Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM MISHA MILLER - BRATELE TALE

Știri

Andreea Banica

Andreea Bănică, motivul pentru care folosește filtre de înfrumusețare pe Instagram: „Nu duceam gunoiul nemachiată”

Cunoscută pentru cariera sa muzicală de succes, Andreea Bănică se bucură de o mare popularitate în țara noastră și are o comunitate uriașă de fani, mai ales pe platformele de socializare. Fiind extrem de activă online, artista a dezvăluit recent motivul pentru care utilizează filtrele de înfrumusețare pe Instagram.

Delia

Delia împlinește 42 de ani, dar arată mai bine ca oricând în costum de baie. Poze HOT din Thailanda: "Păcat să acoperi un așa corp"

Delia nu putea rata o vacanță la căldură în acest început de an. În programul ei aglomerat, solista reușește să-și facă timp pentru ceea ce îi place cel mai mult: să exploreze lumea. Dacă vara și toamna le-a petrecut urcând pe munte în diverse zone, inclusiv în Nepal, acum, în ianuarie, a decis să se relaxeze în Thailanda.

Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram

Cum arată casă în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a publicat primele imagini: „Aproape gata”

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Artista și regizorul au împreună un băiețel, pe Sasha Ioan, și în curând se vor muta în noua lor casă. Cântăreața a publicat deja primele imagini din locuința lor. 

DIGI_ (3)

Grupul DIGI, contribuție de 1.1 miliarde lei la bugetul de stat, în perioada ianuarie – decembrie 2023

 În perioada ianuarie – decembrie 2023, Grupul DIGI a virat către buget suma de 1.1 miliarde lei, sumă ce reprezintă taxe, contribuții și impozite aferente operațiunilor tuturor entităților din România ale Grupului.

Inna / Foto: Instagram

Inna și-a pus pe jar fanii cu noile imagini din vacanță. Cum s-a fotografiat artista în Thailanda

Inna se află din nou în vacanță, după ce la începutul lunii ianuarie s-a relaxat în Egipt. De data aceasta, cântăreața în vârstă de 37 de ani i-a spus pe jar pe fani cu noile imagini din Thailanda, pozând în cele mai îndrăznețe ipostaze. 

No Doubt

Gwen Stefani reunește trupa No Doubt pe scena de la Coachella. Ce alte nume mari vor concerta la festivalul din California

Lana Del Rey, Doja Cat, Tyler, The Creator, Blur, DJ Snake şi L'Impératrice vor participa la ediţia din acest an a festivalului Coachella, au anunţat organizatorii. Surpriza cea mare este reunirea trupei No Doubt, în cadrul căreia a devenit cunoscută Gwen Stefani.

leann (2)

LeAnn Rimes, supusă unei operații pentru îndepărtarea unor celule precanceroase. Ultimii ani au fost grei pentru ea

LeAnn Rimes a trecut prin numeroase probleme de sănătate în ultimii ani. Într-o postare pe Instagram, cântăreața în vârstă de 41 de ani le-a dezvăluit urmăritorilor săi că recent a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-i fi îndepărtate celule precanceroase, după ce rezultatul unui test Papanicolau a arătat aspecte anormale.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!