Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC MARIO FRESH - SI CE DACA (PROFM ID)

Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Anna Lesko e singură la 45 de ani
Anna Lesko e singură la 45 de ani / Facebook

Cinci ani au trecut de când Anna Lesko s-a despărțit de DJ Vinnie, tatăl fiului ei, însă acum, ajunsă la 45 de ani, în viața ei nu există niciun bărbat. Ea recunoaște că își dorește un partener, dar nu îl caută cu ardoare.

În cadrul podcastului moderat de Mihai Morar, artista a vorbit despre viața ei amoroasă, mărturisind că a ales să fie singură după despărțirea de tatăl fiului ei, cu care a avut o relație de opt ani.

anna lesko

Anna Lesko / Foto: Facebook

„Am ales să îmbrățișez relația cu mine, să mă descopăr, să mă caut”, a spus ea, precizând de asemenea, că își dorește un partener, dar unul echilibrat, care să-i aducă liniște.

Citește și: Anna Lesko, val de critici la ultima postare de pe Instagram. Artista abia putea merge cu pantofii cu toc: „Arată dubios”

„Eu vreau un bărbat, știu că urmează să mă întrebi, Mihai, eu vreau un bărbat echilibrat astăzi. Un bărbat echilibrat! Și nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă, mult mai...”, a mai spus ea, potrivit Libertatea.ro.

„Fericită sunt! Sunt fericită pentru că rolul de mamă pe mine m-a scos din absolut toate stările posibile, din punct de vedere pozitiv, așa că fericită eu sunt, dar poți să fii mai fericită decât ești. Și venirea acelui bărbat în viața mea, acel bărbat trebuie să poarte aceste calități, să fie echilibrat și să avem aceleași valori și să privim în aceeași direcție pentru că pentru că pentru mine e mai important ca oricând să fiu înconjurată de un om care nu e toxic”, a mai explicat ea.

Citește și: Anna Lesko, dans pe marginea piscinei, acoperită parțial doar de o eșarfă de plajă. Nu face niciun efort pentru a fi cuceritoare

Galerie foto

În ceea ce privește limbajul iubirii pentru ea, aceasta a mărturisit că are nevoie de liniște.

„Liniștea este unul dintre limbajele iubirii. Liniștea când un bărbat spune: Vino-ncoace, vino în brațele mele. Și te strânge în brațe și eu asta îmi doresc de la bărbatul meu pe viitor. Atunci când mă strânge și eu să simt liniștea. Eu nu mai sunt agitată pentru că el m-a manipulat, pentru că m-a mințit, nu am traumele de acum un an că nu știu ce s-a întâmplat. Pentru că acum îmi vorbește așa, pentru că apoi nu se ține de cuvânt, toate astea creează această neliniște. Tu trăiești într-un stres. (…) Este foarte important să îți dorești îmbrățișarea unui om, a unui bărbat care îți dă această siguranță de care o femeie are nevoie. Eu am avut parte de asta în trecut, dar eu nu am avut parte de ochi, urechi, nu am fost pregătită pentru așa ceva”, a mai zis ea.

Ce spune Anna Lesko despre foștii parteneri

Anna Lesko a vorbit și despre foștii ei iubiți, despre care spune că toți aveau ceva în comun: „Odată ajunsă la maturitate am atras bărbații conflictuali, bărbații nedefiniți, bărbații care nu s-au regăsit încă, bărbații cu aripi care aveau aripile frânte. Nu o să uit niciodată când spuneam: M-am săturat să adun din tranșee răniții, să îi fac bine, să le arăt că viața e foarte frumoasă și că nu e așa cum cred ei că este, totul gri. Lucrul acesta a început să mă epuizeze, să mă stoarcă de vitalitate, de energie, nu mai pot, nu o să mai fac asta. (…) Eu nu mă mai uit după oameni răniți”, a mai spus ea.

Top citite
01 anna lesko
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
02 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
03 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
04 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
05 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”

A trecut prin momente dificile atunci când a ales să se despartă de iubitul ei, tatăl fiicei sale, însă Feli Donose și-a regăsit liniștea. La doi ani și jumătate de la separare, artista are un nou iubit și este mai fericită ca niciodată.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...