Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

ADDA: „Biserica a funcționat cel mai bine. Sfântul Anton. Am fost și m-am rugat marți să aflu ce am și sâmbătă am aflat.”

DSC03895

ADDA a venit în emisiunea lui Gabriel Fereșteanu de la PROFM să vorbească despre diagnostic, cartea pe care a lansat-o și lecțiile care au venit la pachet cu experiența tragică prin care a trecut.

 În lupta cu simptomele, ADDA a început să creadă în semne divine și povestește că a mers la tot felul de experți. A fost la biserică, astrolog, medium și chiar la terapie craniosacrală. Biserica s-a dovedit a fi salvarea ei: „Biserica a funcționat cel mai bine. Sfântul Anton. Am fost și m-am rugat marți să aflu ce am și sâmbătă am aflat.”.

Cântăreața povestește că și astrologul cu care a vorbit i-a spus că o să afle în scurt timp că e pe o pistă greșită cu diagnosticul și că o sa aibă un șoc, dar că o să fie bine, într-un final.

 În cadrul podcastului, artista a povestit că a învățat să se iubească, să ierte și să ofere iubire celor din jur. Din lupta cu boala, ADDA spune că a învățat 3 lecții: „Că există Divinitate. Că am venit pe pământul ăsta cu un scop și trebuie să-l urmez și trebuie să îl înfăptuiesc. Și că doar cu iubire și iertare poți să te vindeci sufletește. Doar așa poți să simți cu adevărat viața în profunzime.”.

„Noi nu vedem lucrurile așa cum sunt, noi vedem lucrurile așa cum suntem”, a mai adăugat cântăreața.

ADDA spune că, în prezent, este fericită datorită familiei, muzicii și oamenilor și că simte că o să iasă învingătoare din lupta pe care o duce. 

La începutul acestui an, după mai multe investigații și diagnostice greșite, ADDA anunța pe conturile de social-media ce diagnostic i-au pus medicii. „Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella – transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge”, explica cântăreața pe Facebook la acel moment.

Artista urmează o terapie adecvată bolii de care suferă și încearcă să ia doar ce e bun din experiența prin care a trecut.

 Interviul poate fi urmărit integral pe canalul de Youtube – PROFM România: 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tot aici găsești și alte interviuri cu vedete îndrăgite, pe care Gabriel Fereșteanu le aduce on-air, săptămânal în emisiunea PROFM “FERE după 7”, difuzată zilnic, de luni până vineri, în intervalul 19.00 – 22.00 .

Top citite
01 stire garsoniera
Open Party în Garsoniera PROFM!
02 adda
Adda, imaginea care a stârnit reacții printre fani: „Să vezi acum ce hate îți iei!” Ce realizare a bifat cântăreața
03 adda
Adda, reacție dură după i s-a reproșat că e „grasă” sau „umflată: „Așa arată o femeie obeză, care nu pune gura pe gluten sau lactate”
04 adda
Adda, după un an și jumătate cu mii de pastile și 80 de injecții: "Plâng ca un copil. Oficial, am terminat tratamentul pentru Lyme"
05 postare 1080x1080 garsoniera profm SIBIU v2
Garsoniera PROFM ajunge în Liquid Club din Sibiu
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
adda
Adda plănuiește luna și schimbarea de look. După ce în septembrie a avut părul albastru, acum s-a vopsit într-o altă culoare

Adda a găsit o manieră inedită de a sta în atenția fanilor și, pe lângă muzica pe care o scoate sau la care lucrează, solista a început să se joace mai mult și la capitolul imagine. A căpătat o nouă încredere în ea, iar asta se vede și la exterior.

adda
Cu ce probleme s-a confruntat Adda înainte de a deveni mamă: „Medicii mi-au spus că nu am cum să rămân însărcinată natural”

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Familia lor a devenit completă atunci când a venit pe lume fiul lor, Alexandru, însă artista a dezvăluit în cadrul unui interviu că vestea că vor deveni părinți i-au luat complet prin surprindere. Adda a mărturisit că s-a confruntat cu multe probleme înainte de a deveni mamă, după ce medicii i-au spus că nu există șanse să rămână însărcinată natural.

adda
Ce a îndemnat-o pe Adda să-și facă o schimbare drastică de look. Și-a vopsit părul albastru: "Nu îndrăzneam să fiu cine și cum vreau"

Schimbările repetate de look fac parte din arsenalul oricărei artiste, dar, uneori, acestea sunt mai curajoase și își exprimă, prin culoarea părului, tunsoare, machiaj sau tatuaje, o altă latură a lor, una mai curajoasă.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Adevărul despre relația controversată dintre Harry și William: „Primele tensiuni au apărut în urmă cu peste 20 de ani!”
Adevărul despre relația controversată dintre Harry și William: „Primele tensiuni au apărut în urmă cu peste 20 de ani!”

Adevărul despre relația controversată dintre Harry și William: „Primele tensiuni au apărut în urmă cu peste 20 de ani!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT FOTO ”Operă de artă”. A refuzat o ofertă uriașă și face ”cea mai frumoasă biserică din lume”, lângă București! Așa arată
FOTO ”Operă de artă”. A refuzat o ofertă uriașă și face ”cea mai frumoasă biserică din lume”, lângă București! Așa arată
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil