Bucuresti | 102,8FM JASON DERULO - SPICY MARGARITA (NEW PW)

Anca Țurcașiu, imagini rare pe rețelele sociale: ”Secvențe de când am schimbat viața!” Artista, răvășitoare într-o ținută sumară

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu / Facebook

Au trecut doi ani de zile de când Anca Țurcașiu a schimbat prefixul și a marcat momentul printr-o ședință foto în cadrul căreia a ales să pozeze în lenjerie intimă. Acum, însă, artista a dezvăluit că tânjește după acele vremuri.

În vârstă de 52 de ani, Anca Țurcașiu a ales să-și surprindă prietenii virtuali cu un videoclip în care a inclus mai multe fotografii din cadrul ședinței foto pe care a realizat-o acum doi ani de zile.

Citește și: Anca Țurcașiu, o soacră mare superbă și elegantă! Fiul ei s-a cununat religios cu partenera lui: “Am avut emoții foarte mari”

Secvențe din ședința foto de acum doi ani, când am schimbat prefixul. Și viața...”, a scris ea în dreptul imaginilor în care apare în lenjerie intimă, iar pe umeri și-a lăsat neglijent o cămașă albă, simplă.

”Superbă!”, ”Ce frumos e atunci când știm să ne schimbăm viața, să ne simțim frumoși, luminați și liniștiți.”, ”Ce femeie!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Anca Țurcașiu s-a bucurat ca un copil de valurile mării. Artista arată superb în costum de baie: “Se filmează un nou Miss Litoral?”

Anca Țurcașiu a divorțat de tatăl fiului ei acum doi ani

Anca Țurcașiu fiu

Anca Țurcașiu fiu / Facebook

După 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu, tatăl lui Radu, au hotărât să o ia pe drumuri separate. În iulie 2020, artista anunța pe Facebook divorțul care a luat prin surprindere pe toată lumea: "Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo Sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului".

De atunci, Anca s-a vindecat și acum poate vorbi cu inima deschisă despre ce a învățat și cum a reușit să regăsească echilibrul. "Lecția pe care am învățat-o în timp a fost că suntem atât de puternici, mult mai puternici decât credem noi despre noi. Și că niciodată nu suntem singuri. Atunci când avem impresia că suntem singuri, niciodată nu suntem singuri. Cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor. E o nevoie, pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv, ori cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate, pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor. Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin", a povestit artista de 52 de ani pentru viva.ro.

Galerie foto

Top citite
01 Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, "sirena" de pe plaja din Mauritius. Se relaxează în costum de baie, se bronzează și se bucură de viață
02 Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, mărturisiri despre viața amoroasă: „Nu putem să vorbim despre ceea ce urmează în viețile noastre”
03 anca turcasiu
Anca Țurcașiu, relaxare în Dubai, în costum de baie. S-a pozat într-o piscină infinity, dar și noaptea, în mare
04 Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, apostrofată de fani după ce s-a pozat în costum de baie, la 52 de ani: „Dependentă de atenție și atât!”
05 ancaturcasiu
Anca Țurcașiu, fabuloasă în rochie mini, la nunta lui Alin Oprea și a Medanei. Cântăreața e într-o formă de invidiat la 52 de ani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu nu duce lipsă de admiratori. La trei ani de la divorț, artista a recunoscut că este curtată: „E ceva normal”

Anca Țurcașiu a fost dintotdeauna discretă cu viața personală, mai ales după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Cu toate acestea, artista a recunoscut că nu duce lipsă de admiratori și că este curtată și la vârsta de 53 de ani. 

anca turcasiu
Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate despre divorțul de soțul ei: „Am reușit să mă regăsesc după un șoc emoțional puternic!”

Anca Țurcașiu a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat divorțul de soțul ei după aproape două decenii de căsnicie, iar acum a vorbit despre cel mai dificil moment din viața ei.

Turcașiu
Anca Țurcașiu, apostrofată de fani după ce s-a fotografiat în costum de baie, la malul mării: „Prea multe poze dezbrăcată

Timpul pare să stea în loc pentru Anca Țurcașiu, iar dovadă este fiecare imagine pe care o postează pe rețelele sociale, aceasta etalându-și mândră silueta pe care o are.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil