Bucuresti | 102,8FM KRISS KROSS AMSTERDAM - QUEEN OF MY CASTLE

Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”

Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram
Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram

Andreea Antonescu nu se lasă descurajată de provocările pe care le-a întâmpinat în trecut și este hotărâtă să abordeze viitorul cu optimism. Artista în vârstă de 41 de ani a vorbit deschis despre viața sa amoroasă, mărturisind că își dorește să aibă din nou o relație și nu exclude nici posibilitatea de a deveni din nou mamă. 

După divorțul de Traian Spak, partenerul său de viață dintr-o căsnicie lungă, Andreea Antonescu și-a găsit alinarea alături de jurnalistul Victor Vrînceanu. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, artista a trebuit să facă față unei noi provocări atunci când s-a despărțit de tatăl copilului său, iar acum ea își crește singură cei doi copii. 

Invitată recent la podcastul lui Radu Țibulcă, vedeta nu se teme să o ia din nou de la capăt și își dorește ca viața să o surprindă în cel mai frumos mod.

Citește și: Andreea Antonescu, despre rolul de mamă singură: „Mă trezesc în fiecare zi la 5 dimineața”

„Eu vreau să îmi refac viața personală și mi-aș mai dori încă un copil. Așa că povestea merge mai departe. Nu am planuri (de viitor – n.r) pentru că viața m-a învățat să nu ne facem planuri. Eventual îmi fac planuri peste o zi – două”, a declarat Andreea Antonescu în podcastul lui Radu Țibulcă, potrivit Click!.

Pe plan profesional, Andreea Antonescu are o singură dorință, aceea de a continua cu muzica. Artista evită să își expună viața personală pe rețelele de socializare și își dorește ca oamenii să știe despre ea doar ceea ce ea vrea.

„Îmi doresc în continuare să cânt, mă regăsesc în domeniul acesta și îmi place al naibii de tare și vezi, vreau, nu vreau, tot în atenția presei ajung și fără să fac ceva în mod special. Nu sunt o persoană care își expune toată viața personală pe Instagram, eu punctez și postez anumite evenimente care vreau să plece de la sursă și cum aș vrea eu să fie interpretate de toată lumea”, a mai spus Andreea Antonescu în cadrul podcastului.

Citește și: Andreea Antonescu, siluetă desăvârșită în costum de baie, la câteva luni de la a doua naștere: "Am 45 kg. Chiar vreau să mă îngraș"

Ce relație are Andreea Antonescu cu tații celor două fetițe ale sale: „Este un subiect pe care aș prefera să nu îl dezbat”

Andreea Antonescu și Traian Spak au trăit o poveste de dragoste frumoasă, care a durat 14 ani și a fost binecuvântată cu o fiică, Sienna. Chiar dacă artista a ales să evite să discute despre relația sa actuală cu tatăl celei de-a doua fiice, Victoria, împărtășește doar cuvinte de laudă atunci când vine vorba despre Traian.
 
„Este un subiect pe care aș prefera să nu îl dezbat (n.r. – face referire la Victor Vrînceanu). Traian este omul căruia îi povestesc orice, este omul care m-a încurajat de-a lungul vieții foarte mult, este omul care mă încurajează, este omul care a fost alături de mine indiferent de situație, atât în momentele mele frumoase, cât și în momentele mele grele. Contează foarte mult, mai ales atunci când nu este cel mai ușor drum al vieții tale, să ai pe cineva care știi că este total dezinteresat, care știi că ține la tine indiferent de orice. Prin prisma Siennei și nu numai, prin prisma celor 14 ani petrecuți împreună, a rămas această poveste frumoasă”, a povestit Andreea Antonescu, în cadrul unui interviu recent, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Andreea Antonescu, despre o posibilă împăcare cu Victor Vrînceanu: „Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată”

Cu privire la o împăcare între ea și Traian, Andreea a fost întotdeauna radicală și a declarat că nu vor mai fi împreună. Cu toate astea, recent ea și-a schimbat părerea și a mărturisit că de-a lungul timpului a învățat ca niciodată să nu mai spună „niciodată”.

„El este într-adevăr unul dintre cei mai importanți oameni ai vieții mele și sunt convinsă că așa va rămâne până la final. Dacă până acum ceva timp aș fi spus, eu, niciodată, viața m-a învățat ca niciodată să nu spun niciodată. Tot ce știu este că Dumnezeu a fost alături de mine toată viața mea, va rămâne alături de mine toată viața mea, așa că facă-se voia lui.”, a mai adăugat artista.

Galerie foto

Top citite
01 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding, seducătoare într-un costum de baie întreg. Artista a fost surprinsă la bordul unui iaht de lux
02 Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora a dat tot din casă! Artista mărturisește că l-a „forțat” pe Taika Waititi să-i pună inelul pe deget
03 Fosta soție a lui Julio Iglesias Jr
Cum s-a schimbat viața lui Charisse Verhaert după divorțul de Julio Iglesias Jr. Modelul și-a găsit dragostea în brațele unui dansator
04 Claudia Pavel
Claudia Pavel și-a găsit dragostea în Miami, unde s-a stabilit. Cine ar fi noul iubit al artistei și ce cadouri i-ar fi dăruit
05 andreea antonescu (2)
Are 2 copii, împlinește 42 de ani, dar pare tot puștoaică. Andreea Antonescu, în costum de baie pe o plajă din California
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia
Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”

Britney Spears, în vârstă de 42 de ani, a făcut noi dezvăluiri pe rețelele de socializare în legătură cu viața ei amoroasă după divorțul de soțul ei, Sam Asghari. Artista a anunțat că nu se mai vede alături de un alt bărbat niciodată.

CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită/ Foto: Instagram
CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită. Femeia este cu 23 de ani mai tânără decât el

CRBL a fost surprins la unul dintre festivalurile de muzică care au loc la malul mării în această perioadă, însoțit de o tânără de 23 de ani, despre care se zvonește că ar fi noua sa iubită, după divorțul de Elena.

ana baniciu
A născut în urmă cu o lună, dar arată formidabil. Ana Baniciu, seducătoare într-o rochie mulat: „A revenit talia”

Ana Baniciu a surprins pe toată lumea cu cea mai recentă ipostază în care apare, la doar o lună după ce a născut un băiețel perfect sănătos. Cântăreața și partenerul ei, Edi Kovacs, au devenit părinți pe data de 4 iunie, deși nașterea era preconizată pentru 12 iunie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere