Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER ADI ISTRATE - UN PIC (NEW PW)

Cindy Crawford a dezvăluit de ce a divorțat de Richard Gere. "Acum este un străin pentru mine"

richard-gere-cindy-crawford

Principalul motiv a fost diferența de vârstă dintre ei, de 16 ani. Cindy a crezut că aceasta nu va afecta relația, dar până la urmă au ajuns la divorț. "Eram tânără. Aveam 26 de ani, iar Gere  - 42 la momentul când ne-am căsătorit. Eu nu credeam că sunt tânără, dar eram. Am rezistat căsătoriţi pentru doi ani după care ne-am despărțit și apoi am divorțat. Cred că o parte a problemei din relaţia noastră a fost că eram o grămadă de lucruri unul pentru celălalt, dar nu eram prieteni, nu am fost niciodată. Iar acum el este un străin pentru mine".

Richard Gere et sa compagne Alejandra Silva à la première de "Time Out of Mind" à Madrid

foto Hepta

Richard Gere și supermodelul Cindy Crawford au fost căsătoriți între 1991 și 1995. Înainte de Cindy, Richard a avut relații cu femei celebre precum actrița Penelope Milford, Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis Presley și actrița Kim Basinger.

*EXCLUSIVE* Richard Gere guest at the "Sanremo Young" talent interviewed by the Italian host Antonella Clerici

foto Hepta

Acum, Richard Gere, în vârstă de 68 de ani, şi soţia sa, activista spaniolă Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, aşteaptă primul lor copil. Gere şi Silva s-au căsătorit civil în aprilie, în Spania. Gere, care va împlini 69 de ani pe 31 august, are un fiu în vârstă de 18 ani, Homer, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care a divorţat în 2016, după o căsnicie de 14 ani.

Top citite
01 randi (2)
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile
02 ruby
Ruby, adevărul despre motivul pentru care nu mai postează poze cu iubitul ei. Ce spune despre nuntă
03 dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”
04 Ariana Grande releases her music video '34+35'
Câți bani trebuie să-i plătească Ariana Grande fostului soț. Cântăreața a divorțat oficial și deja s-a mutat cu noul iubit
05 Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei
Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani

Sore, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, traversează o perioadă excelentă în plan personal. La doi ani de când s-a despărțit de tatăl fiicei ei, aceasta iubește din nou.

Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"

Despre relația dintre Shakira și Gerard Pique, încheiată în 2022, după 11 ani de iubire, se vorbește și acum. Felul în care fostul fotbalist a decis să părăsească viața de familie pe care o avea cu artista columbiană i-a atras o mulțime de critici. Și Shakira și-a plâns și cântat dezamăgirea în piese care au adus-o pe primele loc în topuri.

Dan Bălan și Tina Karol
Ce relație există între Dan Bălan și Tina Karol. Artistul a rupt tăcerea: „Fanii s-au alarmat, caută orice nuanță!”

Dan Bălan și Tina Karol, artista care i-a fost colegă la „Vocea Ucrainei”, au stârnit controverse în ultima perioadă, mulți dintre fani întrebându-se dacă nu cumva între cei doi există o legătură amoroasă. Acum, însă, fostul membru al trupei O-Zone a lămurit totul.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil