Bucuresti | 102,8FM VUNK - DE AZI INCEP SA TE UIT (NEW PW)

Antonia: "M-am indragostit si am facut un copil din dragoste. Nu regret nimic!"

antonia-la-happy-hour-m-am-indragostit-si-am-facut-un-copil-din-dragoste-nu-regret-nimic

De la varsta de 5 ani a trait alaturi de parintii sai in SUA. Antonia a trait si crescut in Utah si Las Vegas, unde a terminat liceul si a intrat si in lumea modellingului. A participat la sute de sedinte foto pentru cataloage si a ajuns sa colaboreze cu agentii mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models. 

Antonia canta de la varsta de 10 ani si a urmat scoala de muzica in SUA. Faptul ca a trait printre afro-americani a influentat-o mult. Stilurile RnB si Soul le simte cel mai aproape de suflet, fiind cele care au influentat-o decisiv.

Dupa 13 ani petrecuti in SUA, Antonia s-a intors cu familia in Romania. Aici, ea l-a intalnit pe Tom Boxer.

Antonia si Tom s-au intalnit si asa a luat nastere si primul hit "Roses on Fire", care a beneficiat si de un videoclip regizat si filmat de Tom Boxer. 

"Este prima fata top-model care canta cu adevarat. In studio nu am avut ce sa corectez la vocea ei; este pur si simplu talent nativ", declara el.

A urmat un nou hit: "Morena", iar restul e istorie.

Intr-un interviu special "Happy Hour", Antonia a vorbit despre ce inseamna pentru ea Romania si familia ei.

"Oamenii de la noi au un caracter foarte puternic, suntem foarte sinceri, uneori chiar prea sinceri. Romania mai inseamna mancare foarte buna si peisaje foarte frumoase", crede Antonia.

"In America nu am avut o viata luxoasa, am fost oameni normali si pot spune ca am trait viata tipica a unui copil american. M-am intors in tara ca sa-mi cunosc rudele si am ramas sa fac modelling", a continuat ea.

Antonia recunoaste, insa, ca marea ei pasiune a fost intotdeauna muzica.

"Am vrut dintotdeauna sa fiu cantareata, imi traiesc visul si am cariera mea. Mereu cand plec ii cumpar ceva fetitei mele, pentru ca vreau s-o invat: Uite, mami pleaca acum, dar pentru ca munceste ca sa-ti ia tie jucarii", a marturisit cantareata.

Antonia sustine ca nu regreta nimic din tot ce i s-a intamplat pe plan sentimental.

"M-am indragostit si asa a fost sa fie. Am facut copilul din dragoste si nu regret nimic, chiar l-am facut din dragoste", a spus artista.

Top citite
01 Delia și Antonia/ Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia și Antonia și-au editat o fotografie: „Ați fost la Met Gala?”. Comentariul lui Alex Velea
02 antonia (2)
Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"
03 antonia
Antonia, mișcări senzuale pe noua piesă a Ștefaniei, într-o bluză cu vedere la abdomenul perfect. E toată un bronz ciocolatiu
04 antonia (3)
Antonia și Alex Velea, escapadă în Dubai. Solista a lucrat la bronzul ciocolatiu, pe marginea piscinei, într-un costum de baie auriu
05 antonia-alex-velea
Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, comparată cu Selena Gomez pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii la cele mai recente fotografii

Antonia a uimit din nou cu o serie de fotografii publicate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 34 de ani a realizat o ședință foto provocatoare, în ciuda faptului că a recunoscut că nu este mulțumită de silueta sa. 

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani

Antonia nu pune la suflet criticile primite de la urmăritorii din mediul online. Artista știe că nu poate să fie pe placul tuturor, astfel că se fotografiază și postează tot ceea ce își dorește, în ciuda comentariilor negative primite pe contul său de Instagram. 

Antonia și Alex Velea/ Foto: Instagram
Antonia și Alex Velea și-au cumpărat un apartament pe litoralul românesc: „Ne-am îndeplinit un vis”. Sunt vecini cu Inna și Selly

Antonia și Alex Velea au decis să investească în imobiliare și și-au achiziționat un apartament de lux pe litoralul românesc. Vestea a fost dată chiar de cântăreața în vârstă de 34 de ani, care și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că ea și partenerul ei dețin o nouă locuință la mare. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”
Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

FILM NOW Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă
Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

DIGI WORLD Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
DIGI SPORT De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului
De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului
DIGI FM Soțul Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează: “Ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”
Soțul Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează: “Ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”