Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN DAN BALAN - ORIUNDE AI FI

Adevărul despre moartea lui Carlos Marin, solistul din Il Divo. Artistul era la a doua luptă cu virusul SARS-CoV-2 și fusese vaccinat

Carlos Marin
Carlos Marin a murit în urma infecției cu noul coronavirus/ Facebook

Moartea lui Carlos Marin, solist al grupului Il Divo, a stârnit tristețe în toate colțurile lumii, iar acum apar noi detalii despre starea lui de sănătate. Artistul a murit în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2 și se afla la a doua luptă cu această boală.

Carlos Marin a murit la sfârșitul săptămânii trecute, în urma unei infecții cu noul coronavirus, în urma căreia starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc. Anul trecut, însă, artistul le-a mărturisit jurnaliștilor spanioli că s-a luptat cu noul coronavirus în decembrie 2019, când încă nu se știa de existența acestui virus, dar care circula nestingherit printre oameni.

Citește și: Carlos Marin, din grupul Il Divo, a murit la 53 de ani, răpus de coronavirus: "Nu va mai exista o altă voce ca a lui"

Potrivit Dail Mail, artistul a mărturisit în cadrul unui interviu că după ce a susținut concertul de Crăciun din decembrie 2019, el s-a îmbolnăvit grav. Îi era imposibil să respire și a avut nevoie de oxigen, chestiuni specifice Covid-19.

Medicii n-au putut, însă, să confirme dacă acesta a fost într-adevăr bolnav în decembrie 2019, întrucât atunci nu se știa despre existența virusului, iar capacitatea de testare era limitată. Patru luni mai târziu, însă, când medicii l-au testat pentru anticorpi, ei au stabilit că avea un nivel mare în sânge, ceea ce poate fi considerat un semn că acesta a fost bolnav de Covid-19.

Citește și: Fratele lui Geri Halliwell de la Spice Girls a murit la vârsta de 54 de ani. Cântăreața este devastată de durere

Carlos Marin era internat la Terapie Intensivă într-un spital din Manchester, intubat şi în comă indusă, potrivit TVE. Din păcate, însă, starea lui de sănătate s-a înrăutățit drastic, iar ulterior a fost declarat decedat. Bărbatul era vaccinat, însă nu se știe cu câte doze ori cu ce ser. Conform sursei citate, însă, el s-ar fi imunizat în Mexic, acolo unde sunt folosite seruri de la AstraZeneca, Pfizer, dar și unele chinezești și rusești.

Grupul liric Il Divo a fost fondat de Simon Cowell, producătorul care a înfiinţat şi One Direction, în 2003. Carlos Marin, Urs Bühler, Sébastien Izambard şi David Miller au scos nouă albume și au vândut 40 de milioane de copii în întreaga lume.

 

Top citite
01 Moni Bordeianu a murit/ Foto: Facebook
Moni Bordeianu, unul dintre fondatorii Phoenix, a murit la 75 de ani: „A plecat să deschidă alt drum”
02 sinead-oconnor-portret
Fost iubit al lui Sinead O'Connor, declarații după ce s-a aflat cauza morții ei: „S-a stins de inimă frântă!”
03 Mihai Onilă
Mihai Onilă de la AXXA, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața lui: „Am vrut să „plec” și eu!” Fiica sa a murit la doar 10 ani
04 razvan gorcinski (4)
Soția lui Răzvan Gorcinski, devastată de moartea fostului toboșar de la Proconsul: "Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată"
05 Răzvan Gorcinski,
Răzvan Gorcinski, fostul toboșar de la Proconsul, a murit. O apropiată a dezvăluit cu ce probleme se confrunta artistul
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
sinead-oconnor-concert
Val de reacții după moartea cântăreței Sinéad O’Connor. Irlandezul McGregor: „Ești acasă cu fiul tău, sunt sigur!”

Sinéad O’Connor, cântăreața care a cucerit inimile oamenilor din toate colțurile lumii cu piesa „Nothing Compares 2 U”, s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, iar numeroase vedete de la Hollywood, sportivi și lideri politici din Irlanda au transmis mesaje de condoleanțe.

Sinead O’Connor
Cântăreața Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Artista era devastată după ce fiul ei de 17 ani s-a sinucis

Sinead O’Connor, legendara cântăreață cunoscută pentru piesa compusă de Prince - Nothing Compares 2 U - a murit noaptea trecută, la vârsta de 56 de ani, scrie Daily Mail.

Aaron Carter
S-a aflat cauza morții lui Aaron Carter. Cântărețul s-a înecat în cadă, după ce a luat sedative

Aaron Carter a murit la vârsta de 34 de ani pe 5 noiembrie 2022. Acum, rezultatele autopsiei au arătat cauza reală a morții artistului. Potrivit documentelor, rapperul s-a înecat accidental în cadă din cauza sedativelor pe care le luase și a gazului folosit în spray-urile de curățare pe care le inhalase. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani
Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a adus
Ion Țiriac și-a adus "Perla Coroanei" în țară: "E ceva unic!" Primele imagini și cât a plătit omul de afaceri
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală