteia de a pleca cu Justin Timberlake în turneul „The Justified & Stripped Tour” în 2003, la un an după ce acesta a părăsit-o pe Britney.

Cei trei s-au cunoscut când erau copii, la The Mickey Mouse Club de la Disney Channel, între 1993-1994, unde Britney și Christina împărțeau dressingul.

MMC (1989) - CHRISTINA AGUILERA - BRITNEY SPEARS - RYAN GOSLING - JUSTIN TIMBERLAKE - MARQUE LYNCH.

Justin Timberlake, Britney Spears, Christina Aguilera, yan Gosling. Profimedia

„Erau împreună pe coperta revistei Rolling Stone, el într-un maiou negru, privind-o cu ochii lui sexy, ea uitându-se către cameră, purtând o bluză cu dantelă”, scrie câștigătoarea premiului Grammy, în memoriile sale.

„În acel interviu, ea declara că eu și Justin ar trebui să fim din nou împreună, ceea ce a fost pur și simplu confuz, având în vedere cât de negativă fusese cu alte ocazii”. Britney continuă: „Chiar dacă nu au vrut să fie cruzi, s-a simțit de parcă doar turnau sare pe rană. De ce a fost atât de ușor pentru toată lumea să uite că sunt o ființă umană – suficient de vulnerabilă încât aceste titluri să lase urme?”.

Spears recunoaște, de asemenea, că a fost geloasă pe artista R&B pentru că avea libertatea de a petrece cu dansatorii lor comuni, în timp ce ea se afla sub tutela judiciară a tatălui. 

„Ar fi fost frumos să petrec cu ei, să fiu rebelă, să mă distrez”.

Britney are însă și cuvinte frumoase la adresa lui Aguilera, dar și despre Gwen Stefani: „Când camera este pe ele, înfloresc”.

Top citite
01 Christina Aguilera performs like a true pop star at The Voltaire in Las Vegas
Tot mai transformată. Christina Aguilera, siluetă foarte subțire într-un body cu decolteu imposibil. „Regina s-a întors în Vegas!”
02 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
03 *EXCLUSIVE* Justin Timberlake and Jessica Biel arrive for his album release party in West Hollywood
Jessica Biel a făcut furori la petrecerea lui Justin Timberlake. Actrița, super șic într-o fustă mini și cizme cu tocuri înalte
04 Christina Aguilera
Christina Aguilera, tot mai încrezătoare în puterea ei de seducție. În body și cizme lungi, blonda se arată într-o super formă
05 Justin Timberlake și Jessica Biel
"Soțul meu n-ar posta niciodată asta, dar o fac eu". Jessica Biel, poze în care Justin Timberlake își arată pătrățelele de pe abdomen
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'
Jessica Biel a împlinit 42 de ani. Imagini pline de senzualitate cu soția lui Justin Timberlake: „Ești cea mai bună”

Justin Timberlake i-a transmis un mesaj public soției sale, Jessica Biel, de ziua ei. Actrița a împlinit 42 de ani pe 3 martie. Cântărețul și vedeta din „Seven Heaven” sunt căsătoriți de mai bine de 11 ani.

*EXCLUSIVE* Christina Aguilera rocks jeans and a black YSL leather jacket as she enjoys an evening at Catch Steak in Los Angeles
Val de reacții după cea mai recentă apariție a celebrei Christina Aguilera: Cum de arată ca la 21 de ani? A călătorit în timp?

Christina 'Xtina' Aguilera a fost invitată recent la emisiunea actriței Drew Barrymore, unde a vorbit despre prima lor întâlnire și despre cât de impresionată a fost cântăreața americană de cum s-a purtat cu ea actrița din „Îngerii lui Charlie”.

Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit

Britney Spears a reacționat după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi împăcat cu fostul ei iubit, Paul Richard Soliz, precizând că „este foarte fericită să fie singură”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...