Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT cu LIZA si IONUT DISTURBED - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Andra, afectată de comentariile răutăcioase cu privire la silueta ei. Artista nu exclude intervenții estetice pe viitor

andra
Andra / Foto: Facebook

Andra se numără printre puținele vedete care nu au apelat la intervenții estetice, considerând că nu a fost cazul să recurgă la ajutorul medicilor pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Cu toate acestea, artista susține că a fost afectată de comentariile răutăcioase pe care le-a primit în mediul online, mai ales după ce a acumulat câteva kilograme în plus. 

Greutatea a fost mereu un subiect sensibil pentru soția lui Cătălin Măruță, însă a încercat să aibă o atitudine pozitivă și chiar să facă glume pe tema asta. 

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, poze de cuplu de zeci de mii de like-uri: "Ți-ai găsit jumătatea dacă după 15 ani încă râdeți din orice motiv"

„E un subiect sensibil, într-adevăr, fiecare poză este studiată, măsurată. Cum spuneam când vorbeam despre prejudecăți și stereotipuri, pare că unii se așteaptă să avem toți aceeași siluetă și același stil de viață. Oamenii însă sunt diferiți, unii sunt înalți, alții mai puțin, unii sunt atletici, alții nu. Am avut senzația la un moment dat că, dacă sunt cântăreață, trebuie să port XS la haine și să apar numai în costum de baie. Mi-am dat seama repede, din fericire, că oamenii mă apreciază pentru cine sunt eu și cum sunt eu, chiar dacă nu sunt un fotomodel de 1,80 m înălțime și 49 kg. Nu îmi place să mă compar cu alte femei, cred că putem fi frumoase în multe feluri și este important să fim sănătoase și să avem grijă de noi. Așa că am lăsat de mult în urmă grijile legate de „ce o să zică lumea?”. În general, nu prea mă supăr dacă sunt întrebată despre diete: fie vorba între noi, cred că le-am și încercat pe toate, deci pot să ofer informații utile! ”, a declarat Andra într-un interviu pentru revista VIVA!

Andra a dezvăluit că una dintre dietele pe care le-a încercat a fost fastingul. Artista recunoaște că a ajutat-o, însă pauzele lungi fără mâncare nu au fost în beneficiul ei atunci când se afla la repetiții, unde avea nevoie de multă energie. 

Citește și: Andra, aproape să-și piardă un dinte din cauza lui Gigi Becali: "Le întrebam pe fete: mai am dintele?"

„Am încercat și Fasting, da. A dat rezultate pe termen scurt, că doar nu ai cum să nu slăbești dacă nu mănânci, nu? Dacă am o perioadă de repaos, poate fi, dar dacă am turnee, dacă am repetiții, am nevoie de energie, trebuie să mănânc echilibrat. Nu sunt în măsură să recomand eu diete, recomand oricui să discute cu un nutriționist. Eu am fost afectată de comentariile răutăcioase, recunosc, dar nu foarte serios, pentru că știu cine sunt și nu cred că pot să fiu pe placul tuturor.”, a mai spus artista. 

Cât despre intervențiile estetice, Andra recunoaște că nu a fost tentată până acum, însă nu exclude să apeleze la medici pe viitor. „Nu știu dacă voi fi pentru totdeauna persoana fără intervenții estetice, dar deocamdată recunosc că aș evita medicii și orice intervenție, chiar și neinvazivă. Sunt speriată de proceduri, de injecții, de orice. Aș vrea să evit durerea fizică pe cât posibil. Poate mă voi răzgândi cândva, nu știu.”

Galerie foto

Top citite
01 Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu, cu burtica de gravidă la vedere. Artista, care va naște peste șase săptămâni, a realizat o ședință foto inedită
02 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”
03 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”
04 Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani
05 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Inna se află în plin turneu internațional, pregătindu-se să cucerească publicul din America și Canada într-o serie de concerte programate pentru luna aceasta. Cu o carieră solidă și în străinătate, artista româncă se remarcă nu doar prin talentul său muzical, ci și prin succesul financiar, având o avere estimată la peste 23 de milioane de euro.

alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

Alexandra Stan, cunoscută pentru cariera sa muzicală care a depășit granițele României, a vorbit sincer despre experiențele sale în relațiile toxice pe care le-a avut în trecut. În timp ce viața sa profesională a fost plină de succese și realizări, viața personală a fost uneori tumultuoasă.

Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”

Loredana Groza a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 53 de ani și-a etalat din nou silueta de invidiat într-o rochie decoltată, care i-a pus în evidență formele voluptoase. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport
Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport

Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”