Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER 2PAC - ALL EYES ON ME (DJ BELITE REMIX)

Antonia, moment de maximă sinceritate: "Sunt în etapa mea de grăsuță. Trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală"

antonia
Antonia / Foto: Facebook

Nu există postare pe rețelele sociale, apariție la tv sau vreun concert în cadrul cărora Antoniei să nu i se spună că este pur și simplu superbă. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, cântăreața are un grup imens de fani. Nu ezită să le spună acestora și lucrurile care o deranjează la ea, ba chiar, cel mai recent s-a plâns că s-a îngrășat și că trebuie să meargă din nou la sală.

Antonia a lăsat-o mai moale cu sportul, deși făcuse din mersul la sală un lucru de la care nu se abătea sub nicio formă. Cu toate acestea, este într-o perioadă în care motivația îi cam lipsește. În plus, este extrem de ocupată cu cariera ei, dar și cu viața personală, încercând să exceleze ca mamă, logodnică, fiică și prietenă.

Citește și: Mulți spun că e absolut perfectă, dar Antonia nu a fost mereu mulțumită. A recunoscut că și-a făcut liposucție: “Obsedată de detalii”

Într-o serie de InstaStories, bruneta a spus, cu sinceritate, că vrea să dea jos câteva kilograme și chiar s-a descris ca fiind "grăsuță".

antonia

Antonia / Foto: Facebook

"Da, o să o spun: oficial, sunt în etapa mea de grăsuță, fără îndoială. Știu că nu vă pasă. Sincer, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să spun asta pentru că trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală. Adevărul este că nu e vorba numai despre motivație. Pe lângă asta e vorba și de programul meu. Sunt mamă, artist, soție, fiică, prietenă, entertainer. Nu am nicio scuză, însă. Du-te la sală așa cum o făceai și în anii anteriori. Mergi la sală dimineața! Dar ar fi așa de bine să dorm mai mult, dormitul e minunat. Ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara, Antonia. Par nebună, dar nu sunt, îmi e doar foarte foame și asta mi se întâmplă când îmi e foame", a spus logodnica lui Alex Velea.

Citește și: Antonia și-a dat gata fanii cu un selfie în care s-a arătat fără pic de machiaj: “Ai și tu o poză în care să nu arăți bine?”

Antonia a recunoscut că a făcut liposucție

În urmă cu câteva luni, Antonia a recunoscut că după cea de-a treia naștere a simțit nevoia să facă o liposucție. Tocmai de aceea, nu a ezitat să treacă printr-o intervenție care a ajutat-o să arate așa cum și-a dorit: "Sunt obsedată de detalii", a mărturisit ea pe Instagram.

"Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural. Acum știu că unii ați spune: ‘Despre ce vorbești? Arăți bine! Nu spun că nu arăt bine, dar a fost chinuitor. Încerc să îmi amintesc acele zile în care nu mă chinuiam, atât. Dar sunt bine. Acum știu cum să ascund aceste imperfecțiuni. Uneori mă enervează aceste vergeturi pe piele pe care le am în jurul abdomenului, dar sunt în viață și mulțumesc lui Dumnezeu că a fost doar atât", a recunoscut Antonia, cu sinceritate.

Citește și: Antonia, dans în costum de baie la malul mării. Și-a expus bronzul ciocolatiu și abdomenul cu pătrățele

Galerie foto

 

Top citite
01 antonia
Antonia, mișcări senzuale pe noua piesă a Ștefaniei, într-o bluză cu vedere la abdomenul perfect. E toată un bronz ciocolatiu
02 antonia (3)
Antonia și Alex Velea, escapadă în Dubai. Solista a lucrat la bronzul ciocolatiu, pe marginea piscinei, într-un costum de baie auriu
03 antonia-alex-velea
Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”
04 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, comparată cu Selena Gomez pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii la cele mai recente fotografii
05 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Antonia și Alex Velea/ Foto: Instagram
Antonia și Alex Velea și-au cumpărat un apartament pe litoralul românesc: „Ne-am îndeplinit un vis”. Sunt vecini cu Inna și Selly

Antonia și Alex Velea au decis să investească în imobiliare și și-au achiziționat un apartament de lux pe litoralul românesc. Vestea a fost dată chiar de cântăreața în vârstă de 34 de ani, care și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că ea și partenerul ei dețin o nouă locuință la mare. 

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, imaginea senzualității pe Instagram. Artista s-a fotografiat întinsă pe canapea într-o rochie roșie ca focul

Antonia a reușit din nou să-și surprindă cei peste 2,8 milioane de fani de pe contul de Instagram cu o fotografie spectaculoasă. Recent, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată, pozând senzual pe o canapea. 

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, irezistibilă într-o ținută din dantelă: „Cred că Alex Velea e foarte fericit!”

Celebra cântăreață, Antonia, în vârstă de 34 de ani, și-a pus pe jar fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie îndrăzneață postată de Ziua Îndrăgostiților. Îmbrăcată în lenjerie intimă, artista s-a lăsat fotografiată într-o atmosferă senzuală și plină de romantism.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție
Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”