Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan RAY DALTON - ALL WE GOT

Demi Lovato are probleme cu fostul logodnic și a apelat la avocați: Nu vrea să mai aibă de-a face cu el

Demi „are tot felul de probleme cu Max care nu o lasă în pace… El a încercat să ia legătura și cu familia și prietenii ei și toți i-au blocat numărul de telefon. Acum ea vorbește cu avocații, pentru a vedea ce poate face mai departe”, a spus o sursă pentru E! News.

Vestea vine la o zi după ce Ehrich a fost fotografiat pe plaja unde a cerut-o de soție pe Lovato, în vară. 

O altă sursă a declarat publicației că Demi „este jenată de modul cum Max se poartă. El a intrat live pe Instagram în 2 octombrie și a acuzat-o că se folosește de această despărtire pentru a obține capital de imagine”.

„Demi nu vrea să ia legătura cu Max în acest moment. Este complet jenată de felul în care el a ales să expună pe rețelele de socializare relația pe care au avut-o”. “Nu vrea să mai aibă de-a face cu el”.

Max susține că a aflat de despărțire din presă, în timp ce Demi Lovato susține că a vorbit cu el înainte.

Top citite
01 2023 Baby2Baby Gala
Demi Lovato, cerută în căsătorie cu un inel cu diamant uriaș. Cine este logodnicul artistei: Nu-mi pot imagina viața fără tine
02 Guest at the Vas Morgan and Michael Braun's Halloween Party on October 28, 2023 in Los Angeles, California.
Demi Lovato a făcut furori deghizată în Albă ca Zăpada, de Halloween. „Oglindă, oglinjoară, Demi e cea mai frumoasă din țară!”
03 Demi Lovato looks stunning as she shows off her chest in plunging swimsuit and a bra top in new music video Sorry Not Sorry
Paris Hilton spune că Demi Lovato a inspirat-o să-și scrie memoriile: Am fost uimită de cât de curajoasă a fost
04 'Scream VI' film premiere, New York, USA - 06 Mar 2023
Demi Lovato a uimit cu silueta ei subțire, la premiera „Scream 6”. Piesa artistei este pe coloana sonoră a filmului
05 Demi Lovato, Backstreet Boys And Dove Cameron Perform At Z100's iHeartRadio Jingle Ball 2022
Demi Lovato, mai încrezătoare ca oricând. Și-a înnebunit fanii cu noua transformare de imagine: Ești incredibil de frumoasă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Demi Lovato, schimbare de look drastică/ Profimedia
Demi Lovato și-a găsit, în sfârșit, liniștea. Artista, imagini rare alături de iubitul ei: ”Recunoscătoare pentru acest băiat!”

Demi Lovato, celebra cântăreață în vârstă de 30 de ani, este de nerecunoscut de când a slăbit, iar acum de Ziua Recunoștinței, aceasta a surprins pe toată lumea, căci s-a afișat alături de noul ei iubit.

EXCLUSIVE Demi Lovato in Argentina
Demi Lovato a anunțat că turneul ei actual va fi și ultimul: Nu mai pot face asta

Demi Lovato a anunțat că turneul ei actual va fi ultimul. Cântăreața a început să țină mai multe spectacole după lansarea celui mai recent album al său, Holy Fvck, în august.

Demi Lovato
Demi Lovato, cu sinceritate despre consumul de alcool, medicamente și droguri: "Am început pe la 12-13 ani"

În ultimii ani, Demi Lovato a început să mizeze pe cartea sincerității și a făcut tot felul de dezvăluiri care demonstrează că viața vedetelor și, mai ales, a copiilor care cresc în lumina reflectoarelor nu este deloc roz.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală