Bucuresti | 102,8FM GRAN ERROR - BESAME EN RIO (NEW PW)

Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost bulversat la început”

Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha/ Foto: Instagram
Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha/ Foto: Instagram

Anghel Damian recunoaște că începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar, a fost marcat de confuzie și presiune. Actorul și regizorul a vorbit în cadrul unui interviu despre cum a gestionat evenimentele din acea perioadă, cum a perceput-o pe Theo pe platourile de filmare, despre relația cu socrii și despre cum gestionează tensiunile din cuplu, având în vedere că amândoi sunt zodia Leu și au personalități puternice.

Anghel a cunoscut-o pe Theo Rose pe platourile serialului „Clanul”. Deși aceasta nu avea experiență în actorie, el nu s-a temut de dificultăți: „O văzusem pe Theo în diferite contexte profesionale – emisiuni și muzică – și îți dădeai seama că e un spirit ludic, polivalent și multitalentat. De la prima interacțiune am descoperit că are un potențial mare pentru actorie. Are o viziune foarte corectă, pune munca înaintea talentului și d-asta evoluția ei a fost spectaculoasă. Sper să își dorească în continuare și drumul acesta (al actoriei). Eu îi voi fi alături”, a declarat Damian pentru revista VIVA!.

Citește și: Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian: „Ce a fost, a fost”

La jumătatea anului 2022, relația dintre Anghel Damian și Theo Rose a devenit subiect de tabloid. „Am fost prinși în acest tăvălug. Presa mondenă este extrem de nocivă și lipsită de morală. Creează ficțiuni pentru scopuri pecuniare, denaturează adevăruri și inventează povești. Am fost bulversat la început, dar apoi m-am întors la esență, trăind în adevărul nostru. Mă doare când oamenii sunt reduși la subiecte de tabloid, dar am învățat să ignor orice nu are legătură cu adevărul vieții mele și al familiei mele”, a explicat Anghel Damian.

La doar câteva luni după ce au devenit un cuplu, Theo Rose a rămas însărcinată. De atunci, cei doi au format o familie, iar Anghel a vorbit și despre relația cu rudele artistei: „Totul a fost de un firesc extraordinar. Am fost adoptați instant, atât eu în familia ei, cât și invers. Suntem o familie diversificată și plină de umor, uniți prin iubire.”

Citește și: Theo Rose se declară fascinată de iubitul ei, Anghel Damian: "E dragostea vieții mele". Un an de relație, copil și o iubire care crește

Cât despre provocările din relația lor, Anghel a mărturisit că el și Theo sunt extrem de asemănători. Fiind amândoi zodia Leu, aceștia au o personalitate puternică, uneori fiind nevoiți să gestioneze tensiunile care se creează între ei: „În esență, suntem extrem de asemănători. Diferă stilul, abordarea, anumite experiențe de viață – pe scurt, forma. Fondul este comun. De certat, nu prea ne certăm, dar când mai iese Leul din noi, de cele mai multe ori primul pas spre împăcare îl face cel care a început cearta.”

Galerie foto

Top citite
01 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding, seducătoare într-un costum de baie întreg. Artista a fost surprinsă la bordul unui iaht de lux
02 Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora a dat tot din casă! Artista mărturisește că l-a „forțat” pe Taika Waititi să-i pună inelul pe deget
03 Fosta soție a lui Julio Iglesias Jr
Cum s-a schimbat viața lui Charisse Verhaert după divorțul de Julio Iglesias Jr. Modelul și-a găsit dragostea în brațele unui dansator
04 Claudia Pavel
Claudia Pavel și-a găsit dragostea în Miami, unde s-a stabilit. Cine ar fi noul iubit al artistei și ce cadouri i-ar fi dăruit
05 Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia
Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită/ Foto: Instagram
CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită. Femeia este cu 23 de ani mai tânără decât el

CRBL a fost surprins la unul dintre festivalurile de muzică care au loc la malul mării în această perioadă, însoțit de o tânără de 23 de ani, despre care se zvonește că ar fi noua sa iubită, după divorțul de Elena.

dorian popa si iubita lui
Babs rupe tăcerea despre adevăratul motiv pentru care ea și Dorian Popa s-au despărțit: „Asta ne-a afectat relația”

Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, a făcut noi declarații după despărțirea de Dorian Popa. Cei doi au format un cuplu timp de 11 ani, iar vestea separării a luat pe toată lumea prin surprindere.

firerose si billy ray cyrus
Firerose, dezvăluiri despre coșmarul trăit în relația cu Billy Ray Cyrus: „E un bărbat rău!” Ce reguli stricte trebuia să respecte

Firerose a rupt tăcerea despre relația pe care a avut-o cu Billy Ray Cyus și a dezvăluit ce reguli stricte era nevoită să respecte atunci când erau împreună.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere