Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Anna Lesko, trup de zeiță într-un costum de baie minuscul. Fanii: „Perfectă, nimic în plus!”

Anna Lesko
Anna Lesko / Facebook

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, Anna Lesko nu ratează nicio ocazie pentru a-și surprinde prietenii virtuali, iar dovadă sunt cele mai recente imagini postate pe rețelele sociale.

În vârstă de 45 de ani, cântăreața nu ezită să se fotografieze în ținute care mai de care mai extravagante ori în costume de baie, după cum au putut admira fanii ei de curând.

Citește și: Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun răniții din tranșee”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai exact, Anna Lesko a postat pe Instagram fotografii realizate la plajă, purtând un costum de baie colorat și minuscul, din două piese. Imaginile au avut un impact puternic, iar fanii au reacționat imediat.

Citește și: Anna Lesko joacă senzualitatea și când răsfoiește o revistă. Ținuta și atitudinea i-au făcut pe fani să spună: “De vis ca întotdeauna”

„Cea mai frumoasă și sexy!”, „Ai un corp perfect!”, „Felicitări pentru forma ta fizică!”, „Perfectă, nimic în plus!”, „Cea mai frumoasă femeie!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Secretele Annei Lesko pentru o siluetă fără cusur: sport și alimentație sănătoasă

Anna Lesko reușește să facă furori cu aparițiile sexy, însă ea susține că nu este adepta dietelor drastice. Din când în când, însă, urmează o dietă de detoxifiere. De asemenea, a renunțat la pâine, dulciuri și la alimentele prăjite, deși gătește aproape în fiecare zi.

Citește și: Anna Lesko i-a ”amețit” pe fani cu ultima postare pe rețelele sociale. Artista a pozat în ipostaze senzuale într-o rochie din satin 

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: broccoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, declara Anna Lesko în cadrul unui interviu.

Galerie foto

Top citite
01 Anna Lesko/ Foto: Facebook
Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică
02 Anna Lesko
Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”
03 Anna Lesko/ Foto: Instagram
Anna Lesko, taxată de un fan pentru felul în care și-a savurat cafeaua la terasă: „Facem chetă să îți iei ceva de încălțat”
04 Anna Lesko/ Foto: Facebook
Bronzată și cu un costum de baie îndrăzneț, Anna Lesko a bifat încă o apariție provocatoare: „Superbă femeie ești”
05 anna lesko
Anna Lesko, maestră în arta seducției, într-o rochie decupată până la șold. Vacanța în Italia i-a adus un bronz intens și strălucire
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Anna Lesko/ Foto: Instagram
Senzuală chiar și când își bea cafeaua. Anna Lesko i-a cucerit pe fani cu imaginile de la piscină: „Doar tu poți să te filmezi așa”

Anna Lesko este cunoscută pentru talentul de a-și pune silueta în evidență. Senzuală și provocatoare, artista în vârstă de 45 de ani nu ratează nicio ocazie pentru a-și etalat formele voluptoase. 

Anna Lesko
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu goală, ce apariție e asta?”

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Anna Lesko care reușește să-și impresioneze prietenii virtuali de fiecare dată.

anna lesko
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Numele Annei Lesko este sinonim cu senzualitatea. Cântăreața de peste Prut, ajunsă la 45 de ani, și-a păstrat frumusețea și puterea de seducție cu care s-a făcut cunoscută în showbiz. Trecerea anilor i-a adus și mai multe atuuri.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit