Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ANDIA - DE LA DELA (NEW PW)

Pe Dua Lipa o ştie o lume întreagă, dar uite cum arată sora ei

dua-lipa-NY-instagram

Aşadar, pe Dua Lipa o cam recunoaşte lumea, dar puţin ştiu că aceasta are o soră la fel de frumoasă ca ea, dacă nu chiar mai ceva ca Dua. Rina Lipa este un influencer pe Instagram, model şi actriţă. Ea are 300.000 de followers pe Instagram, dar nu se compară cu sora ei mult mai celebră, care are 15,5 milioane de urmăritori.

Dua Lipa şi-a invitat sora şi câţiva prieteni la un picnic în Central Park din New York. De la ieşire au lipsit iubitul cântăreţei, dar şi Diplo, care este bun prieten cu Rina Lipa. Înainte de a ajunge în parc, surorile Lipa şi-au făcut un selfie.

rina-dua-lipa-seflie-NY-hepta

foto Hepta

Sau măcar acest lucru l-a încercat Rina, asta pentru că sora ei se uita în altă parte. La întâlnire, cântăreaţa a venit cu un prieten.

dua-lipa-prieten-NY-hepta

foto Hepta

Dua Lipa a cărat sacoşa cu mâncare, iar tot drumul până în Central Park a vorbit la telefon. Ajunsă în parc, Dua Lipa a pus masa pentru toată lumea. Cântăreaţa a purtat o ţinută lejeră, pantaloni scurţi de piele şi un tricou chiar mai scurt.

dua-lipa-picnic-central-park-hepta

foto Hepta

Dua Lipa le-a făcut cinste tuturor cu prânzul, iar atmosfera a fost relaxată. 

dua-lipa-rina-lipa-prieteni-picnic-central-park-hepta

foto Hepta

Rina Lipa are 17 ani şi este destul de cunoscută în Marea Britanie, mai ales după ce a câştigat premiul Jack Petchey în 2014. Rina şi Dua mai au un frate pe nume Gjin. Tatăl lor, Dukagjin Lipa, este fondatorul şi CEO agenţiei Republika Communications. Totuşi, drumul către celebritate nu a fost simplu pentru Dua Lipa. Părinţii ei sunt albanezi, iar Dua Lipa a moştenit talentul muzical de la tatăl său, cântăreţul Dukagjin Lipa. La vârsta de 14 ani, Dua a început să cânte cover-uri după P!nk şi Nelly Furtado pe care le-a urcat pe YouTube.

Acolo a fost descoperită de căutătorii de talente ai casei de discuri Warner Music Group. În 2015 ea a semnat un contract cu Warner, iar succesul a venit o dată cu hitul "Be The One". Înainte de a se dedica în mod profesionist carierei muzicale, Dua Lipa a lucrat şi ca model pentru a se întreţine. 

MAI CITEŞTE: Dua Lipa le-a aprins imaginaţia bărbaţilor cu această rochie, care a avut o crăpătură adâncă

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Top citite
01 ***EDITORIAL USE ONLY*** Dua Lipa attends The BRIT Awards 2024 at The O2 in London, England. Saturday 2nd March 2024. (E
Dua Lipa, doar într-un body negru și dres de mătase. „Arăți uimitor”, i-au transmis fanii. Artista a lansat „Illusion”
02 Dua Lipa
Dua Lipa, într-o rochie roșie cu corset, la fel de scurtă ca jacheta pe care a avut-o deasupra. Solista și-a arătat picioarele de model
03 RAYE
Raye, reveleația anului în muzica britanică. Lista câștigătorilor la BRIT Awards 2024
04 'Argylle' film premiere, London, UK - 24 Jan 2024
Dua Lipa, răvășitoare alături de noul ei iubit, într-o rochie mulată. Ea și Callum Turner se întâlnesc de câteva luni
05 'Argylle' film premiere, London, UK - 24 Jan 2024
Dua Lipa, răvășitoare și plină de senzualitate într-o rochie spectaculoasă pe care și-a asortat-o cu părul, la premiera „Argylle”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
*PREMIUM-EXCLUSIVE* Dua Lipa and Callum Turner can’t keep their hands off of each other during date night in LA as couple CONFIRM hot new romance!
O nouă poveste de dragoste la Hollywood. Dua Lipa se iubește cu actorul Callum Turner. Săruturi pasionale pe balconul unui restaurant

Dua Lipa trăiește o nouă poveste de dragoste. Starul pop se iubește cu actorul Callum Turner. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se sărutau pasional pe balconul unui restaurant, după o cină romantică la Hollywood.

Dua Lipa
Dua Lipa, ca o divă pe covorul roșu, și-a asortat rochia mulată cu noua culoare a părului. E nelipsită de la galele de la Hollywood

Dua Lipa a început anul în forță. Aceasta răspunde prezent la toate galele importante de la Hollywood. După implicarea ei în filmul "Barbie", în care a apărut în rol de sirenă, dar și ca interpretă a piesei "Dance the Night", artista de 28 de ani a primit tot mai multe invitații la evenimente.

dua lipa
Dua Lipa are un nou iubit, la o lună de când s-a despărțit de fostul Ritei Ora. "Sunt înnebuniți unul după celălalt"

La începutul lunii decembrie s-a aflat că Dua Lipa s-a despărțit de Romain Gavras, fostul iubit al Ritei Ora, după o relație de opt luni. Iată că noul an a adus-o în brațele unui nou partener. La propriu, căci artista de 28 de ani a fost surprinsă în timp ce dansa romantic, îmbrățișată cu un actor aflat pe val.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”
Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

FILM NOW Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”
Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT ”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
DIGI FM Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”
Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”