Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN TEDDY SWIMS - THE DOOR

Halsey s-a despărțit din nou de G-Eazy! De această dată au rezistat doar două luni

2018 American Music Awards - Red Carpet
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 09: G-Eazy (L) and Halsey attends the 2018 American Music Awards at Microsoft Theater on October 9, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images For dcp)

Picătura care a umplut paharul a fost cea în care Halsey a aflat că G-Eazy flirtează și se întâlnește cu alte femei. În timp ce ea era la Tokyo unde-și promova noul single "Without Me", care a fost inspirată de relația cu G-Eazy, acesta petrecea în Los Angeles cu mai multe femei, cărora le spunea că Halsey nu mai este iubita lui. 

Celebrity Social Network Photos!

foto Hepta

Ruptura s-a produs acum câteva zile, iar de atunci cei doi și-au dat unfollow pe Instagram. Relația lor a traversat mai multe perioade cu împăcări și despărțiri. G-Eazy şi Halsey au dat lovitura cu hitul "Him & I", dar colaborarea lor a fost dincolo de latura profesională. Relaţia lor a durat aproape un an, dar la începutul lunii iulie au decis să meargă pe drumuri separate. 

*EXCLUSIVE* Halsey and Machine Gun Kelly reunite before she announced split from G-Eazy

foto Hepta

Halsey, pe numele său real Ashley Nicolette Frangipane, nu a stat prea mult singură. La câteva zile după despărţirea de G-Eazy, cântăreaţa a fost suprinsă cu un alt rapper cunoscut. Este vorba de Machine Gun Kelly. Au fost împreună la concertul lui Post Malone desfăşurat la Hollywood Bowl. La începutul lunii septembrie, Halsey și G-Eazy s-au împăcat.

2018 American Music Awards - Red Carpet

foto Guliver / Getty Images

La gala American Music Awards, din 9 octombrie,  Halsey a declarat că se simt bine unul cu celălalt și că au învățat din greșelile trecutului. "Mă simt norocoasă că am un partener care vrea să învețe și să dezvolte odată cu mine, astfel încât să putem consolida împreună parteneriatul nostru".

MAI CITEȘTE: Anca Serea a vorbit pentru prima dată după ce s-a spus că divorțează de Adi Sînă

Top citite
01 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
02 Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit
03 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
04 Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”
05 Selena Gomez și Benny Blanco
"Ea simte că nu a fost nicicând tratată mai bine de un bărbat". Selena Gomez, tot mai îndrăgostită de Benny Blanco
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”

Necazurile par să nu o ocolească deloc pe Dana Marijuana, care a dezvăluit că a fost nevoită să anuleze nunta cu iubitul ei, Valentin și, mai mult de atât, ea a vorbit despre motivele care au determinat-o să ia această decizie.

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Fostul șef al Biancăi Censori rupe tăcerea. Care a fost prima impresie a lui Kanye West despre actuala sa soție: „Am fost șocat”

Bianca Censori a ajuns în atenția publicului după ce s-a căsătorit cu rapperul Kanye West, la scurt timp după ce s-a angajat ca arhitect la Yeezy. Nu a fost primul job pentru Bianca, asta pentru că, imediat după ce a terminat facultatea, tânăra s-a angajat la o companie din Melbourne, iar acum, fostul ei șef, Joe Toscano, a dezvăluit care a fost prima impresie pe care a avut fostul soț al lui Kim Kardashian despre actuala lui soție. 

Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 

Kanye West și Bianca Censori au fost în centrul atenției anul trecut, în urma unei vacanțe petrecute în Italia. Rapperul și soția sa în vârstă de 29 de ani au primit interdicție pe viață de la o companie de închiriat ambarcațiuni din Veneția, din cauza aparițiile indecente ale celor doi. Acum, la aproape un an de la incident, au apărut noi detalii despre escapada controversată a celor doi.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Zeiță în Veneția. Salma Hayek, strălucitoare într-o rochie albastră, strânsă pe talie, cu decolteu generos. Portret rar de familie, alături de socru și de fiica ei vitregă
Zeiță în Veneția. Salma Hayek, strălucitoare într-o rochie albastră, strânsă pe talie, cu decolteu generos. Portret rar de familie, alături de socru și de fiica ei vitregă

Zeiță în Veneția. Salma Hayek, strălucitoare într-o rochie albastră, strânsă pe talie, cu decolteu generos. Portret rar de familie, alături de socru și de fiica ei vitregă

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a adus
Ion Țiriac și-a adus "Perla Coroanei" în țară: "E ceva unic!" Primele imagini și cât a plătit omul de afaceri
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală