Bucuresti | 102,8FM ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Andreea Antonescu, noi intervenții estetice, la două luni după ce a născut: „Sunt lucruri care trebuie făcute”

Andreea Antonescu
Andreea Antonescus, însărcinată pentru a doua oară. / Foto: Instagram

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară în luna decembrie 2022, iar acum este pregătită să-i facă o vizită medicului estetician. Artista a vorbit recent despre procedurile de înfrumusețare pe care urmează să le facă. 

Artista apelează de câțiva ani buni la același medic estetician, însă a renunțat la procedurile estetice pe perioada sarcinii și a alăptării. La două luni de când a născut, cântăreața își va injecta botox în zona frunții, a ochilor și între sprâncene, după cum a spus chiar medicul care se ocupă de înfățișarea ei. Totodată, fosta membră din trupa Andrè își va sculpta pomeții cu fillere pe bază de acid hialuronic.

Citește și: Andreea Antonescu, din nou în haine mulate, cu vedere la abdomen, la trei săptămâni de când a născut: "Da, mi-am revenit fizic"

„Aștept momentul ăsta de foarte mult timp! Eu vin la domnul doctor de ceva timp și îmi face aceste proceduri. În momentul în care m-am întors astă vară din America Express, bineînțeles că primul telefon pe care l-am dat a fost către domnul doctor dar am aflat și de o sarcină între timp iar domnul doctor a fost pentru prima dată când a refuzat să îmi facă orice gen de procedură, tocmai pe motive de sarcină. Am apreciat foarte mult faptul că dincolo de imagine, dincolo de absolut orice, încercăm să fim oameni și ne gândim atunci care sunt prioritățile cele mai importante, pentru că toate celelalte pot aștepta. Acum că am terminat tot acest proces al nașterii, al alăptării, bineînțeles că am fost  foarte nerăbdătoare să particip la această întrevedere”, a spus artista, potrivit ciao.ro.

Deși a trecut prin două sarcini, Andreea Antonescu spune că nu își dorește să facă nicio intervenție la nivelul sânilor. Artista recunoaște că nu este o adeptă înfocată a operațiilor estetice, însă crede că acestea sunt binevenite atunci când este vorba despre un complex fizic.

„Nu sunt înnebunită după aceste operații, sau după operații, în general. Sunt lucruri care trebuie făcute pentru că legea gravitației nu ne evită pe niciunul dintre noi și atât timp cât nu am niște efecte atât de negative, nu am de ce să nu o facem. La urma urmei important este să ne simțim bine în pielea noastră. Să facem niște intervenții pentru că ni le dorim noi”, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Ce spune Andreea Antonescu despre nunta cu Victor Vrînceanu

Pe 19 decembrie 2022, Andreea Antonescu a născut o fetiță superbă, devenind mamă pentru a doua oară. Din căsnicia cu afaceristul Traian Spak, artista mai are o fiică, pe nume Sienna. În prezent, artista formează un cuplu cu jurnalistul Victor Vrînceanu, însă povestea lor de dragoste este ținută departe de ochii curioșilor. Când vine vorba despre nunta cu tatăl fiicei sale nou-născute, artista nu se imaginează încă îmbrăcată în rochie de mireasă.

Deși formează un cuplu de ceva vreme și au devenit recent părinți, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au afișat rar împreună. Tatăl fiicei sale este un cunoscut jurnalist din presa românească, însă este destul de rezervat când vine vorba despre viața privată. Totuși, atunci când era însărcinată în ultimul trimestru de sarcină, artista a făcut o ședință foto cu iubitul ei și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Antonescu, fotografie inedită cu cele două fiice ale sale: „Nu m-am gândit vreodată că poate exista atâta iubire”

Cântăreața nu-și planifică momentul nunții și recunoaște că ideea căsătoriei nu a entuziasmat-o niciodată prea mult. În schimb, artista este ferm convinsă că nunta nu va coincide cu momentul creștinării fiicei sale.

„Eu nu am fost niciodată femeia aia clasică  sau fetița clasică care a visat întotdeauna rochia de mireasă sau știa rochia de mireasă  de la 3 ani. Ba, din contră, am fost din cealaltă categorie care nu s-a gândit niciodată la așa ceva. Nu sunt genul de organizatoare  de evenimente, mie nu-mi plac. Sunt o persoană tipicară, o persoană care se concentrează foarte mult asupra unor chestii. Și atunci  tocmai nici nu am făcut prima nuntă. Mi se părea foarte complicat, mi se părea că o mireasă în ziua nunții este foarte stresată și  atunci nu mi se pare că e despre asta. Eu am îmbrăcat rochia de mireasă dar pentru niște shootinguri, așa, pentru viața mea, nu, n-am îmbrăcat-o. Legat de subiectul ăsta nu pot să mă exprim niciodată pentru că pe mine m-a învățat viața de câteva ori până acum că niciodată să nu spui niciodată! Dacă azi ajungeam și declarăm oficial niște lucruri pe care le gândesc mult înainte de a ajunge să le spun. Mă  trezeam că într-un an de zile, principiile și concepțiile mele sunt total diferite. Și atunci nu pot să mă exprim, nu știu ce să răspund! Nu am de unde să știu pentru că nu știu unde mă duce viața niciodată!”, a mai spus artista.

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
03 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
04 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
05 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”

Lora a renunțat la blondul care a consacrat-o și a ales să-și schimbe total look. Artista a pășit cu încredere în salonul de frumusețe, lăsându-se pe mâinile hairstylistului, care i-a colorat părul într-un roșcat spectaculos. 

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Cristina Ștefania a făcut furori cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista, care a lansat de curând piesa „Ma bebe”, împreună cu Faydee, a purtat un top format exclusiv din lanțuri subțiri, care i-a pus bustul în evidență. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...