Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ARMIN VAN BUUREN - FOREVER (NEW PW)

Cel mai bun festival european de dimensiuni medii vine din România. Anunțul făcut de European Festival Awards

electric

Cu o istorie de 7 ani, Electric Castle își confirmă, încă o dată, poziția unică în industria de evenimente de pe continent, ca un festival creat într-o locație specială, cu un line-up și o producție de nivel internațional.

Zecile de mii de fani ai festivalului au avut propria contribuție la obținerea premiului, votul acestora aducând Electric Castle pe lista scurtă a evenimentelor nominalizate pentru ediția 2019.

Din aceasta, câștigătorul a fost ales de un juriu format din oameni de specialitate care lucrează în industria de entertainment și evenimente. Având drept competitori festivaluri cu o tradiție de decenii, Electric Castle a reușit să convingă și să obțină titlul, mulțumită și unei ediții 2019 de top.

„Dacă pentru unii a treia oară e cu noroc, pentru noi se pare că a fost a... șaptea. Începând cu prima ediție, am fost nominalizați în fiecare an în finala European Festival Awards, dar aseară am și câștigat premiul pentru Best Medium-Sized Festival. Suntem foarte mândri, iar premiul ne motivează și mai tare să creștem, să surprindem și să oferim oamenilor o poveste în care să se piardă 5 zile pe an. Ne vedem la Castel, la un EC8 mai impresionant ca oricând!”, a declarat Andi Vanca, Head of Communications Electric Castle.

Electric Castle se află, în prezent, în pregătirea ediției cu numărul 8, care va avea loc între 15 și 19 iulie, pe domeniul Banffy din comuna Bonțida, Cluj. Primele nume de pe afiș au fost deja confirmate. Printre ele: twenty øne piløts, trupa cu cel mai bun album rock al ultimei decade, Foals, cotați unul dintre cele mai bune act-uri live britanice, The Neighbourhood, Zhu, Rezz, Fisher, Floating Points și mulți alții.

Pentru al doilea an consecutiv, Electric Castle își respectă promisiunea de a aduce pe domeniul Banffy și cei mai importanți artiști New Media din lume. Robert Henke, James Clar, Claire Hentschker, printre alții, vor reinterpreta spațiul istoric al castelului, creând instalații unice în care tehnologia și arta dau o nouă dimensiune realității. Festivalul își va întâmpina publicul într-un spațiu al cărui suprafață crește, față de ediția anterioară, cu peste 30%, cu o nouă structură a scenelor și un camping adus la standardul de „festival în festival” prin noile facilități adăugate.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Top citite
01 asset 1_780x400 (1)
Așază-te confortabil, conectează-te și lasă-te purtat de muzica electronică spre tărâmul viselor profunde
02 5cc75e51-18c2-4bc4-bb33-8ba898aff81e
25 de cerințe atipice ale artiștilor de la Electric Castle. "Pe bune, chiar vreți asta?”
03 electric-castle-concert
Electric Castle 2019 | S-au anunțat artiștii care vor concerta. Printre ei Florence + The Machine și Thirty Seconds to Mars
04 london-grammar-header-hepta
London Grammar şi-a anulat concertul de la Electric Castle 2018! Trupa a explicat motivele
05 Jessie-J-Splash
Jessie J va cânta la un celebru festival din România anul acesta
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
delia-concert-robbie-williams
EXCLUSIV! Rihanna i-a tras clapa Deliei! "Cel mai nasol e că am aşteptat-o şi n-a venit"

Delia vorbit în exclusivitate pentru ProFM.ro despre experienţele pe care le-a trăit la concertele Rihannei şi Robbie Williams, unde a cântat în deschidere. Delia a mai dezvăluit şi la ce concerte ar vrea să ajungă în acest an.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”
A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 „Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
DIGI SPORT A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
DIGI FM Un satelit românesc construit de studenți români va vâna hoții de pădure! Legătura cu Marius Moga
Un satelit românesc construit de studenți români va vâna hoții de pădure! Legătura cu Marius Moga