Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA RARES - LOVE IS HARDER (NEW PW)

Antonia și Alex Velea, prieteni cu fostul soț al solistei și iubita lui. Cei patru, fericiți într-un selfie la ziua fetiței Antoniei

antonia si alex velea
Alex Velea și Antonia / Foto: Instagram

Zilele trecute, Antonia și Alex Velea și-au luat cei doi băieți și au plecat în Italia, unde au sărbătorit-o pe Maya, fiica solistei din prima căsnicie. Copila a intrat deja în anii adolescenței, căci a împlinit 12 ani, este înaltă și frumoasă, moștenind trăsăturile mamei. Surpriza pentru fanii cuplului de cântăreți a fost să-i vadă pe cei doi alături de fostul soț al Antoniei și de iubita româncă a acestuia, Andreea Ramona, cea care i-a și dăruit un băiețel.

După șapte ani în care s-au luptat prin tribunale, Antonia și Vincenzo au reușit, în 2020, să divorțeze. Cei doi au uitat de animozități, iar acum par a fi buni prieteni. Mai mult, pentru fiica lor fac front comun, așa cum s-a întâmplat și la petrecerea de serile trecute. Cei doi foști soți și actualii lor parteneri de viață și-au făcut un selfie care a ajuns pe Instagramul Antoniei, alături de o inimioară, semn că lucrurile sunt bune între ei. Mai mult, cu toții au dansat și s-au distrat, au râs și s-au postat reciproc pe InstaStory.

Citește și: Antonia, despre cât de dificil îi este să fie mamă la distanță: “E greu să știu că Maya nu se simte bine și eu nu îi sunt alături”

antonia, alex velea, vincenzo castellano si iubita lui

Antonia și Alex Velea s-au distrat alături de Vincenzo Castellano și iubita lui. / Foto: Instagram

Maya a avut parte de o petrecere de pomină. Un tort imens în forma numărului 12, o mulțime de prietene și focuri de artificii, plus o locație superbă-de toate au avut grijă părinții ei. Nu au lipsit nici frații ei, Dominic și Akim, dar nici fratele cel mic din partea tatălui ei și al iubitei acestuia. 

antonia

Fiica Antoniei a împlinit 12 ani. / Foto: Instagram

Citește și: Alex Velea are doi copii cu Antonia, dar o iubește extrem de tare și pe Maya, fiica solistei. “E o dragoste reciprocă”

Antonia și Vicenzo Castellano au fost căsătoriți doi ani

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, dar s-au despărţit în 2013, iar de atunci viaţa lor s-a desfăşurat prin tribunale, vreme de șapte ani. După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorţ cu Vincenzo şi cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, solista poate răsufla uşurată.

vicenzo

Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei. / Foto: Instagram

În aprilie 2019, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic. În 2020, Antonia a încheiat divorţul de fostul soţ, iar lucrurile

Galerie foto

 

 

Top citite
01 antonia alex velea familie
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea calcă pe urmele părinților lor celebri: „Dominic și Akim sunt amândoi pasionați de muzică”
02 Antonia/ Foto: Facebook
După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Antonia le dă peste nas fanilor cu o fotografie în care își arată abdomenul: „Așa da!”
03 Antonia / Foto: Instagram
Antonia, ședință foto într-o ținută cu un decolteu amețitor. Artista, din ce în ce mai încrezătoare după schimbare de look
04 Antonia 22
Antonia, criticată de fani după ce și-a vopsit părul: „Nu e ce trebuie, erai mai frumoasă brunetă!” Cum arată artista acum
05 antonia, Ploi de tequila (1)
Antonia, lecție de senzualitate în clipul piesei "Ploi de tequila", în care dansează la bară doar în lenjerie: "S-a închis la non-stop"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, contract de imagine de peste două milioane de euro. Cu cine a acceptat să-și asocieze numele

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Antonia se bucură de succes și în plan profesional, fiind o artistă extrem de apreciată. Ba mai mult, acum ea a dat lovitura în plan financiar, căci a prins un contract de imagine ce-i va aduce în conturi o sumă impresionantă.

Antonia 22
Antonia, trup de zeiță într-o ținută din dantelă, ce-i lasă la vedere abdomenul de „fier”. Fanii: „Pur și simplu o frumusețe!”

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din țară, iar aceasta nu ratează ocazia de a-și impresiona prietenii virtuali.

Antonia și Alex Velea/ Foto: Facebook
Antonia, adevărul despre începutul relației cu Alex Velea: „Era o tensiune constantă”. Ce spune artista acum despre nuntă

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, însă începutul relației lor nu a fost deloc ușor. Într-un interviu recent acordat revistei VIVA!, cântăreața a vorbit deschis despre dificultățile pe care le-au întâmpinat la începutul poveștii lor de dragoste, dar și despre planurile de nuntă, mult așteptate de fani.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Martha Stewart, dezvăluiri despre relația cu fostul soț: „Nu am mai vorbit de peste 20 de ani!” Ea a recunoscut că i-a fost infidelă
Martha Stewart, dezvăluiri despre relația cu fostul soț: „Nu am mai vorbit de peste 20 de ani!” Ea a recunoscut că i-a fost infidelă

Martha Stewart, dezvăluiri despre relația cu fostul soț: „Nu am mai vorbit de peste 20 de ani!” Ea a recunoscut că i-a fost infidelă

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă
Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit