Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan VOLTAJ - mi-e dor de---

Site-ul digi24.ro, într-o nouă versiune, cu un design versatil și conținuturi structurate intuitiv

Homepage
  • Sinteza informațiilor de maxim interes, în pagina principală
  • Programul postului Digi24, la un click distanță
  • Secțiunile cu care s-a obișnuit publicul, mai ușor de accesat, într-o nouă formulă vizuală
  • Înregistrările emisiunilor Digi24, disponibile online
  • Optimizat pentru experiența accesării facile de pe orice dispozitiv mobil
  • Adaptat nevoilor și așteptărilor utilizatorilor
  • În aprilie, trafic lunar record - 6.568.981 de clienți unici și peste 25.473.146 de vizite


Cinci milioane de utilizatori accesează lunar digi24.ro pentru cele mai noi știri și articole exclusive, livrate în regim de știre de jurnaliști cu experiență. Trei echipe ale companiei Digi | RCS & RDS au lucrat împreună în această primăvară la noua structură și la design-ul celui mai accesat site de știri și analize din România, pentru ca experiența utilizatorilor digi24.ro să reflecte cele mai înalte standarde de calitate.

Noua interfață a site-ului are un design fresh și modern, creat pe baza celor mai avansate abordări ale domeniului mass -media și oferă vizitatorilor informațiile zilei direct din prima pagină. Navigarea îmbunătățită și structura intuitivă ajută utilizatorii să acceseze și să distribuie mult mai ușor conținutul de pe site.

Emisiunile Digi24 se vor vedea și pe site-ul televiziunii, astfel încât cei care, din diverse motive, nu au acces la programele Digi24 sau nu se află lângă televizor, atunci când sunt difuzate emisiunile preferate, să le poată urmări online, la orice oră.

Grila de programe Digi24 este acum accesibilă pentru ca vizitatorii să afle în timp real care sunt ultimele noutăți din programul Digi24 și la ce oră sunt difuzate, în reluare, emisiunile preferate sau filmele de la CinemaTePeca.

Programul Digi24 poate fi urmărit și Live, pe site-ul digi24.ro. Telespectatorii fideli au astfel posibilitatea, chiar și atunci când sunt departe de televizor sau călătoresc în străinătate, să fie conectați nelimitat la actualitățile din țară, prin jurnalele de știri transmise în direct și dezbaterile momentului.

Vocile Digi, seria de editoriale semnate de jurnaliștii Digi24, se va regăsi, ca și până acum, la secțiunea Opinii a site-ului și va oferi vizitatorilor comentarii pertinente, argumentate, despre subiectele de pe agenda zilei. Jurnaliștii Digi24 realizează analize obiective care ajută publicul să
nțeleagă decizii și schimbări politice, sociale și economice care au impact direct asupra vieții de zi cu zi a fiecăruia dintre noi.

Digivox este pagina site-ului prin care telespectatorii și cititorii site-ului Digi24 pot trimite subiecte care ar putea deveni o știre, sesizări, fotografii și filmări. De asemenea, numărul de telefon Digi24 0771 100 304 este disponibil pentru comunicarea prin Whatsapp.

Noua versiune a site-ului digi24.ro oferă cititorilor un conținut echilibrat și echidistant, bazat pe pluralismul punctelor de vedere și va aborda mai multe subiecte în exclusivitate. Digi24.ro a fost lansat în luna februarie 2017 cu obiectivul de a aduce informația zilei aproape de public, indiferent unde se află acesta. Conținutul de calitate, livrat în regim de știre, diversitatea opiniilor găzduite și reflectarea fidelă și profesionistă a evenimentelor importante au poziționat digi24.ro ca liderul categoriei din care face parte și sursa predilectă de informare a publicului.

Top citite
01 Vizual Comunicat Digi24
Digi24, televiziunea de știri a următorului deceniu
02 slider profm general
PROFM, DigiFM, Digi24 și DigiSport, printre cele mai citate canale media în luna august
03 Heroframe_Bihor
Campania „Avem Același Sânge” bifează în luna aprilie încă două județe: Bihor și Buzău
04 3
“Breaking Show”, premieră în seara de Revelion la DIGI24!
05 SCENA-DESCHISA
Digi24 lansează „Scenă deschisă”, singurul podcast televizat din România
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Scoala de Media
Digi24 dă start înscrierilor în cadrul Școlii de Media, ediția a II-a

Digi24 lansează cea de-a două ediție a Școlii de Media și invită pasionații jurnalismului de calitate să se înscrie, în perioada 15-30 martie, în cadrul programului de formare. Participanți din toată țara se vor antrena în următoarele trei luni alături de mentori profesioniști, cu vastă experiență în domeniu.

UNTOLD_Kygo (1)
Digi24 și Digi FM devin parteneri oficiali Untold. Organizatorii au anunțat primul cap de afiș al ediției din acest an: Kygo

Scoala de media 4
 A început Școala de Media Digi24 

Miercuri, 1 septembrie, la ora 10:00, a avut loc deschiderea oficială a Școlii de Media Digi24. Din aproape 300 de înscriși, au fost aleși 30 de participanți din toată țara, ce urmează să își clădească un viitor în jurnalism. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil