Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE JASON DERULO - HANDS ON ME

Jessie J va cânta la un celebru festival din România anul acesta

Jessie-J-Splash
Cântăreaţa britanică Jessie J va susţine un concert la ediţia din acest an a festivalului Electric Castle din România. În vârstă de 29 de ani, ea a devenit cunoscută după lansarea hiturilor a interpreta în acel concert unele dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul ei, precum "Price Tag", "Domino" şi "Do It Like A Dude".
 

Fanii speră să asculte şi unele piese de pe noul album al cântăreţei, intitulat "R.O.S.E.", ce va fi lansat în acest an.
Printre alţi artişti de seamă care vor susţine concerte în acest an la Electric Castle se numără Groove Amanda, Mura Masa, London Grammar, Romare şi Nothing But Thieves.



Ediţia din 2018 a festivalului Electric Castle, organizat la Castelul Banffy din Bonţida, o localitate aflată în judeţul Cluj, va avea loc în perioada 18 - 22 iulie.

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

 
Top citite
01 CRBL
CRBL, adevărul despre motivul pentru care s-a întors în România, după câțiva ani petrecuți în Spania: „Nu am cum să renunț”
02 coldplay
Coldplay va susţine un al doilea concert în România, pe 13 iunie 2024
03 Rock in Rio 2022 - Day 6
Coldplay vine în România pe 12 iunie 2024. Trupa va concerta pe Arena Naţională
04 Enrique Iglesias Concert in Poland
Enrique Iglesias, obligat să renunțe la un concert în Mexic. Medicii, îngrijorați după ce l-au diagnosticat cu pneumonie
05 Theodor Andrei nu s-a calificat în finala de sâmbătă. Australia şi Albania, între cele zece ţări care vor cânta din nou în arena de la Liverpool
Theodor Andrei nu s-a calificat în finala Eurovision. Australia şi Albania, între cele zece ţări care vor cânta la Liverpool
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
theo rose
Theo Rose, impresionată de concertul lui Jessie J. Momentul care a marcat-o pe artista româncă: „Plângeam și eu și Anghel”

The Rose a fost printre norocoșii care s-au bucurat de concertul susținut de Jessie J zilele trecute în Londra. Cântăreața din România și-a îndeplinit visul, acela de a-și cunoaște idolul și a vorbit despre experiența sa pe rețelele de socializare. 

crbl
CRBL s-a întors cu familia în România, după ce acum doi ani se stabiliseră în Spania. De ce au grăbit mutarea: Suntem contracronometru

CRBL, soția și fiica lor s-au întors în România, după ce în urmă cu doi ani vânduseră toate proprietățile și bunurile de aici și se stabiliseră în Spania. De altfel, ultimii șase ani din viața lor au fost mai mult pe drumuri între cele două țări, însă cei trei au decis, după încercarea de a-și face o viață departe de casă, că tot mai liniștiți și mai bine sunt aici, unde cunosc totul și unde îi au pe toți oamenii dragi.

Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia, răvășitoare la un festival, într-o rochie din tul. Artista are 47 de ani, dar se mândrește cu o siluetă perfectă

Natalie Imbruglia, celebra cântăreață în vârstă de 47 de ani, a fost prezentă luni seară la festivalul Flackstock din Reading și a impresionat privirile celor din jur cu un look tineresc.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit