Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT TEDDY SWIMS - THE DOOR

Bono de la U2, despre momentul în care a adormit în Casa Albă, după o cină cu Barack Obama. Fostul președinte l-a căutat minute bune

bono u 2 si barack obama
Bono de la U2 și Barack Obama au legat o relație de prietenie. / Foto: Profimedia

Bono, solistul trupei U2, a povestit în cartea lui de memorii, recent lansată, un episod care i-a surprins pe mulți și care are legătură cu fostul președinte american Barack Obama.

În autobiografia "Surrender: 40 Songs, One Story", Bono a explicat cum a ajuns să doarmă în dormitorul Abraham Lincoln din Casa Albă, după o seară în care a luat cina și a băut câteva pahare cu Barack Obama, pe când acesta era președinte al SUA. Dormitorul Lincoln face parte din aria destinată oaspeților și a fost folosit drept biroul al lui Abraham Lincoln, pe când acesta a fost președinte, în secolul al XIX-lea.

Citește și: Bono, solistul trupei U2, a dezvăluit că unul dintre verii săi îi este, de fapt, frate vitreg: ”Tata a avut o aventură cu mătușa!”

Potrivit lui Bono, alergia lui la acid salicilic, substanță care se găsește în vin, dar și în anumite alimente și medicamente, i-a dat o stare pronunțată de somnolență atunci când el și soția lui, Ali Hewson, au fost invitați la cină, la Casa Albă, de Obama. Rockerul irladez, acum în vârstă de 62 de ani, și-a amintit că președintele a băut cocktailuri, în timp ce el a preferat vinul, iar efectele acidului salicilic l-au lovit din plin.

Bono, căutat de Barack Obama prin Casa Albă

dormitorul lincoln din casa alba

Dormitorul Lincoln din Casa Albă / Foto: Profimedia

"Pe măsură ce mă lua somnul, m-am scuzat să ies puțin, iar ceea ce s-a întâmplat este că totul a devenit puțin neclar și, potrivit lui Ali, a durat cam 10 minute până ce liderul lumii libere a întrebat-o. 'Bono e plecat de ceva timp. E ok?'", scrie cântărețul în noua lui carte. Obama a mers să-l caute și l-a găsit în dormitorul Lincoln. "Bun instinct. Au intrat în dormitorul Lincoln, iar eu eram rece, chiar pe patul lui Abraham Lincoln, dormind în conforul libertății noastre", a continuat Bono mărturisirea, conform People, care citează pasaje din carte.

Citește și: Bono, comentarii rare despre mariajul cu frumoasa Ali Hewson: "Când există dragoste și prietenie, atunci este cu adevărat ceva special"

Cantautorul a glumit că Obama nu a crezut nicio clipă că intoleranța lui era adevărată. "Crede că Ali a inventat asta pentru a mă acoperi. Le spune oamenilor că mă poate băga sub masă. Mizerii. Dar face un martini foarte tare".

Galerie foto

Top citite
01 U2 In Concert - Nashville, Tennessee
Bono și-a lansat memoriile. Artistul scrie despre moartea subită a mamei pe când el avea 14 ani și intervenţia suferită pe cord în 2016
02 bono-u2
Bono, solistul trupei U2, a dezvăluit că unul dintre verii săi îi este, de fapt, frate vitreg: ”Tata a avut o aventură cu mătușa!”
03 DIESEL + EDUN Studio Africa Event At Indio Valley With Rolling Stone Rock Room
Bono, comentarii rare despre mariajul cu frumoasa Ali Hewson: Când există dragoste și prietenie, atunci este cu adevărat ceva special
04 U2 In Concert - Nashville, Tennessee
Bono, solistul trupei U2, dezvăluie că are un frate vitreg de a cărui existenţă nu a ştiut zeci de ani
05 bono, u2, kiev (5)
Bono, solistul de la U2, concert pentru „libertate” într-o staţie de metrou din Kiev
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
bono-u2
Bono de la U2, apariție rară alături de soția sa. Cât de frumoasă este Ali Hewson la 60 de ani

Bono, solistul trupei U2, a fost în centrul atenției la Sarajevo Film Festival, unde a fost prezent alături de soția lui, Ali Hewson.

Barack And Michelle Obama Speak At Obama Foundation Summit
Prima nominalizare la Oscar pentru soții Obama. Cu ce filme intră în competiție producția lor

Barack Obama și Michelle Obama se bucură de prima lor nominalizare la Oscar.

michelle-barack-obama
Michelle şi Barack Obama au făcut show la concertul lui Beyonce & Jay-Z | VIDEO

Michelle şi Barack Obama s-au distrat pe cinste la concertul lui Beyonce şi Jay-Z din Maryland, de pe 28 iulie. Evenimentul a făcut parte din turneul On The Run II şi s-a desfăşurat pe FedExField Arena.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”
Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

FILM NOW Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția
Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția

Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT ”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil