Bucuresti | 102,8FM LEIGH ANNE - STEALING LOVE

Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”

bebe
Bebe Rexha. Profimedia

Recunoscută pentru aparițiile spectaculoase, Bebe Rexha a reușit să-și impresioneze prietenii virtuali, întrucât s-a fotografiat într-o ținută ce-i subliniază silueta.

Înainte de a urca pe scenă la March Madness Music Festival, cântăreața a profitat de un moment liber, și-a făcut câteva fotografii și le-a postat pe Instagram.

Citește și: Bebe Rexha, selfie "curajos", cu decolteul în prim-plan. Ținuta generos decupată a furat toate privirile

În imaginile respective, cântăreața apare în pantaloni evazați, pe care i-a asortat cu un corset ce-i subliniază bustul imposibil de ignorat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


De asemenea, buclele lejere i-au căzut pe spate, iar în ceea ce privește machiajul, ea a optat pentru unul simplu.

„Ești atât de sexy!”, „Ești grozavă!”, „O divă, o mamă, o legendă!”, „Fato, arăți atât de bine și ești atât de încrezătoare în tine!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Bebe Rexha, în lacrimi pe internet: "Mă simt dezgustătoare în propriul corp"

Bebe Rexha, afectată de comentariile dureroase la adresa ei din cauza fluctuațiilor de greutate

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a dezvăluit că s-a îngrășat 14 kilograme și a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să citească numeroasele comentarii la unul dintre clipurile sale recente de pe TikTok, acestea afectând-o puternic.

„Știu că prin meseria mea sunt în ochii publicului, știam că se va întâmpla”, a declarat artista. „Eram mult mai slabă și m-am îngrășat. Nu sunt supărată, pentru că este adevărat, dar când vezi astfel de reacții, e dureros”.

Citește și: Bebe Rexha, radiantă într-o rochie din piele cu decupaje. Artista a fost în centrul atenție la MTV Video Music Awards 2023

„Nu știi prin ce trece cineva, cu ce se confruntă în viața lui, așa că e greu. Suntem în 2023 și consider că nu ar trebui să mai vorbim despre greutatea oamenilor”, a adăugat ea.

Cântăreața născută în Brooklyn a mărturisit că nu a rezistat să nu citească numeroasele comentarii când a văzut că topicul „Bebe Rexha ia în greutate” este în tendințe pe TikTok.

„Este atât de supărător. Da, m-am îngrășat. Le mulțumesc oamenilor care mă iubesc indiferent de ce se întâmplă cu corpul meu”, a scris ea pe Twitter. „Întotdeauna m-am luptat cu greutatea mea. Lucrez la asta în fiecare zi. Doar că acum toate acestea m-au descurajat puțin”, a mai declarat ea. 

Galerie foto

Top citite
01 Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, într-o salopetă din dantelă care a lăsat puțin loc imaginației: „Superbă femeie mai ești”
02 Bebe Rexha/ Profimedia
Bebe Rexha, surprinsă în timpul unei escapade în Mykonos. Artista și-a etalat formele voluptoase fără rețineri
03 Cristina Ștefania
Cristina Ștefania, într-o rochie care i-a accentuat trupul sculptat: „Speak nu zice nimic când te îmbraci așa?”
04 Inna/ Foto: Instagram
Bronzată și tonifiată, Inna și-a cucerit din nou fanii de pe Instagram. Imaginile de la ședința foto în costum de baie au făcut furori
05 Lora/ Foto: Instagram
Lora, declarații controversate înainte să împlinească 42 de ani: „Degeaba ai bani de haine și genți daca pielea e neglijată”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
bebe rexha (11)
Bebe Rexha, o nouă ieșire nervoasă, în timpul unui concert: „Nu te juca cu mine” Ce a scos-o din minți pe artistă

Bebe Rexha, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, a avut o nouă ieșire nervoasă, chiar în timpul unui concert pe care l-a susținut în Norvegia.

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, într-o pereche de pantaloni croșetați, cu un top asortat. Trupul bronzat al artistei a ieșit în evidență: „Nu ești rea deloc”

Antonia a bifat încă o apariție care i-a făcut pe fani să reacționeze imediat. Îmbrăcată într-un ansamblu format dintr-o pereche de pantaloni croșetați și un top minuscul asortat, artista și-a etalat cu mândrie corpul tonifiat și proaspăt bronzat după zilele petrecute pe litoral. 

Bebe Rexha
Bebe Rexha, declarații controversate: „Sunt frustrată, am tăcut prea mult!” Susține că dezvăluirile ei vor prăbuși industria muzicală

Bebe Rexha a făcut declarații controversate pe rețelele sociale, în cadrul cărora a afirmat că este gata să rupă tăcerea despre secretele industriei muzicale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere