Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Fotografie de colecție cu Dragoș Bucur. Uite cum arăta acum 15 ani

dragos-bucur-dana-nalbaru

Printre filmele în care a apărut se află "Marfa și Banii", "Furia", "Moartea Domnului Lăzărescu", "Boogie", "Polițist, adjectiv", "Câini" "Două lozuri" și  "Hawaii". De altfel, a primit și două premii Gopo pentru interpretările sale (2009 și 2010). Recent, a apărut pe rețelele de socializare o fotografie cu Dragoș Bucur din 2003. 

Actorul este de nerecunoscut. Era la începutul carierei sale artistice, încojurat de câteva domnișoare care participau la un concurs de Miss. Dragoș Bucur era foarte slab, iar frizura era de tipul  "O-Zone". Anii au trecut și peste Dragoș Bucur. Acum are o imagine mult mai matură însă farmecul i-a rămas intact.

Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru și au trei copii.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Top citite
01 dana nalbaru si dragos bucur
Dana Nălbaru, retrasă din viața publică, duce un trai liniștit la țară. Ea văruiește copacii, soțul ei, Dragoș Bucur, ară brazdele
02 Andreea Bănică
Andreea Bănică, mărturisiri despre lipsurile din tinerețe: ”Împrumutam hainele prietenelor să arăt bine!”
03 delia
Delia, imagini rare pe rețelele sociale. Cum arăta celebra cântăreață când era doar o puștoaică: ”Țineai pasul cu moda!”
04 Ileana Lazariuc
Ileana Lazariuc, imagine rară din tinerețe. Fanii, impresionați de frumusețea fostei soții a lui Țiriac Jr.: ”Absolut superbă!”
05 fuego1
Fuego face senzație pe net cu poze din anii '90. Fanii de abia l-au recunoscut: cum arăta în adolescență, când cânta pop-rock
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Alien Huang
Încă un deces în rândul starurilor din Asia. Actor și cântăreț de 36 de ani, găsit mort în casă

Încă un deces a fost înregistrat în rândul starurilor din Asia. De această dată este vorba despre un actor și cântăreț din Taiwan, în vârstă de 36 de ani, care a fost găsit mort în locuința sa.

lidia-buble-blanaa2
Ce mesaj a primit Lidia Buble în direct! A spus că-l iubește deși nu este vorba de iubitul ei, Răzvan | VIDEO

Lidia Buble a venit la Dimineața Blană cu noul single "Tu", pe care l-a cântat LIVE în matinalul ProFM. Imediat după cântare, Lidia Buble a primit un mesaj în care i s-a spus că piesa s-a auzit foarte bine pe radio.

cesar-constantine-actor-instagram-header
El este românul care a făcut senzație în clipul Thaliei - "No me acuerdo"

Puțini știu că modelul din clipul piesei "No me acuerdo" este un român, mult mai cunoscut în Statele Unite decât în România. Este vorba de Cezar Constantine, care a atras atenția tuturor în videoclip, acolo unde joacă rolul iubitului Thaliei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”
A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
DIGI SPORT ”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...