Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA G EAZY - HATE THE WAY

Fratele lui Geri Halliwell de la Spice Girls a murit la vârsta de 54 de ani. Cântăreața este devastată de durere

Geri Halliwell
Fratele lui Geri Halliwell de la Spice Girls a murit la vârsta de 54 de ani. Getty Images

Geri Halliwell, fosta membră a trupei Spice Girls, suferă cumplit după ce și-a pierdut fratele, pe Max Halliwell, în vârstă de doar 54 de ani. Bărbatul a murit după ce s-a brăbușit brusc în casă. 

Moartea subită a fratelui său a făcut-o pe Geri Halliweell să sufere cumplit. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, astfel că evenimentul tragic a fost un șoc pentru toată familia. După ce săptămâna trecută a leșinat în casă, Max Halliweell a fost internat la terapie intensivă, însă corpul lui a cedat și a murit. 

Surse apropiate cântăreței, care la momentul tragediei se afla în Orientul Mijlociu împreună cu soțul ei, Chrisian, șeful F1, care se pregătea de Marele Premiu al Qatarului, au declarat pentru The Sun că artista a fost „complet devastată” atunci când a aflat veștile despre fratele său. 

Citește și: Câștigătorii American Music Awards 2021. Cardi B a făcut show cu ținutele, BTS a luat cele mai multe premii

„A fost un moment teribil de traumatizant de când a auzit că Max a fost dus la spital și cel mai rău rezultat pe care toți cei apropiați ai familiei sperau să nu fie. Toți se adună împreună, dar ea abia acum știe ce să spună sau să gândească – l-a iubit foarte mult”, au declarat surse din anturajul vedetei pentru The Sun. 

Ce relația aveau Geri și Max Halliweell

Geri și Max Halliweell au fost foarte apropiați, iar acest lucru a fost confirmat și de pritenii acestora. Cei doi s-au susținut reciproc de fiecare dată, iar artista chiar a apelat la ajutorul fratelui său în 1990, în timpul apogeului faimei, când a părăsit trupa Spice Girls și a zburat la Paris pentru a scăpa de lumina reflectoarelor, potrivit Daily Mail

Într-o apariție în episodul Life Stories al lui Geri din 2010 cu Piers Morgan, Max a explicat cum cântăreața era „fata tatei” și cum cei doi au suferit foarte mult la moartea tatălui lor, Laurence, care s-a stins din viață în urma unui atac de cord în 1993.

Citește și: Nici bine nu s-au reunit, că se și despart definitiv. După lansarea albumului Voyage, membrii trupei ABBA pornesc pe drumuri separate

„Tânăra Geri și-a dorit mereu să fie în centrul atenției. Cred că lui Geri îi plăcea foarte mult tatăl ei. Poate din cauza atenției pe care tatăl meu i-a acordat-o în ceea ce privește potențialul ei. Evident că a văzut ceva devreme, așa că aș numi-o un pic fată lui tata, cu siguranță”, a declarat atunci Max. 

După moartea lui Max, care lucra pentru o companie de tehnologie ecologică, poliția a declarat că a fost dus cu ambulanța la Spitalul General Watford atunci când a fost găsit leșinat în casă, miercurea trecută. Moartea nu este tratată ca fiind suspectă și va fi înaintată medicului legist, au adăugat ofițerii. 

Galerie foto

Top citite
01 Spice Girls
Spice Girls, super show la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham: "Momentul pe care-l aștepta toată planeta". David, fanul nr 1
02 Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon
Ce a răspuns Shakira când a fost întrebată de ce și-a lansat un album după șapte ani. Nu încetează să arunce „săgeți” spre Pique
03 stefan banica junior si tatal sau, stefan banica
Ce făcea Ștefan Bănică în momentul când tatăl lui a murit: „Meseria noastră este pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă”
04 96th Oscars, Academy Awards
Billie Eilish, cea mai tânără persoană care a câștigat două premii Oscar: „Mă simt atât de norocoasă!”
05 Freddie Mercury
Freddie Mercury revine pe scenă la 33 de ani de la moartea sa, sub formă de hologramă. Solistul formației Queen a murit la 45 de ani 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
SPICE GIRLS
Mel B, în formă maximă la 48 de ani. Fosta membră Spice Girls, într-o rochie scurtă și mulată, cu spatele gol, la cină în NYC

Mel B, una dintre componentele trupei Spice Girls, își păstrează și astăzi, la 48 de ani, forma fizică din vremurile în care făcea furori pe scenă cu colegele ei.

Taylor Swift
Taylor Swift amână un concert, „devastată” de moartea unei fane în timpul caniculei din Rio de Janeiro

Taylor Swift a anunţat sâmbătă amânarea, din cauza căldurii extreme, a concertului pe care urma să-l susţină în cursul serii la Rio de Janeiro, cântăreaţa americană declarându-se "devastată" de decesul unei fane, cu o zi înainte, în timpul primului show în Brazilia din cadrul turneului său "Eras Tour", transmite AFP.

1993 - Poetic Justice - Movie Set
Uciderea lui Tupac Shakur: Arestat după 27 de ani, acuzatul Duane Davis a pledat nevinovat

Fostul lider de bandă acuzat de crimă în cadrul anchetei privind uciderea lui Tupac Shakur, în urmă cu 27 de ani, a pledat nevinovat joi, la un tribunal din Las Vegas, relatează AFP.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW
"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Decizia luată de Arpad Paszkany și noua sa iubită: anunțul făcut la scurt timp după ce s-au afișat împreună
Decizia luată de Arpad Paszkany și noua sa iubită: anunțul făcut la scurt timp după ce s-au afișat împreună
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală