Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER IRAIDA - NTM

Campania „Avem Același Sânge” bifează în luna aprilie încă două județe: Bihor și Buzău

Heroframe_Bihor

 Din decembrie 2022, colegii noștri de la Digi24 fac eforturi pe care le susținem și de care spunem cu voce tare „Suntem mândri!”. Suntem mândri de voi, jurnaliștii care fac eforturi imense pentru ca totul să fie posibil. Suntem mândri de ei, oamenii care donează în toate locațiile în care ajunge campania. Suntem mândri că facem parte din „Avem Același Sânge”.

„Avem Același Sânge” continuă pe 21 aprilie 2023 în județele Buzău și Bihor.

 

În județul Bihor, donarea de sânge va avea loc în municipiul Marghita, la Casa de Cultură Marghita, între orele 8:00 - 15:00. Alături de comunitatea din Bihor vor fi jurnaliștii Digi24 Carla Tănasie și Bogdan Băcilă, care vor transmite în direct evenimentul de donare.

 

În județul Buzău, donarea va fi organizată în orașul Nehoiu, la Casa de Cultură „George Băiculescu", între orele 8.00 - 15.00. Aici vor ajunge jurnalistele Digi24 Andreea Popa și Andreea Bratu.

În luna decembrie a anului trecut, colegii noștri de la Digi24 își începeau misiunea „Avem Același Sânge”. La acel moment și-au propus să ajungă în toate județele României pentru donații de sânge.

„Digi24 demarează cel mai amplu și ambițios proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților, prin care îi chemăm pe toți românii să salveze vieți printr-o simplă donare de sânge”, scriau jurnaliștii Digi24 înainte de începutul campaniei.

Și au reușit. Jurnaliștii au demonstrat implicarea pe care o promiteau în decembrie 2022. Carla Tănasie, Claudiu Pândaru, Teodora Tompea, Ligia Pricopi, Andreea Brașovean, Mircea Ivan, Robert Kiss, Cosmin Prelipceanu, Ioana Ciurlea, Anca Suciu, Alexandru Rotaru, Dan Filoti Anca Orhean, Dana Costache și Ana Maria Păun au fost parte din campanie și s-au dedicat întru totul. Suntem mândri că toți acești jurnaliști ne sunt colegi și că împreună putem salva sute de vieți.

Iar lista rămâne deschisă. La fel și pentru locații.

Prin eforturi multiple, campania „Avem Același Sânge” a ajuns în județele Gorj, Iași, Alba, Argeș, Vâlcea, Prahova, Ilfov, Călărași și Galați. Aici, peste 2.000 de români au donat sute de litri de sânge.

974,7 litri de sânge, mai exact. De la 2.166 de români din toate colțurile țării și din toate profesiile: jurnaliști, fotbaliști, bibliotecari, medici. Toți vor rămâne o parte din campania de care suntem atât de mândri.

PROFM este partener oficial al campaniei care în câteva luni, a reușit să mobilizeze zeci de oameni pentru un numitor comun: donația de sânge. Pentru oamenii care au atât de mare nevoie de el. Și campania „Avem Același Sânge” nu se oprește aici.

Top citite
01 Vizual Comunicat Digi24
Digi24, televiziunea de știri a următorului deceniu
02 slider profm general
PROFM, DigiFM, Digi24 și DigiSport, printre cele mai citate canale media în luna august
03 3
“Breaking Show”, premieră în seara de Revelion la DIGI24!
04 SCENA-DESCHISA
Digi24 lansează „Scenă deschisă”, singurul podcast televizat din România
05 Scoala de Media
Digi24 dă start înscrierilor în cadrul Școlii de Media, ediția a II-a
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
UNTOLD_Kygo (1)
Digi24 și Digi FM devin parteneri oficiali Untold. Organizatorii au anunțat primul cap de afiș al ediției din acest an: Kygo

Scoala de media 4
 A început Școala de Media Digi24 

Miercuri, 1 septembrie, la ora 10:00, a avut loc deschiderea oficială a Școlii de Media Digi24. Din aproape 300 de înscriși, au fost aleși 30 de participanți din toată țara, ce urmează să își clădească un viitor în jurnalism. 

Digi24 și digi24.ro continuă să fie lideri de audiență și trafic

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”
Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
DIGI SPORT Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
DIGI FM Dana Nălbaru lucrează de zor la gradina de la țară. „O femeie obosită, dar fericită
Dana Nălbaru lucrează de zor la gradina de la țară. „O femeie obosită, dar fericită"