Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE DAN BALAN FEAT MATTEO - Allegro Ventigo

Alina Eremia, electrizantă într-o rochie mulată. Cântăreața i-a impresionat pe fani: ”Ești superbă!”

Alina Eremia
Alina Eremia / Foto: Instagram

Alina Eremia este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Într-o formă de invidiat, artista reușește mereu să fie în centrul atenției, iar dovadă sunt imaginile pe care le face publice pe rețelele sociale.

Atentă la ceea ce mănâncă și pasionată de sport, Alina Eremia se mândrește cu o siluetă de invidiat, pe care nu ratează să și-o etaleze ori de câte ori are ocazia.

Citește și: Alina Eremia, vacanță romantică alături de iubit. Pozele de cuplu i-au făcut pe fani să creadă că solista a fost cerută de soție

De curând, artista a făcut publice mai multe imagini pe contul personal de socializare, surprinse de-a lungul timpului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-o fotografie, artista apare îmbrăcată într-o rochie mulată pe corp, pusă în valoare de un decupaj lateral, dar și zona umerilor. Ținuta a fost completată de mai multe coliere, precum și de un machiaj discret, subliniat de rujul roșu.

De asemenea, într-o altă fotografie Alina Eremia apare într-o pereche de jeanși și într-un corset negru, ce-i pune în valoare bustul.

Citește și: Alina Eremia, apariție incendiară într-un sutien tip bijuterie. Tânăra cântăreață și-a uimit fanii: “Cum poți să fii așa de frumoasă?”

Galerie foto

Evident, fotografiile inedite au adunat rapid numeroase aprecieri, dar și comentarii din partea fanilor: ”Ești superbă!”, ”Te ador!”, ”Superbă, ca de obicei!”,

Top citite
01 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
02 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
03 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
04 alina eremia (2)
Alina Eremia, senzuală și sigură pe ea, în ținute ce-i pun în valoare feminitatea. Corset, transparențe, fustă mini, printre preferate
05 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, comparată cu Selena Gomez pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii la cele mai recente fotografii
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Oana Radu
Oana Radu recunoaște că s-a îngrășat câteva kilograme după divorț: „Nu poți să fii „on” pe dietă când treci prin momente dificile!”

Oana Radu nu s-a ferit niciodată să abordeze subiecte delicate, precum lupta cu kilogramele în plus. Artista a slăbit zeci de kilograme, în urmă cu câțiva ani și părea să se mențină într-o formă fizică de invidiat, însă acum, după divorț, ea recunoaște că nu mai este mulțumită de felul în care arată.

Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez strălucește în ciuda comentariilor negative legate de greutatea sa. Rochia mulată i-a evidențiat formele voluptoase

Selena Gomez nu se lasă afectată de comentariile negative primite de fani în mediul online și alege să poarte ținute care să-i scoată în evidență formele voluptoase. Artista a strălucit pe covorul roșu la SAG Awards, purtând o rochie albă, mulată. 

Inna/ Foto: Instagram
Cum s-a afișat Inna în Palazzo Versace din Dubai. Artista a pozat provocator pe așternuturile albe ale hotelului de lux 

Inna a fost una dintre artiștii care au urcat pe scenă la Untold Dubai 2024, astfel că a petrecut mai multe zile în orașul exclusivist din Emiratele Arabe Unite. Artista în vârstă de 37 de ani s-a cazat la prestigiosul hotel Palazzo Versace și a ținut să le arate și fanilor câteva fotografii din timpul șederii sale. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce crede Jon Bon Jovi despre relația dintre fiul lui și Millie Bobby Brown. De abia au trecut de 20 de ani, dar sunt gata de nuntă
Ce crede Jon Bon Jovi despre relația dintre fiul lui și Millie Bobby Brown. De abia au trecut de 20 de ani, dar sunt gata de nuntă

Ce crede Jon Bon Jovi despre relația dintre fiul lui și Millie Bobby Brown. De abia au trecut de 20 de ani, dar sunt gata de nuntă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Ilie Năstase a văzut
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală