Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MALUMA - SEGUN QUIEN (NEW PW)

Meciul istoric dintre Liverpool și Barca a dus Digi Sport 1 în topul audiențelor TV

meci
  • Cel mai urmărit program TV al serii de marți, 7 mai (22:00 – 24:00), pe segmentul public comercial masculin

  • Pentru a doua oară, în ultima lună, Digi Sport 1 devansează posturile generaliste la audiența în rândul publicului masculin din mediul urban (18 – 49 de ani)

Meciul spectaculos, care a adus “cormoranilor” calificarea în a doua finală consecutivă a Ligii Campionilor, a fost cel mai urmărit program de către publicul comercial masculin din mediul urban, în intervalul orar 22:00 - 24:00.

Este a doua oară, în ultima lună, când audiența Digi Sport 1 o depășește pe cea a televiziunilor generaliste, pe segmentul de public masculin tânăr din mediul urban. În medie, aproape 155.000 de bărbați au urmărit victoria fabuloasă a lui Liverpool, în mediul urban, iar la nivel național, returul semifinalei UCL a avut, la Digi Sport, aproape 600.000 de telespectatori.

În ciuda absenţelor lui Mohamed Salah şi Roberto Firmino, echipa lui Jurgen Klopp a reușit performanța istorică de a întoarce rezultatul partidei din tur și a învins cu 4-0 o Barca hipnotizată. În istoria Ligii Campionilor, doar trei echipe au reușit să meargă mai departe după ce au pierdut meciul tur la o diferenţă de cel puţin trei goluri.

Belgianul Divock Origi a deschis scorul pe Anfield după doar şapte minute de joc. Allison a făcut un meci mare şi i-a salvat pe englezi la şuturile lui Messi şi Coutinho, apoi a fost providenţial şi în faţa lui Jordi Alba, în prelungirile primei reprize. La pauză, antrenorul Jurgen Klopp a făcut, probabil, cea mai inspirată schimbare a carierei. L-a introdus pe teren pe Georgino Wijnaldum, iar olandezul a intrat în istorie. În trei minute a egalat, cu o “dublă”, scorul din tur. În minutul 79, Alexander Arnold şi Origi i-au înmărmurit pe catalani cu o fază antologică, iar belgianul a marcat pentru 4-0.

Liverpool şi Barcelona s-au mai întâlnit de trei ori în duble eliminatorii, în cupele europene, iar catalanii au fost eliminaţi de fiecare dată, cel mai recent în sezonul 2006 - 2007 din UEFA Champions League. Barca era deţinătoarea trofeului, dar "cormoranii" s-au calificat în sferturi, după ce au câştigat cu 2-1 pe Camp Nou şi au pierdut acasă (0-1).

Pe lângă marile campionate europene, posturile Digi Sport aduc telespectatorilor din România cele mai importante competiții de fotbal autohtone, Liga 1, Liga 2 și Cupa României, dar și cele mai urmărite competiții de tenis, handbal, baschet, volei și Formula 1. Cupele europene,

Campionatele mondiale și continentale de handbal, Euroliga de baschet, Liga Campionilor la volei și competițiile de Formula 1 se văd la Digi Sport.

Din Grupul Digi | RCS&RDS mai fac parte posturile de televiziune Digi24, primul post TV ultra HD din România - Digi4K, televiziunea FilmNow (pay tv), televiziunile de documentare Digi World, Digi Animal World, Digi Life, televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music Channel, posturile de radio Pro FM, Digi FM, Chill FM și Dance FM și platforma DigiOnline.

Top citite
01 Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa
Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport
02 Shakira's trial in Barcelona for alleged tax fraud
Shakira, acord cu justiția spaniolă pentru a evita procesul din Barcelona. Câți bani va plăti pentru a scăpa de închisoare
03 slider profm general
PROFM, DigiFM, Digi24 și DigiSport, printre cele mai citate canale media în luna august
04 shakira si baietii ei
Shakira, în căutarea fericirii. A lăsat Barcelona pentru o viață nouă în Miami: "Mulțumesc celor care mi-au uscat lacrimile"
05 Eurovision 2023
Liverpool va găzdui Eurovision 2023. Sâmbătă dimineaţă hotelurile erau deja rezervate. La cât poate ajunge prețul unui loc de cazare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
eurovision
Două orașe britanice au rămas în cursa pentru a deveni gazda Eurovision 2023. Concursul muzical se va ține în Anglia sau în Scoția

Două orașe din Marea Britanie au mai rămas în cursa pentru a deveni gazda Eurovision 2023: Liverpool (nordul Angliei) şi Glasgow (Scoția), a anunțat BBC, citat de Agerpres.

780x440px
Digisport.ro, record absolut de trafic în categoria site-urilor cu profil sportiv în 2021: peste 924 milioane de afișări

Site-ul digisport.ro a înregistrat în 2021 peste 924 milioane de afișări de pagină, un record de trafic pentru o platformă media online care se adresează consumatorilor de conținut sportiv, conform Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT).

World Film Premiere: The Damned United - Outside Arrivals
CRBL s-a mutat definitiv din România. Artistul, primele declarații: ”Ne-am luat inima-n dinţi şi am plecat!”

Vremurile în care făcea furori și ridica în picioare zeci de mii de tineri au apus. CRBL a decis să părăsească România, iar din luna septembrie s-a mutat definitiv în Spania, alături de soția și de fiica lor de zece ani.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”