Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER TWO COLORS - CYNICAL

Demi Lovato și Max Ehrich s-au despărțit după doar 6 luni de relație. Cum a pozat ulterior artista

Demi Lovato. Foto: Gety Images
Demi Lovato. Foto: Gety Images

La începutul acestei luni, Max a fost acuzat că i-ar fi trimis „mesaje siropoase” fostei bune prietene a lui Demi, Selena Gomez. Ulterior, Lovato a transmis pe Instagram că mesajele erau false. 

În tweet-urile „false”, Ehrich ar fi scris că Selena e mai frumoasă și mai înzestrată vocal decât Demi.

„A fost o decizie foarte dificilă, dar Demi și Max au decis să meargă pe drumuri separate pentru a se concentra pe cariere. Se respectă și se iubesc. Vor păstra mereu în suflet momentele petrecute împreună”, a mărturisit o sursă apropiată celor doi, potrivit Just Jared, scrie peroz.ro.

La câteva ore după ce au apărut știrile despre despărtirea lor, Demi a publicat pe Instagram Story imagini în care apare fără inelul de logodnă.

Archival Cinema Stills

Demi Lovato. Foto: Instagram Story Demi Lovato

Maxi și Demi urmau să se căsătoreasă, după ce acesta a cerut-o de soție pe plajă în Malibu.

“@maxehrich – Am știut că te iubesc din primul moment în care te-am întâlnit”, i-a mărturisit Demi, după ce acesta i-a dăurit inelul de logodnă. “E ceva ce nu pot explica în mai multe cuvinte cuiva care nu a trecut prin asta, dar din fericire tu ai simțit la fel. Niciodată nu m-am simțit atât de iubită necondiționat de cineva (în afară de părinții mei ). Nu mă presezi niciodată să fiu altceva decât ceea ce sunt. Și mă faci să-mi doresc să fiu cea mai bună versiunea a mea. Sunt onorată să accept cererea ta în căsătorie. Te iubesc mai mult decât aș putea scrie vreodată aici și sunt extaziată să încep o familie și o viață cu tine. Te iubesc pentru totdeauna, dragul meu. Partenerul meu. Pentru viitorul nostru!!! ??❤️??”, a scris la vremea respectivă Demi.

Demi Lovato and fiance Max Ehrich go on a loved up shopping trip

Demi Lovato și Max Ehrich. Foto: Profimedia

Max Ehrich are 29 de ani, este actor, dansator și cântăreț american. Este cunoscut mai ales din rolul Fenmore Baldwin din serialul „Tânăr și Neliniștit”.

Demi a trecut printr-o perioadă foarte complicată, după ce în 2018 a fost la un pas să moară din cauza unei supradoze de droguri.

Demi Lovato a vorbit recent despre ce a împins-o spre gestul aproape fatal.

 

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 2023 Baby2Baby Gala
Demi Lovato, cerută în căsătorie cu un inel cu diamant uriaș. Cine este logodnicul artistei: Nu-mi pot imagina viața fără tine
02 Guest at the Vas Morgan and Michael Braun's Halloween Party on October 28, 2023 in Los Angeles, California.
Demi Lovato a făcut furori deghizată în Albă ca Zăpada, de Halloween. „Oglindă, oglinjoară, Demi e cea mai frumoasă din țară!”
03 Demi Lovato looks stunning as she shows off her chest in plunging swimsuit and a bra top in new music video Sorry Not Sorry
Paris Hilton spune că Demi Lovato a inspirat-o să-și scrie memoriile: Am fost uimită de cât de curajoasă a fost
04 'Scream VI' film premiere, New York, USA - 06 Mar 2023
Demi Lovato a uimit cu silueta ei subțire, la premiera „Scream 6”. Piesa artistei este pe coloana sonoră a filmului
05 Demi Lovato, Backstreet Boys And Dove Cameron Perform At Z100's iHeartRadio Jingle Ball 2022
Demi Lovato, mai încrezătoare ca oricând. Și-a înnebunit fanii cu noua transformare de imagine: Ești incredibil de frumoasă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Demi Lovato, schimbare de look drastică/ Profimedia
Demi Lovato și-a găsit, în sfârșit, liniștea. Artista, imagini rare alături de iubitul ei: ”Recunoscătoare pentru acest băiat!”

Demi Lovato, celebra cântăreață în vârstă de 30 de ani, este de nerecunoscut de când a slăbit, iar acum de Ziua Recunoștinței, aceasta a surprins pe toată lumea, căci s-a afișat alături de noul ei iubit.

EXCLUSIVE Demi Lovato in Argentina
Demi Lovato a anunțat că turneul ei actual va fi și ultimul: Nu mai pot face asta

Demi Lovato a anunțat că turneul ei actual va fi ultimul. Cântăreața a început să țină mai multe spectacole după lansarea celui mai recent album al său, Holy Fvck, în august.

Demi Lovato
Demi Lovato, cu sinceritate despre consumul de alcool, medicamente și droguri: "Am început pe la 12-13 ani"

În ultimii ani, Demi Lovato a început să mizeze pe cartea sincerității și a făcut tot felul de dezvăluiri care demonstrează că viața vedetelor și, mai ales, a copiilor care cresc în lumina reflectoarelor nu este deloc roz.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani