Bucuresti | 102,8FM INNA - PENTRU CA

Andra, imagini rare în costum de baie. Fotografiile au stârnit vâlvă printre fani: „Frumoasă, dar e însărcinată?”

andra
Andra / Foto: Instagram

Considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, Andra se bucură în prezent de o vacanță în Marbella, Spania, acolo unde se află alături de familie. Ea a rămas activă pe rețelele sociale, însă Imaginile postate stârnit vâlvă printre fani.

Andra este cunoscută pentru faptul că nu face publice imagini în care apare în costum de baie. Acum, însă, ea a ales să-și surprindă fanii, însă fotografiile inedite au stârnit numeroase comentarii printre aceștia.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, poze de cuplu de zeci de mii de like-uri: "Ți-ai găsit jumătatea dacă după 15 ani încă râdeți din orice motiv"

„Voiam să vă spun că încă sunt în Marbella. Dacă ar fi să vă fac așa o mărturisire. N-am mai spus-o nimănui. Dacă aș vrea să mă mut într-un loc – aici ar fi, în Marbella. Dacă ar fi să plec din România, ăsta ar fi locul în care eu m-aș muta. Este un loc extraordinar. Liniștea aceasta pe care încerci să o găsești toată viața, noi am găsit-o aici”, a spus Andra într-un video publicat pe Instagram, potrivit Libertatea.

Totodată, ea a făcut publice imagini în care apare în costum de baie. A ales să-și acopere trupul cu un halat de plajă, dar fanii au reacționat imediat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Frumoasă, dar e însărcinată?”, a întrebat un fan, iar Andra a răspuns: „Nu, nu sunt însărcinată! Dacă eram, anunțam eu fără să las să se înțeleagă!”

„Doar mie mi se pare că e însărcinată?? În orice caz, o frumusețe rară!”, a mai comentat un alt fan.

Citește și: Andra, aproape să-și piardă un dinte din cauza lui Gigi Becali: "Le întrebam pe fete: mai am dintele?"

De asemenea, au existat și persoane care au complimentat-o pentru naturalețea ei.

„Ești minunată, Andra! Ești naturală și nu te ascunzi după artificii ca să fii altfel decât ești”, „O femeie minunată, naturală și mereu cu niște ținute admirabile care îi scot în evidență formele mirobolante!”, au fost câteva dintre mesajele primite de artistă.

Galerie foto

Andra recunoștea că e afectată de comentariile privind silueta ei

Greutatea a fost mereu un subiect sensibil pentru soția lui Cătălin Măruță, însă a încercat să aibă o atitudine pozitivă și chiar să facă glume pe tema asta. 

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, poze de cuplu de zeci de mii de like-uri: "Ți-ai găsit jumătatea dacă după 15 ani încă râdeți din orice motiv"

„E un subiect sensibil, într-adevăr, fiecare poză este studiată, măsurată. Cum spuneam când vorbeam despre prejudecăți și stereotipuri, pare că unii se așteaptă să avem toți aceeași siluetă și același stil de viață. Oamenii însă sunt diferiți, unii sunt înalți, alții mai puțin, unii sunt atletici, alții nu. Am avut senzația la un moment dat că, dacă sunt cântăreață, trebuie să port XS la haine și să apar numai în costum de baie. Mi-am dat seama repede, din fericire, că oamenii mă apreciază pentru cine sunt eu și cum sunt eu, chiar dacă nu sunt un fotomodel de 1,80 m înălțime și 49 kg. Nu îmi place să mă compar cu alte femei, cred că putem fi frumoase în multe feluri și este important să fim sănătoase și să avem grijă de noi. Așa că am lăsat de mult în urmă grijile legate de „ce o să zică lumea?”. În general, nu prea mă supăr dacă sunt întrebată despre diete: fie vorba între noi, cred că le-am și încercat pe toate, deci pot să ofer informații utile! ”, a declarat Andra într-un interviu pentru revista VIVA!

Top citite
01 Delia
Delia, escapadă în Italia, alături de soț și de părinți. Gina și Ion Matache sunt despărțiți, dar locuiesc în aceeași casă
02 delia
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
03 sore
Sore, zile pline în costum de baie, pe plaja din Maldive. O săptămână de bronz și relaxare, în care a gustat din toate bucuriile vieții
04 corina bud (1)
Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă
05 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Inna se află în plin turneu internațional, pregătindu-se să cucerească publicul din America și Canada într-o serie de concerte programate pentru luna aceasta. Cu o carieră solidă și în străinătate, artista româncă se remarcă nu doar prin talentul său muzical, ci și prin succesul financiar, având o avere estimată la peste 23 de milioane de euro.

Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul

Beyonce și Jay-Z au avut parte de o călătorie inedită în Japonia. Cei doi au documentat întreaga vacanță și au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, demonstrând că, în ciuda vieții de lux pe care o trăiesc în State, sunt niște oameni obișnuiți care se pot bucura și de lucrurile mărunte. 

2021 Billboard Music Awards - Backstage
Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Pink, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, a fost fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo, acolo unde se relaxa într-o excursie alături de familie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
DIGI SPORT ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală
”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea