Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Andreea Antonescu a reușit să divorțeze la aproape cinci ani de la despărțirea de soț. Solista e însărcinată în ultimul trimestru

andreea antonescu
Andreea Antonescu / Foto: Facebook

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Andreea Antonescu a mai avut parte de o mare bucurie și de un sentiment de ușurare cu ocazia celei mai recente vizite făcute în SUA. Cântăreața a reușit să încheie procedura de divorț cu fostul ei soț, Traian, care locuiește în Las Vegas. Cei doi s-au despărțit acum ani buni, însă nu reușiseră să întocmească actele care să ateste oficial separarea și ocazia ca fiecare dintre ei să se poată recăsători în viitor.

Conform celor de la click.ro, Andreea este o femeie divorțată, după aproape cinci ani de la despărțirea de Traian Spak, tatăl fiicei sale de 11 ani, Sienna. Mai mult, fetița lor a ales să studieze în America, așa că solista merge cât poate de des acasă la fostul soț, pentru a petrece timp cu Sienna, dovadă că Andreea și Traian au rămas buni prieteni, amândoi implicați în creșterea fetiței. Vedeta a recunoscut că este o femeie liberă și în acte, dar nu a vrut să intre în mai multe detalii.

Citește și: Graviduța Andreea Antonescu, protagonista unei ședințe foto îndrăznețe. S-a lăsat pozată pe jumătate descoperită

"Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri. Eu și Traian suntem foarte buni prieteni și atunci fiecare este fericit de bucuriile și realizările celuilalt", a declarat jumătatea șatenă a trupei Andre.

Andreea Antonescu are o relație cu jurnalistul Victor Vrînceanu, cel cu care urmează să devină mamă din nou. Artista va avea tot o fetiță și spune că a fost norocoasă să nu aibă o sarcină dificilă. Acum, viitorii părinți sunt nerăbdători să o cunoască pe micuță, la fel cum este și fiica cea mare a Andreei, care și-a dorit nespus o surioară.

Citește și: Andreea Antonescu, prima poză cu iubitul care o face mamă din nou

Galerie foto

Foto: Instagram, Facebook

Top citite
01 Oana Radu
Oana Radu recunoaște că s-a îngrășat câteva kilograme după divorț: „Nu poți să fii „on” pe dietă când treci prin momente dificile!”
02 Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram
Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”
03 connect-r si misha
Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist
04 alina sorescu si alex ciucu
Alina Sorescu, deloc impresionată după ce a primit flori de la fostul soț, de ziua fiicei lor: E pentru imaginea lui. Nici nu mă salută
05 oana radu (3)
Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu, noi dezvăluiri despre divorț: „Nu am să o defăimez vreodată!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
loredana groza (1)
Loredana Groza, primele declarații despre divorțul de Andrei Boncea: „Mulți mi-au zis că sunt nebună!”

Despre divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 20 de ani, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, însă artista nu a făcut nicio declarație. Până acum, însă, căci în prag de Crăciun, ea și-a deschis sufletul.

Feli Donose
Ce părere are mama lui Feli Donose despre divorț. Artista este separată de un an de tatăl fiicei sale: „Speră să ne împăcăm”

Feli Donose a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Cătălin, tatăl fiicei sale, la sfârșitul anului trecut. Acum, artista a făcut noi confesiuni despre divorț, mărturisind că mama ei speră că se va împăca cu bărbatul care i-a oferit un copil, însă cântăreața este convinsă că a luat cea mai bună decizie atunci când a pus punct căsniciei. 

oana radu
Oana Radu și-a sărbătorit ziua de naștere cu fast. Pe fostul soț nu l-a invitat: "Trebuie să ne vindecăm un pic, să ne liniștim"

Oana Radu și-a sărbătorit cu fast ziua de naștere. Solista a împlinit 30 de ani și și-a adunat zeci de prieteni la o sală de evenimente din Capitală. Deși recent s-a despărțit de soțul ei și spunea că trece prin cea mai grea perioadă din viață, Oana a uitat pentru o seară de probleme și s-a distrat.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”