Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA KYGO FEAT SELENA GOMEZ - It Aint Me

Știri

24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals

„Lacrimile mele s-au transformat în diamante”. Shakira, irezistibilă pe plajă într-o ședință foto plină de senzualitate

Shakira este o sirenă pe plajă în noile fotografii publicate pe contul ei de Instagram, ce fac parte din campania de promovare a viitorului său album pe care-l va lansa în data de 22 martie. 

Taylor Swift

Fanii lui Taylor Swift, îngrijorați de starea ei de sănătate: „Are nevoie de odihnă!” Imaginile surprinse de un utilizator sunt virale

Taylor Swift și-a îngrijorat fanii după un concert susținut în Singapore, mulți întrebându-se dacă nu cumva aceasta are nevoie de odihnă.

Ruby

Ruby, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat, după ce a fost acuzată de fani că e însărcinată: „Ești divină!”

Mereu în centrul atenției și cunoscută pentru alegerile îndrăznețe în materie de vestimentație, Ruby nu ratează nicio ocazie de a-și surprinde prietenii virtuali.

Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram

Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea

Clara, cea mai mică fiică a Andreei Bălan, a împlinit vârsta de 5 ani, iar în weekendul care tocmai s-a încheiat, mama ei a organizat o petrecere memorabilă în cinstea acestei ocazii speciale. La evenimentul plin de bucurie și veselie a fost prezent și Victor Cornea, iubitul artistei, care are o relație foarte apropiată cu fiicele interpretei și ale actorului George Burcea.

raluka

Raluka și iubitul ei, care e cu 20 de ani mai în vârstă, s-au mutat împreună. Bărbatul i-a cunoscut părinții: „E foarte fericit”

Raluka a făcut un pas important în relație, mutându-se împreună cu iubitul ei, care este cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. Artista, cunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală, nu a dezvăluit identitatea partenerului său, dar a lăsat să se înțeleagă că relația lor evoluează într-un mod pozitiv și au planuri mari pentru viitor. Deși nu își dorește să devină mireasă, Raluka își exprimă dorința de a deveni mamă în viitor.

Miley Cyrus

Miley Cyrus, senzațională într-o rochie nude, decoltată și în față, și în spate, care i-a lăsat la vedere tatuajele

Miley Cyrus e pe cai mari. După ce a câștigat primele premii Grammy din carieră, artista și-a adjudecat și un trofeu BRIT pentru piesa Flowers. Întrucât nu a putut fi prezentă la gala din Londra, Miley a înregistrat un mesaj de mulțumire. Nu a lăsat acest aspect la voia întâmplării, ci s-a pregătit de parcă ar fi fost în sală.

What's UP

What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"

În 2019, What's UP și soția lui de la acea vreme, Simina, se despărțeau după nouă ani de relație. Artistul a mai bifat și o logodnă, în 2020, dar acum, solistul devenit celebru grație hitului "Taxi" s-a recăsătorit în mare secret. 

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!