Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan SMILEY - CULOAREA TA

Adda, imagini virale pe TikTok. În ce ipostaze s-a filmat celebra cântăreață: ”Cu cine credea Cătălin că s-a căsătorit!”

Adda/ Foto: Instagram
Adda/ Foto: Instagram

Adda se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și este recunoscută și pentru simțul umorului dezvoltat. Cântăreața nu ratează ocazia să facă haz de necaz, așa cum a fost în cazul diagnosticului primit de la medici, dar și de curând, când și-a impresionat fanii.

Adda a fost diagnosticată cu Borelioză și Bartonella, boli serioase, pentru care trebuie să urmeze un tratament riguros, însă ea a reușit să-și păstreze mereu simțul umorului.

Citește și: Adda a povestit un episod dur prin care a trecut din cauza bolii de care suferă: "Într-o zi mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj"

De curând, artista a făcut public un videoclip inedit, ce a stârnit hohote de râs printre fanii ei.

În imaginile postate pe TikTok, artista apare îmbrăcată într-o rochie scurtă, ce-i pune în valoare silueta, iar în dreptul lor artista a scris ”Cu cine crede Cătălin că s-a căsătorit.”. Montajul video continuă, însă, cu niște secvențe care arată ”realitatea”, și anume pe Adda în casă, în timp ce dă cu aspiratorul, fiind îmbrăcată doar în colanți și într-un tricou.

Evident, imaginile au făcut furori printre fani, mulți dintre ei amuzându-se de curajul artistei de a face haz de necaz: ”Ești minunată, să-ți dea Dumnezeu sănătate!”, ”A știut Cătălin în ce se bagă!”, ”Ce haioasă ești!”, ”Zuzi, ești prea nebună!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Adda, noi declarații despre starea de sănătate. A încheiat prima fază a tratamentului: ”Urmează 18 luni de injecții, 80 la număr!”

Adda a dezvăluit că ia 26 de pastile pe zi pentru a învinge bolile de care suferă

După mai bine de un an și jumătate de chin, vizite la o mulțime de medici și investigații, Adda a dezvăluit că problemele de sănătate de care suferă sunt generate de două bacterii care și-au făcut loc în organismul ei și au început să-l macine. Din momentul în care i s-a comunicat dignosticul, artista de 30 de ani a pornit pe un drum lung și greu al vindecării.

Într-un interviu pentru cei de la impact.ro, cântăreața a mărturisit că a ajuns să ia 26 de pastile pe zi, medicamente care-și arată și reacțiile adverse, doar pentru a-și curăța organismul de toxine și a se reface. Pe doi ani se întind tratamentele de la care Adda nu trebuie să se abată.

Citește și: Adda se simte din ce în ce mai bine. Artista a glumit pe seama bolii sale în ultima postare pe Instagram

"Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Când nu mai pot, mă pun jos, opresc totul și mă odihnesc. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că altfel o iau razna acasă.  Patru luni trebuie să iau acele pastile, apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament. Pastilele le iau de două luni. Acum nu-mi mai paralizează fața, sunt mult mai bine. De exemplu, acum mai mult timp, la filmarea clipului lansat astăzi, nu-mi mai simțeam fața", s-a destăinuit Adda.

Galerie foto

Top citite
01 Cat Janice a murit
Cat Janice, cântăreața devenită virală pe TikTok, a murit la 31 de ani. Tânăra era bolnavă de cancer și lasă în urmă un băiețel
02 adda
Adda, imaginea care a stârnit reacții printre fani: „Să vezi acum ce hate îți iei!” Ce realizare a bifat cântăreața
03 adda
Adda, reacție dură după i s-a reproșat că e „grasă” sau „umflată: „Așa arată o femeie obeză, care nu pune gura pe gluten sau lactate”
04 cover
PROFM X Buzz House: Drăcea, unul dintre cei 10 influenceri supuși la probe
05 adda
Adda, după un an și jumătate cu mii de pastile și 80 de injecții: "Plâng ca un copil. Oficial, am terminat tratamentul pentru Lyme"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kris Kross Amsterdam, SERA, Conor Maynard - Stay (Never Leave) (1)
Kris Kross Amsterdam vine cu Stay (Never Leave), piesa lansată alături de Sera și C

adda
Adda plănuiește luna și schimbarea de look. După ce în septembrie a avut părul albastru, acum s-a vopsit într-o altă culoare

Adda a găsit o manieră inedită de a sta în atenția fanilor și, pe lângă muzica pe care o scoate sau la care lucrează, solista a început să se joace mai mult și la capitolul imagine. A căpătat o nouă încredere în ea, iar asta se vede și la exterior.

adda
Cu ce probleme s-a confruntat Adda înainte de a deveni mamă: „Medicii mi-au spus că nu am cum să rămân însărcinată natural”

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Familia lor a devenit completă atunci când a venit pe lume fiul lor, Alexandru, însă artista a dezvăluit în cadrul unui interviu că vestea că vor deveni părinți i-au luat complet prin surprindere. Adda a mărturisit că s-a confruntat cu multe probleme înainte de a deveni mamă, după ce medicii i-au spus că nu există șanse să rămână însărcinată natural.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală