Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT TIESTO - DONT BE SHY

Antonia, electrizantă într-o fustă cu o crăpătură adâncă și într-un top ce-i lasă la vedere decolteul imposibil de ignorat

Antonia
Antonia / Foto: Facebook

Antonia știe cum să se facă remarcată și nu ratează nicio ocazie pentru a fi în centrul atenției.  Logodnica lui Alex Velea a apărut  într-o ținută excentrică, iar fanii i-au lăsat numeroase reacții la fotografiile postate pe rețelele de socializare. 

Cântăreața care a împlinit recent 34 de ani este foarte apreciată de publicul său, astfel că nicio postare de-a ei nu scapă neobservată. În urmă cu câteva zile, Antonia a publicat mai multe fotografii pe contul său de Instagram în care apare purtând un top decoltat și o fustă neagră, care prezenta o crăpătură generoasă. Ținuta i-a pus în evidență atât picioarele de zeiță, cât și abdomenul plin de pătrățele. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 În fotografiile făcute publice pe rețelele sociale, Antonia stă în fața unei mese de marmură neagră cu mâinile larg deschise, atenția oamenilor fiind îndreptată asupra ținutei. Imaginile au și o descriere sugestivă: „Strigă-mă Caramelita”.

Citește și: Antonia și Alex Velea sunt foarte stricți cu educația copiilor lor. Ce nu au voie să facă aceștia: „Le spunem NU de fiecare dată”

Fanii au considerat că Antonia face referire la o nouă piesă, pe care aceasta se pregătește să o lanseze. Fotografiile au strâns peste 42.000 de aprecieri și sute de comentarii. 

„Doamne, cât poți fi de perfectă”/ „Ești unică”/ „Superbă”/ „Ne faci mândri”/ „Zeiță”/ „CaraMamita”/ „Îmi plac caramelele”, sunt doar câteva din comentariile pe care fanii săi le-au lăsat la ultima postare a Antoniei. 

Antonia a recunoscut că și-a făcut liposucție

Deși are un corp ca scos din revistele cu modele fitness, este adepta unui stil de viață sănătos și face mult sport, Antonia nu a fost total mulțumită de corpul ei după a treia naștere. Tocmai de aceea, nu a ezitat să treacă printr-o intervenție care a ajutat-o să arate așa cum și-a dorit: "Sunt obsedată de detalii", a mărturisit ea pe Instagram. Acum, solista a dezvăluit că a trecut printr-o liposucție.

"Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea.

Citește și: Felul în care a pozat Antonia i-a luat prin surprindere pe fani. Și-a etalat picioarele tonifiate și bronzate într-un mod inedit

Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural. Acum știu că unii ați spune: ‘Despre ce vorbești? Arăți bine! Nu spun că nu arăt bine, dar a fost chinuitor. Încerc să îmi amintesc acele zile în care nu mă chinuiam, atât. Dar sunt bine. Acum știu cum să ascund aceste imperfecțiuni. Uneori mă enervează aceste vergeturi pe piele pe care le am în jurul abdomenului, dar sunt în viață și mulțumesc lui Dumnezeu că a fost doar atât", a recunoscut Antonia, cu sinceritate.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Galerie foto

Top citite
01 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
02 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
03 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
04 antonia (3)
Antonia și Alex Velea, escapadă în Dubai. Solista a lucrat la bronzul ciocolatiu, pe marginea piscinei, într-un costum de baie auriu
05 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ana baniciu si sotul ei
Motivul pentru care Ana Baniciu nu a dezvăluit numele bebelușului: „Înțeleg că nu e bine”. Artista va naște peste 10 săptămâni

Ana Baniciu se pregătește să devină mamă și se află în cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista în vârstă de 31 de ani va aduce pe lume un băiețel peste numai 10 săptămâni. Până în prezent, Ana și soțul ei, Eduard, nu au dezvăluit numele bebelușului, iar acum au spus care este, de fapt, motivul acestei decizii. 

Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț

CRBL a anunțat joi, 4 aprilie, că el și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că acesta nu este primul divorț al celebrului artist. La vârsta de doar 20 de ani, CRBL s-a căsătorit cu Andreea, o tânără din orașul său natal, Pitești. 

rubymain
Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”

Ruby și-a cucerit fanii cu noi imagini publicate pe contul de Instagram. Artista în vârstă de 35 de ani și-a luat cea mai îndrăzneață rochie din garderobă și a dansat lasciv în piscină, etalându-și formele voluptoase. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Amber Heard, fericită, zâmbitoare și mamă full time. Poze rare de paparazzi cu fosta lui Johnny Depp și micuța ei de 3 ani, pe străzile din Madrid
Amber Heard, fericită, zâmbitoare și mamă full time. Poze rare de paparazzi cu fosta lui Johnny Depp și micuța ei de 3 ani, pe străzile din Madrid

Amber Heard, fericită, zâmbitoare și mamă full time. Poze rare de paparazzi cu fosta lui Johnny Depp și micuța ei de 3 ani, pe străzile din Madrid

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
FOTO Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
DIGI FM Lupta aprigă dusă de o româncă, bolnavă de cancer, cu Elon Musk: „Mi-aș dori să aibă decența să-și ceară scuze!”
Lupta aprigă dusă de o româncă, bolnavă de cancer, cu Elon Musk: „Mi-aș dori să aibă decența să-și ceară scuze!”