Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER THE URS - OFF40 - TARAMUL INTERZIS

Adele a amânat zece concerte în Las Vegas din motive de sănătate: „Nu am avut şansa de a mă reface complet”

Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'
Adele. Profimedia

Cântăreaţa Adele, în vârstă de 35 de ani, a anunţat pe reţelele de socializare amânarea a zece date de concert, programate iniţial pentru următoarele cinci weekenduri, în Las Vegas. Decizia vine din partea medicului ei, care i-a recomandat să "ia o pauză şi să-şi întrerupă rezidenţa" pentru a se odihni complet. Spectacolele vor fi amânate, dar datele nu au fost încă anunţate.

"Am fost bolnavă la sfârşitul ultimei etape şi pe tot parcursul pauzei", continuă cântăreaţa. "Nu am avut şansa de a mă reface complet înainte de reluarea spectacolelor, iar acum sunt din nou bolnavă şi, din păcate, acest lucru a avut un impact asupra vocii mele"

Citește și: Adele, adevărul despre imaginea controversată devenită virală. Cum a răspuns după ce a fost acuzată că și-a mărit buzele

O veste tristă pentru fani, dar o decizie înţeleaptă pentru Adele, care a susţinut multe concerte de la lansarea "Weekends With Adele", un spectacol care are loc în weekend-uri la The Colosseum at Caesars Palace din Las Vegas, relatează News.ro.

Nu este prima dată când Adele este nevoită să îşi amâne datele de concert. Deşi rezidenţa ei din Las Vegas a debutat în noiembrie 2022, aceasta trebuia să înceapă în luna ianuarie a aceluiaşi an. Cu o zi înainte de primul concert, cântăreaţa britanică a fost nevoită să anunţe cu lacrimi în ochi amânarea rezidenţei sale, din cauza numărului tot mai mare de cazuri de Covid în anturajul ei.

"Să fiu cu voi într-un spaţiu atât de intim în fiecare săptămână este ceea ce aşteptam cel mai mult şi vă voi da tot ce am mai bun din mine", a promis Adele la acea vreme.

Citește și: Adele, mărturisiri despre cât de mult a schimbat-o maternitarea: „Realizezi cât de greu este să fii adult, le respect pe mame”

Rezidenţa ei la The Colosseum at Caesars Palace a fost un succes imediat. Deşi "Weekends With Adele" trebuia să se încheie în noiembrie, cântăreaţa a decis în cele din urmă să îşi prelungească pentru ultima dată turneul, adăugând aproximativ treizeci de noi date, din ianuarie până în iunie 2024. Spre surprinderea tuturor, Adele a anunţat, de asemenea, "o serie de spectacole pentru vară", de data aceasta în Europa. Pentru cele patru date europene, ea a ales München, în Germania. 

"Este un pic aleatoriu, dar totuşi fabulos", a mărturisit ea pe Instagram. "Nu mi-aş putea imagina o modalitate mai minunată de a-mi petrece vara şi de a încheia această fază frumoasă a vieţii mele decât să susţin concerte atât de aproape de casă".

Galerie foto

Top citite
01 theo rose
Theo Rose, două luni de încercări cu fiul ei. Micuțul Sasha, probleme de sănătate pe bandă rulantă: "Ți se rupe inima"
02 Adele
Adele, adevărul despre imaginea controversată devenită virală. Cum a răspuns după ce a fost acuzată că și-a mărit buzele
03 Adele Along With Boyfriend Rich Paul And Actress Nia Long Are Seen At Game 3 Of The NBA Playoffs Between The Los Angeles Lakers And The Golden State Warriors At Crypto.com Arena In Los Angeles, Ca
Adele va susţine patru concerte în Munchen: „N-am mai cântat în Europa din 2016!”
04 Madonna
Madonna, despre problemele de sănătate din vară. Cine a salvat-o după ce a leșinat în baie. A petrecut 48 de ore în comă indusă
05 Adele
Adele, mărturisiri despre cât de mult a schimbat-o maternitarea: „Realizezi cât de greu este să fii adult, le respect pe mame”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
jamie spears si britney spears
Momente de coșmar pentru tatăl lui Britney Spears: „I-a fost amputat un picior, nu se simte bine!” Artista tocmai și-a revăzut mama

Jamie, tatăl lui Britney Spears, trece prin momente delicate, acestuia fiindu-i amputat un picior în urmă cu o lună, anunță jurnaliștii de la TMZ, care precizează că acesta „nu se simte bine”.

Adele și Rich Paul
Cum a confirmat Adele că s-a căsătorit cu Rich Paul. Cariere și averi care formează un imperiu fabulos

De ceva timp au tot apărut zvonuri cum că Adele s-a căsătorit în mare secret cu agentul sportiv Rich Paul, cu care are o relație de doi ani. Artista britanică ar fi confirmat public vestea, la un spectacol de comedie.

adda
Adda, după un an și jumătate cu mii de pastile și 80 de injecții: "Plâng ca un copil. Oficial, am terminat tratamentul pentru Lyme"

Din octombrie 2020, viața Addei s-a schimbat radical, după ce s-a pricopsit cu un întreg lanț de probleme de sănătate. Până a aflat adevăratul diagnostic și cauza tuturor efectelor negative pe care le simțea, a trecut mai mult de un an. În februarie 2022 a fost diagnosticată cu boala Lyme, iar de atunci a început un proces anevoios și de durată pentru a se vindeca.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee
O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”
Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...