Bucuresti | 102,8FM SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

Andreea Bălan, țeapă de 90.000 de euro pentru un apartament de lux: „Am crezut că e doar o pauză”

andreea balan
Andreea Bălan / Foto: Instagram

Andreea Bălan este una dintre cele mai de succes artiste din industria muzicală din România. Cântăreața are o mulțime de proiecte la activ, făcând parte din o mulțime de emisiune și show-uri televizate. Cu toate acestea, artista nu a fost scutită de greutățile vieții, astfel că, de-a lungul timpul a fost și ea supusă „țepelor” imobiliare. 

Recent, Andreea Bălan a povestit despre cea mai grea perioadă din viața ei, atunci când și-a dat toți banii pentru un apartament de lux și în final a rămas și fără bani și fără casă. În urmă cu 15 ani, Andreea s-a numărat printre sutele de oameni care au plătit sume uriașe pe apartamente de lux și nu s-au ales cu nimic. 

Andreea susține că a plătit atunci suma de 90.000 de euro pentru un apartament într-un complex imobiliar. Dar firma care construia blocurile a dat faliment, iar patronul a fugit cu banii. Alături de ea, alți 571 de oameni au rămas fără bani. Patronul, un investitor israelian, le-a promis oamenilor un proiect imobiliar ambițios în zona Doamna Ghica. Acesta a încasat atunci nici mai mult, nici mai puțin de 20 de milioane de euro de la mai multe persoane care își doreau să achiziționeze un apartament. 

Citește și: Andreea Bălan și-a arătat silueta de invidiat într-un corset spectaculos. Fanii au reacționat imediat: „Ești cu adevărat o inspirație”

„Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii „Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo. Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a făcut un proces”, spune artista, potrivit ObservatorNews.ro.

Artista nu a fost singura care a recurs la acest gest, fiind susținută și de ceilalți păgubiți care au făcut același lucru. Cu toate acestea, nu există nicio rezolvare deocamdată, iar oamenii nu își pot recupera banii. 

Andreea Bălan a trecut pe lângă moarte când a născut-o pe a doua fetiță

În urmă cu aproape patru ani, când a născut-o pe Clara, cea de-a doua fiică a ei și a lui George Burcea, Andreea Bălan a suferit un stop cardiac pe masa de operație, iar după aceea a mai trecut prin trei operații. Cântăreața a realizat însă că putea să moară doar când a ajuns acasă.

Citește și: Andreea Bălan cere custodia exclusivă a fetițelor ei. Acuzații grave la adresa fostului soț: „Nu e prima dată când vine beat să le ia”

“Eu am realizat ce s-a întâmplat abia când am ajuns acasă, la 10 zile, când mi-a țâșnit sângele din operație. A trebuit să ajung din nou la Urgențe. Atunci am realizat. M-au deschis iar, m-au trimis acasă la trei-patru zile. Am ajuns apoi a treia oară la spital și am stat mult: 10-12 zile. A treia oară a fost cel mai greu, m-au deschis atunci a treia oară într-o lună. A durut foarte tare operația, dar și recuperarea. A treia operație m-a doborât psihic. Am avut nevoie de mult timp să-mi revin. Fetele mi-au dat putere, trebuia să trăiesc pentru ele. A fost cea mai mare lecție pentru mine. La 30 și ceva de ani ai impresia că ești invincibil, că moartea este departe. Atunci am realizat că nu pot să fac nimic dacă nu am sănătate”, a povestit solista, în aprilie 2021.

Galerie foto

Top citite
01 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
02 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
03 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
04 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
05 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
denisa tanase
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei

După ce și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în muzică, Denisa Tănase a schimbat macazul și, în 2018, a intrat în afaceri. A ales un domeniu superb, cel al parfumurilor, iar mișcarea s-a dovedit inspirată, căci fosta membră a trupei Bambi a devenit milionară în euro.

Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a ajuns pentru prima dată în Statele Unite ale Americii pentru a promova cel mai recent album al său, intitulat „Flex”. După concerte în orașe precum New York, Chicago și Montreal, artista urma să cânte și în Miami pe 7 aprilie, însă spectacolul nu a mai avut loc.

andreea balan si victor cornea (1)
Tatăl Andreei Bălan nu l-a cunoscut încă pe iubitul acesteia. Ce spune despre cum o vede acum pe fiica lui: "E extrem de liniștită"

Se iubește de circa un an cu Victor Cornea, dar Andreea Bălan nu l-a prezentat pe jucătorul de tenis tatălui ei. Mama ei, în schimb, locuiește de ani buni în casa artistei și o ajută în creșterea fetițelor sale, așa că l-a cunoscut pe Victor încă de la început și i-a intrat la inimă. Chiar dacă nu a dat încă mâna cu partenerul fetei lui, Săndel Bălan are numai cuvinte de laudă despre povestea de dragoste pe care Andreea o trăiește.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală