Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE J. BALVIN - Tranquila

Știri

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Rita Ora este o împătimită a fitnessului, iar asta se vede. Cântăreața și-a etalat mândră abdomenul de fier, în echipamentul de sală, într-un selfie care i-a încântat pe fani.

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Despărțirea dintre Dorian Popa și Claudia Iosif, cunoscut sub numele Babs, a stârnit un val de speculații în mediul online, iar Bianca, dansatoarea artistului, a fost recent ținta unor acuzații conform cărora ar fi fost responsabilă pentru sfârșitul relației dintre cântăreț și fosta sa iubită. Însă, Bianca a venit rapid cu o reacție fermă pentru a clarifica situația.

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Printre palmieri și vegetație luxuriantă, "sărutată" de soare, cu picioarele goale pe nisipul fin - așa se simte cel mai bine Corina Bud. Solista de 44 de ani o ține numai în vacanțe departe de țară.

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

Dua Lipa a făcut furori joi seara la Gala TIME100, care a avut loc în New York. Artista în vârstă de 28 de ani a atras toate privirile într-o rochie strălucitoare, cu un decolteu generos în V. 

anna lesko

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Numele Annei Lesko este sinonim cu senzualitatea. Cântăreața de peste Prut, ajunsă la 45 de ani, și-a păstrat frumusețea și puterea de seducție cu care s-a făcut cunoscută în showbiz. Trecerea anilor i-a adus și mai multe atuuri.

Latin American Music Awards 2024, Pre Show, Las Vegas, Nevada, USA - 25 April 2024

Are 52 de ani, dar silueta unei tinere de 30. Thalia, fabuloasă la gala Latin AMAs 2024, unde a schimbat cinci ținute

Thalia, celebra cântăreață în vârstă de 52 de ani, a deschis gala Latin American Music Awards cu piesa „Te Va a Doler”, un remix inclus pe noul album - „A Mucha Honra”, lansat vineri și a făcut furori pe tot parcursul ei, schimbând cinci ținute.

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Camila Cabello a făcut tot posibilul pentru a trece neobservată pe străzile din Los Angeles. 

Ultimele știri

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!