Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM RAY DALTON - ALL WE GOT

Andreea Bălan și iubitul, din ce în ce mai îndrăgostiți. S-au pozat în tribune la Wimbledon, unde Victor nu a apucat să joace deloc

andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan și Victor Cornea, în tribune la Wimbledon. / Foto: Instagram

Andreea Bălan și-a însoțit iubitul la turneul de tenis de la Wimbledon. Deși urma să facă pereche în competiția de dublu cu sârbul Dusan Lajovic, Victor Cornea nu a apucat să pășească oficial pe iarba londoneză, pentru că partenerul său a fost nevoit să renunțe. Din fericire, Andreea a fost lângă el și, deși nu a putut evolua la Wimbledon, a petrecut clipe de neuitat alături de iubita lui.

Andreea Bălan s-a pozat mândră, alături de iubitul ei, în tribunele turneului de tenis. E topită de dragul lui, iar asta au observat și fanii cântăreței.

Citește și: Andreea Bălan ia lecții de tenis de la iubitul ei, Victor Cornea. Joacă, sport și sărutări chiar pe teren

andreea balan si iubitul (1)

Andreea Bălan și Victor Cornea, în tribune la Wimbledon. / Foto: Instagram

"Ești minunată! Meriți să-ți trăiești viața, ești tânără, frumoasă și o mămică exemplu! Bravo! Nu te uita în spate niciodată!"; "Semănați"; "Frumoși, radianți, perfecți. Sufletele care seamănă sunt pereche"; "Doamne ajută să fie o relație care să se materializeze într-o căsătorie"; "Sunteți minunați amândoi. Se citește fericirea pe chipul vostru"; "Mă bucur că ești fericită și zâmbești împlinită"; "Mă bucur mult pentru tine! Vă stă bine și ești fericită", au scris fanii artistei în dreptul imaginilor postate de ea.

Andreea a fost încântată că a avut ocazia să o vadă pe prințesa Kate Middleton, dar și pe legendarul tenismen Roger Federer, care au fost în tribunele partidei la care a asistat și solista.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Andreea Bălan, topită total după iubitul tenismen: "Sunt cea mai mare susținătoare a lui". Ce a atras-o la Victor Cornea

„În ultimii doi ani nu prea am mai vorbit de viața personală, pentru că am considerat că trebuie să-mi iau timp să fiu singură și să lucrez cu mine. A trebuit să mă calibrez. Să unesc partea de pe scenă cu partea umană și când am eliberat toate energiile negative, Universul mi-a dat tot ceea ce îmi doream, o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede. Întotdeauna am simțit că o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca suflet sunt tânără și mă comport copilărește”, a declarat, recent, Andreea Bălan la Antena Stars.

„M-au atras la el disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu. Disciplina este foarte mare și foarte importantă. Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut. Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc”, a mai transmis blondina, îndrăgostită până peste cap.

Galerie foto

Top citite
01 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
02 andreea balan si victor cornea (1)
Tatăl Andreei Bălan nu l-a cunoscut încă pe iubitul acesteia. Ce spune despre cum o vede acum pe fiica lui: "E extrem de liniștită"
03 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
04 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
05 Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Andreea Bălan a nu putut intra în propria casă: „E trecut de miezul nopții, nu am cheie de la ușă”. Cum a rezolva artista problema
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Cum și-a petrecut Andreea Bălan ultima zi în Rio de Janeiro. Artista a profitat din plin de soare: „Swipe ca să vedeți pătrățele”

Victor Cornea a fost prezent la Rio de Janeiro, unde a participat la un turneu de tenis la dublu, însoțit de frumoasa sa iubită, cântăreața Andreea Bălan. Artista nu a ratat ocazia și a realizat câteva fotografii spectaculoase în ultima sa zi petrecută în Brazilia, purtând un costum de baie îndrăzneț. 

andreea balan si victor cornea
Reacția Andreei Bălan când a fost întrebată de ce poartă numele de familie al lui Victor Cornea: „Uneori sunt soție”

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată în relația cu Victor Cornea. Artista își susține partenerul și îl însoțește la toate meciurile de tenis, în prezent fiind în Grecia. Cântăreața a surprins pe toată lumea atunci când a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu legitimația primită la Atena, din partea organizatorilor pentru a-l urmări îndeaproape pe Victor, aceasta purtând numele tenismenului. 

andreea balan si iubitul
Reacția Andreei Bălan după ce a fost mustrată că îl distrage pe Victor Cornea de la carieră: „Habar n-aveți”

Andreea Bălan a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a primit un comentariu nepotrivit despre relația ei cu Victor Cornea. Artista a venit cu o replică acidă și a ținut să-și apere relația atunci când o doamnă a îndrăznit să-i sugereze să-l lase pe iubitul ei să se concentreze mai mult asupra carierei. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...