Bucuresti | 102,8FM MAITRE GIMS - MI GNA

Dr. Dre și soția sa divorțează după 24 de ani de căsnicie. Ce avere are rapperul. Cei doi nu au semnat contract prenupțial

Dr. Dre și Nicole Young
Dr. Dre și Nicole Young au anunțat că divorțează după 24 de ani de căsnicie / Getty Images

Dre - pe numele real Andre Young - are o avere estimată la 800 de milioane de dolari. El și Nicole au împreună o fiică Truly Young (19 ani) și un fiu, Truice Young (23 de ani).

Nicole s-a căsătorit cu Dre pe 25 mai 1996, iar acum cere pensie de întreținere și este reprezentată de avocata celebrităților, Samantha Spector. 
Acestea le-a reprezentat la divorț și pe Jenna Dewan și Amber Heard.

Dre și Nicole Young au fost văzutți utima oară împreună în februarie anul acesta, iar rapperul povestea atunci că abia așteaptă să-și serbeze ziua de naștere alături de soția sa. Dre posta adesea mesaje frumoase pe Instagram, legate de căsnicia cu Nicole.

În 2014, Dre a vândut Beats celor de la Apple, pentru 3 miliarde de dolari, compania sa Beats și a devenit primul miliardar din hip-hop, deși Forbes recent a estimat averea sa undeva la $800 milioane. Dre este și fondator și CEO al Aftermath Entertainment și anterior a fost coproprietar al Death Row Records.

Dre a avut o viață personală complicată. Are șase copii cu cinci femei diferite.

Avea doar 16 ani când el si prietena sa de doar 15 ani Cassandra Joy Green au devenit părinții unui băiat numit Curtis. Dre și-a întâlnit fiul abia după 20 de ani, potrivit mai multor surse.

Apoi, în 1983, Dre a devenit tatăl unei fetițe, La Tanya Danielle Young, din relația cu Lisa Johnson. Fiul lui, Andre Young Jr., a murit la 20 de ani, în 2008, în urma unei supradoze. A fost subiectul unei dispute legate de paternitate în 1990, când mama acestuia, Jenita Porter, a intentat proces si a cerut pensie alimentară de 5000 de dolari pe lună.

Dre mai are un fiu, Marcel, cu artista Michel'le, născut în 1988.

În 2015, Dre și-a cerut public scuze după ce mai multe femei l-au acuzat de abuz, inclusiv Michel'le,  Tairrie B și Dee Barnes.

„Acum 25 de ani eram un tânăr care bea prea mult fără o conduită reală în viața mea. Însă nimic din toate acestea nu scuză ce am făcut. Am fost căsătorit 19 ani și în fiecare zi am lucrat să devin un om mai bun pentu familia mea, căutând îndrumare pe parcurs. Fac tot ce-mi stă în putere pentru a nu mai fi asociat cu bărbatul de atunci. Îmi cer scuze fiecărei femei pe care am rănit-o, regret profund ce am făcut și știu că a afectat viețile tuturor celor implicați”.

Top citite
01 2022 MTV VMAs – Show
Eminem dezvăluie că a făcut pace cu Snoop Dogg după ce Dr. Dre a suferit un anevrism în 2021: Frate, cearta asta e stupidă
02 Eminem kneels during his performance while 50 Cent joins hip hop stars Dr Dre, Snoop Dogg, Mary J Blige, and Kendrick Lamar in surprise appearance at the Super Bowl LVI Half Time Show
Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige și Lamar. Ce avere au starurile care au cântat în pauza de la Super Bowl 2022
03 Dr. Dre, Mary J Blige, Snoop Dogg, Eminem și 50 Cent la Super Bowl
Dr. Dre, Mary J Blige, Snoop Dogg, Eminem și 50 Cent, show total în pauza de la Super Bowl. Imaginile inedite sunt virale
04 super bowl 2022
Mary J. Blige, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Eminem și Dr. Dre vor urca pe scena Super Bowl 2022
05 Dr. Dre și Nicole Young
Dr. Dre și Nicole Young, departe de a face pace. Motivul pentru care artistul a decis să-și trimită în judecată fosta soție
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dr Dre.
Dr. Dre, internat la terapie intensivă în urma unui anevrism cerebral

Dr. Dre a fost internat la terapie intensivă, la Sinai Medical Center, în Los Angeles, după ce luni a suferit un anevrism cerebral, potrivit TMZ.

super-audio-marca-dr-dre-intr-o-super-masina-video
SUPER AUDIO marca Dr. Dre intr-o SUPER MASINA! VIDEO

dr-dre-iti-da-doza-de-super-rap-cu-my-prescription-audio-premiera
Dr. Dre iti da doza de super rap cu 'My Prescription'! AUDIO PREMIERA

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”