Bucuresti | 102,8FM JUSTIN TIMBERLAKE - 2006 - WHAT GOES AROUND COMES AROUND (PRO FM EDIT)

Alexandra Stan, despre relația cu milionarul Darcy Troch. Ce părere are despre o nouă căsătorie: „Nu voi mai accepta niciodată”

Alexandra Stan și Darcy Troch/ Foto: Instagram
Alexandra Stan și Darcy Troch/ Foto: Instagram

În urmă cu trei ani, Alexandra Stan îmbrăca pentru prima dată rochie de mireasă și credea că și-a găsit sufletul pereche. Cu toate acestea, artista nu a avut noroc în dragoste și a ajuns să divorțeze la doar câteva luni de la eveniment. Nu s-a lăsat descurajată, iar acum iubește și e iubită și nu s-a ferit să facă declarații despre noul său partener, milionarul Darcy Troch. 

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Alexandra Stan a vorbit despre relația sa, despre o posibilă căsătorie și chiar despre ideea de a fi mamă. 

„Suntem suma încercărilor pe care le avem. Și învățăm din orice și de oriunde ne duce viața. Încă o filă din povestea mea, din trecutul meu. Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică, să îmi ascult și partea stângă a creierului, să nu mă las condusă doar de partea emoțională și artistică. Acum, sunt bine, sunt fericită, mă focusez pe ce am de făcut, de la muzică, studio, concerte, până la alte proiecte pe care urmează să le lansez. După cum puteți vedea și pe pagina mea de Instagram, mă bucur și de viață. Sunt într-o relație de câteva luni pe care îmi doresc să o țin cât mai departe de ochii presei. Momentan, pot spune doar că mă bucur de vremea însorită din Costa Blanca, Spania.”, a declarat artista.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: După un mariaj încheiat rapid, Alexandra Stan nu se grăbește să-și facă iubit: "Mulți mă văd ca pe un trofeu"

Alexandra Stan are o relație de ceva timp cu milionarul de origine belgiană Darcy Troch, care are un business în domeniul imobiliarelor în Spania. După mariajul care a durat doar câteva luni, artista a învățat câteva lecții și acum este sigură că nu va mai accepta multe lucruri într-o relație. 

„Sunt o femeie uneori vulnerabilă, uneori foarte puternică, uneori feminină și sexy, alteori masculină. O femeie capabilă de multe lucruri, de multe acțiuni pe care le întreprinde singură, dar totodată o persoană emoțională, sensibilă și cu multă iubire de împărtășit. Din toate experiențele mele, am învățat că, într-o relație, comunicarea deschisă și sinceră este esențială. De asemenea, am învățat să-mi respect propriile limite și să nu compromit valorile mele pentru a mulțumi pe altcineva. Nu voi mai accepta niciodată lipsa de respect sau manipularea într-o relație de orice fel”, a mai spus Alexandra Stan. 

Citește și: S-a asigurat că toate privirile sunt la ea. Alexandra Stan a făcut furori într-o rochie transparentă chiar din prima zi a anului

Cât despre o nouă căsătorie, artista spune: „Da, cu siguranță îmi doresc. Bărbatul căruia i-aș spune DA ar trebui să fie empatic, respectuos, comunicativ, să îmi înțeleagă cariera. Ar trebui să avem o conexiune profundă și să ne susținem reciproc în dezvoltarea personală și în îndeplinirea visurilor noastre. Îmi doresc să fiu mamă, îmi plac copiii, sunt foarte apropiată de nepoții mei. Când va fi să fie, voi găsi cea mai eficientă modalitate de a mă dedica și carierei, dar și copilului și familiei.”

Galerie foto

Top citite
01 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding, seducătoare într-un costum de baie întreg. Artista a fost surprinsă la bordul unui iaht de lux
02 Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, într-o salopetă din dantelă care a lăsat puțin loc imaginației: „Superbă femeie mai ești”
03 Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora a dat tot din casă! Artista mărturisește că l-a „forțat” pe Taika Waititi să-i pună inelul pe deget
04 Fosta soție a lui Julio Iglesias Jr
Cum s-a schimbat viața lui Charisse Verhaert după divorțul de Julio Iglesias Jr. Modelul și-a găsit dragostea în brațele unui dansator
05 Cristina Ștefania
Cristina Ștefania, într-o rochie care i-a accentuat trupul sculptat: „Speak nu zice nimic când te îmbraci așa?”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Claudia Pavel
Claudia Pavel și-a găsit dragostea în Miami, unde s-a stabilit. Cine ar fi noul iubit al artistei și ce cadouri i-ar fi dăruit

Cream, pe numele ei real Claudia Pavel, s-a stabilit în Miami, Statele Unite ale Americii, unde a reușit să-și construiască o carieră solidă și, în plus, este împlinită și în plan sentimental, având o nouă relație.

Inna/ Foto: Instagram
Bronzată și tonifiată, Inna și-a cucerit din nou fanii de pe Instagram. Imaginile de la ședința foto în costum de baie au făcut furori

Inna are un program încărcat, dar nu se plânge. Când nu e pe scenă să-și susțină concertele, cântăreața postează pe rețelele de socializare momente din timpul ședințelor foto pentru viitoarele sale proiecte. 

Lora/ Foto: Instagram
Lora, declarații controversate înainte să împlinească 42 de ani: „Degeaba ai bani de haine și genți daca pielea e neglijată”

Lora, care urmează să împlinească 42 de ani în mai puțin de două săptămâni, a făcut recent declarații surprinzătoare despre importanța îngrijirii pielii și despre percepțiile legate de vârstă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere