Bucuresti | 102,8FM LIL NAS X - MONTERO

Beyonce, de nerecunoscut în cele mai recente poze. Fanii, revoltați: „Parcă e Kim Kardashian, de ce e așa albă?”

Beyonce
Beyonce / Getty Images

Beyonce și-a dorit, fără îndoială, să fie în centrul atenției la premiera „Renaissance: A film by Beyonce”, însă artista a stârnit numeroase comentarii acide printre fanii ei, care au considerat că „este de nerecunoscut”.

Queen B, așa cum este supranumită, a ales să poarte o rochie mulată pe corp, realizată de creatoarea de modă Donatella Versace. Piesa vestimentară a fost pusă în valoare corsetul care avea un decolteu adânc, ce i-a subliniat atât bustul generos, cât și talia subțire.

Citește și: Un clip cu Jay-Z și fiica lui, la un meci din NBA, a devenit viral pe rețelele sociale. Puștoaica, stânjenită de gesturile tatălui ei

De asemenea, diva a ales să-și completeze ținuta cu niște mănuși lungi, realizate dintr-un material gri, iar părul blond, foarte lung și perfect întins, i-a căzut pe spate.

„Beyonce, ești o viziune în Versace. Ești unică. Numărul unu, singurul! Abia aștept să văd filmul turneului Renaissance”, a scris Donatella în dreptul fotografiilor pe care le-a făcut publice, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deși artista a arătat foarte bine, mulți dintre utilizatorii de internet au considerat că aceasta este de nerecunoscut. În plus, unii dintre ei nu au putut să nu observe faptul că are pielea foarte albă și ba chiar s-au dus cu gândul la Kim Kardashian.

Kim Kardashian versus Beyonce

Kim Kardashian versus Beyonce / Profimedia Images

Citește și: Imaginea pe care Beyonce nu și-a dorit niciodată să o vadă. Copilul din flori al lui Jay-Z seamănă perfect cu micuța Blue Ivy - FOTO

„De ce e Beyonce așa albă? Nu am recunoscut-o la prima vedere”, „Chiar seamănă cu Kim Kardashian”, „Am crezut că e Kim Kardashian pentru o secundă. E atât de albă și slabă”, „Parcă i-au editat culoarea pielii”, „Nu ar fi fost viziunea Versace dacă nu ar fi editat-o atât de mult, dacă nu ar fi făcut-o atât de albă?”, „De ce ați editat imaginile atât de mult încât să semene cu o femeie albă?”, „Madonna avea același look în 1995”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Beyonce și Jay-Z au achiziționat cea mai scumpă casă din California

Beyonce și Jay-Z își păstrează conacul din Bel-Air, de 88 de milioane de dolari, în ciuda faptului că au plătit 200 de milioane de dolari pentru cea mai scumpă casă California, contract ce marchează a doua cea mai importantă afacere imobiliară din SUA, după un apartament de 238 de milioane de dolari în Central Park South din Midtown Manhattan, cumpărat de gigantul fondurilor speculative Ken Griffin în 2019.

Conacul din Bel-Air

Cuplul de miliardari a decis să păstreze proprietatea din Bel-Air, pe care a cumpărat-o în 2017, pentru că acolo înseamnă acasă. Cei doi artiști sunt mai aproape așa de prieteni și de școlile celor trei copii ai lor, iar reședința din Malibu va servi drept „casă de weekend”, conform TMZ.

Dezvoltat de Dean McKillen, luxosul conac contemporan este alcătuit din șase structuri diferite. Proprietatea se mândrește cu patru piscine în aer liber, spa, centru de wellness, sală media, mai multe zone de divertisment în aer liber, garaj pentru 15 mașini, teren de baschet de dimensiuni mari și spații pentru personal.

PREMIUM EXCLUSIVE Beyonce And Jay Z's Pool Is Leaking At $88 Million Bel Air Mansion!

Reședința deținută în Bel Air de Jay Z și Beyonce. Profimedia

Reședința din Malibu, a doua cea mai scumpă afacere imobiliară din SUA

Achiziționarea casei din Malibu a marcat a doua cea mai scumpă afacere imobiliară din țară, după un apartament de 238 de milioane de dolari în Central Park South din Midtown Manhattan, cumpărat de gigantul fondurilor de investiții, Ken Griffin, în 2019.

Reședința are vedere la Oceanul Pacific, în Paradise Cove, supranumită „Zona Miliardarilor”. 

În ciuda faptului că au plătit suma uriașă, cei doi au făcut o super afacere, casa fiind listată inițial pentru 295 de milioane de dolari.

Galerie foto

Top citite
01 Beyonce și Jay-Z
Beyonce, în rochie mini decoltată pe iaht. Relaxare în doi, cu Jay-Z, și poze de aproape 3 milioane de like-uri
02 Celine Dion/ Profimedia
Celine Dion, radiantă pe covorul roșu la premiera documentarului său. Artista arată uimitor în ciuda bolii de care suferă
03 66th GRAMMY Awards - Show
Miley Cyrus nu are mulți prieteni celebri. Cine este superstarul de care se simte apropiată
04 Beyonce
Beyonce, într-o rochie cu decolteu până la abdomen. Jucăușă și senzuală, cu părul blond, și-a dat gata fanii
05 Loredana Groza
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Beyonce
Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Beyonce și-a arătat silueta impecabilă și picioarele tonifiate într-o ținută cu totul specială, făcută în culorile drapelului SUA. Artista de 42 de ani a pus pe ea cei mai scurți și strălucitori blugi și a continuat să-și celebreze cel mai nou album, "Cowboy Carter".

Raluka
Raluka, trup de zeiță într-o ținută nonconformistă. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”

Mereu într-o formă fizică de invidiat și extrem de sigură pe ea, Raluka este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară și nu ratează nicio ocazie pentru a-și surprinde prietenii virtuali.

Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul

Beyonce și Jay-Z au avut parte de o călătorie inedită în Japonia. Cei doi au documentat întreaga vacanță și au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, demonstrând că, în ciuda vieții de lux pe care o trăiesc în State, sunt niște oameni obișnuiți care se pot bucura și de lucrurile mărunte. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere