Bucuresti | 102,8FM ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO

Andreea Bălan și-a arătat silueta de invidiat într-un corset spectaculos. Fanii au reacționat imediat: „Ești cu adevărat o inspirație”

andreea balan
Credit foto: Instagram

Andreea Bălan este considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe din România, având o silueta pe care multe femei și-ar dori să o aibă. Artista se fotografiază des în ținute care să o avantajeze, iar fanii săi de pe rețelele de socializare nu ratează niciun moment pentru a o complimenta. 

Recent, artista în vârstă de 37 de ani a postat pe contul său de Instagram un carusel de imagini în care poartă o ținută impresionantă. Andreea Bălan a fost îmbrăcată într-un corset alb spectaculos, fără bretele și cu un decolteu senzual, care i-a scos în evidență bustul generos. Aceasta și-a asortat corsetul cu o fustă până la genunchi crem, care s-a mulat perfect pe silueta acesteia, combinând-o cu o pereche de sandale cu toc nude. 

Andreea și-a lăsat părul lung și blond pe spate, purtând un machiaj perfect care i-a scos în evidență trăsăturile, în timp ce a realizat o ședință foto impresionantă în bucătărie. De asemenea, artista s-a folosit de o umbrelă în stil japonez pentru a oferi un plus de originalitate fotografiilor. 

Citește și: Andreea Bălan, exemplu de eleganță și senzualitate. A făcut furori într-o rochie decoltată, cu crăpătură generoasă pe picior

„Gătesc lucruri grozave. Rămâneți aproape”, a scris Andreea Bălan la descrierea imaginilor postate pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ești cu adevărat o inspirație”/ „Wow, ești frumoasă rău”/ „Regina supremă”/ „Arăți impecabil”/ „Orice faci tu este senzațional. Tu ești senzațională, desăvârșită, deosebită, minunată, sensibilă. Într-un cuvânt perfectă”, sunt doar câteva din comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea artistei.

Andreea Bălan a fost criticată de fani pentru că e prea slabă

Andreea Bălan s-a plâns pe contul său de Instagram despre faptul că mulți dintre urmăritorii ei consideră că este mult prea slabă. Artista în vârstă de 37 de ani a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie roz, mulată, însoțită de un mesaj care i-a uimit pe fani. 

„Toți mi-ați scris să mă mai îngraș... Iată că v-am ascultat! Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții. Să aveți o duminică minunată”, a scris Andreea Bălan la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram.  

Citește și: Andreea Bălan, imagini inedite pe rețelele sociale. Fanii au asaltat-o cu aprecieri: „Cum de poți fi așa frumoasă”

În mai puțin de 24 de ore, artista a strâns o mulțime de comentarii în care urmăritorii ei i-au spus că nu ar trebui să asculte de gurile rele și să rămână la greutatea la care este acum. Andreea Bănică a fost una dintre persoanele care i-au sugerat acest lucru, complimentându-i aspectul fizici și mărturisind că este invidioasă pe genele bune ale acesteia. 

„Doamne, cum așa ceva? Asta este grija lor? Stai chill, femeie! A nu avea grija slăbitului este ideal!!! Eu fac eforturi ce mănânc și când, fac sport, pe când tu nu ai și grija asta pe cap. Să fii așa cum te-a lăsat Dumnezeu, nu cum vor oamenii. Ei să te iubească așa cum ești! Rămâi slabă, suplă, să te încapă orice haina!”, a scris Andreea Bănică în secțiunea de comentarii.

Galerie foto

Top citite
01 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere
02 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani
03 inna
Inna, ședință foto impresionantă pe șantierul noului său apartament de pe litoral: „Când e gata vă chem”
04 Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă
05 Tudor Ionescu/ Foto: Instagram
Cum a reușit să slăbească Tudor Ionescu de la Fly Project, după oscilații mari de greutate: „Am început cu analize”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”

Considerată una dintre cele mai frumoase femei, Mădălina Ghenea reușește să cucerească cu fiecare apariție în mediul online. Actrița originară din Slatina își dorește să păstreze o legătură strânsă cu fanii săi de pe rețelele de socializare, astfel că, atunci când îi permite timpul, încearcă să răspundă la toate întrebările urmăritorilor ei. 

Ruby/ Foto: Instagram
Ruby, adevărul despre operațiile estetice. Artista regretă că și-a făcut implanturi mamare: „Am ascuns asta de toată lumea”

Ruby a dezvăluit recent că a avut de înfruntat unele probleme serioase în urma intervențiilor chirurgicale pe care le-a făcut, în mare parte din cauza neglijării recomandărilor medicale. În plus, vedeta a realizat, în timp, că unele dintre aceste intervenții nu erau chiar necesare, recunoscând că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai apela la ele.

Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea

Clara, cea mai mică fiică a Andreei Bălan, a împlinit vârsta de 5 ani, iar în weekendul care tocmai s-a încheiat, mama ei a organizat o petrecere memorabilă în cinstea acestei ocazii speciale. La evenimentul plin de bucurie și veselie a fost prezent și Victor Cornea, iubitul artistei, care are o relație foarte apropiată cu fiicele interpretei și ale actorului George Burcea.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”