Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO

Anca Țurcașiu, într-o rochie neagră, cu crăpătură imposibil de ignorat. Cântăreața și-a cucerit fanii imediat: ”Cea mai frumoasă!”

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu / Instagram

Anca Țurcașiu este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat chiar și la 51 de ani.

Vârsta este doar un număr pentru Anca Țurcașiu și dovedește acest lucru cu fiecare apariție. Deși a trecut printr-un divorț, artista a depășit momentele dificile, după cum recunoștea chiar ea în cadrul unui interviu și continuă să-și surprindă fanii.

Citește și: Anca Țurcașiu, primele declarații despre divorțul de anul trecut: “Poate că am ieșit șifonată, dar șifonarea asta duce la înțelepciune”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cele mai recente imagini, artista apare îmbrăcată într-o rochie neagră, cu o crăpătură adâncă, pe care a asortat-o cu niște sandale cu tocuri înalte.

”Frumusețe și feminitate.”, a scris Andreea Marin, în timp ce alți fani au comentat: ”Senzațională!”, ”Cea mai frumoasă!”, ”Ești o femeie puternică, frumoasă. Strălucești.”, au apreciat fanii.

Cum reușește Anca Țurcașiu să arate atât de bine la 51 de ani

Silueta Ancăi Țurcașiu pare neschimbată de 30 de ani. Artista are un stil de viață ordonat, din care fac parte câteva lucruri de la care nu se abate: sportul, odihna și mâncarea sănătoasă sunt lege pentru ea. Un mare aport la starea ei de bine îl au și oamenii care o înconjoară.

"Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat. Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită", a dezvăluit Anca Țurcașiu în același interviu.

Galerie foto

Citește și: Anca Ţurcasiu, acuzată că a ajuns de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice: “Nu mai semeni cu tine așa cum te-am știut”

Foto: Instagram

Top citite
01 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
02 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
03 Loredana Groza
Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu decupaje, la 53 de ani: „Cea mai frumoasă!”
04 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, comparată cu Selena Gomez pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii la cele mai recente fotografii
05 Oana Radu
Oana Radu recunoaște că s-a îngrășat câteva kilograme după divorț: „Nu poți să fii „on” pe dietă când treci prin momente dificile!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Loredana Groza
Loredana Groza, imaginile care i-au adus critici acide: „Operațiile au schimbat-o, parcă e altă femeie!”

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Loredana Groza, celebra cântăreață care este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, apariții care stârnesc deseori numeroase reacții din partea fanilor.

Inna/ Foto: Instagram
Cum s-a afișat Inna în Palazzo Versace din Dubai. Artista a pozat provocator pe așternuturile albe ale hotelului de lux 

Inna a fost una dintre artiștii care au urcat pe scenă la Untold Dubai 2024, astfel că a petrecut mai multe zile în orașul exclusivist din Emiratele Arabe Unite. Artista în vârstă de 37 de ani s-a cazat la prestigiosul hotel Palazzo Versace și a ținut să le arate și fanilor câteva fotografii din timpul șederii sale. 

lora
Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată

Considerată una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, Lora are 41 de ani, dar continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, dovadă fiind cea mai recentă fotografie postată pe rețelele sociale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Prințul William, în bucătărie, la primul său angajament public după anunţul despre cancerul prințesei Kate. FOTO
Prințul William, în bucătărie, la primul său angajament public după anunţul despre cancerul prințesei Kate. FOTO

Prințul William, în bucătărie, la primul său angajament public după anunţul despre cancerul prințesei Kate. FOTO

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
FOTO Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"