Bucuresti | 102,8FM ANDIA - RETROGRAD (DJ PROJECT)

Ruby si Dorian - Lasa cucu-n pace, LIVE la ProFM! 

IMG 6357

Andrei Gheorghe si Greeg i-au primit cu bratele si microfoanele deschise pe Ruby si Dorian Popa iar ultima ora din emisiune a fost despre ei doi. Chiar daca au venit fara Catalin Morosanu care se pregatea pentru un meci important, Ruby si Dorian l-au sustinut si l-au incurajat. Piesa pe care au facut-o ca o distractie dupa perioada petrecuta in Africa se numeste "Lasa cucu-n pace". 





Ideea piesei s-a nascut de la o replica pe care a avut-o Morosanu intr-una dintre probele la care a fost supus in Africa, iar imediat dupa incheierea show-ului, mai exact cand erau pe aeroport si se intorceau in Romania, Ruby a inceput sa fredoneze o linie melodica folosind replica lui Morosanu: "Lasa cucu-n pace".

 

“Inca de cand am plecat din jungla africana, Ruby lansase un zvon cum ca cei de acasa ne asteapta pe noi, cei 3 finalisti, cu o piesa deja scrisa despre experienta din Africa, cu versuri ce au stransa legatura cu povestea pe care am trait-o in cele trei saptamani acolo. Am fost incantati si abia asteptam sa auzim despre ce e vorba, sa ajungem in studio si sa inregistram. Proiectul suna foarte bine si cu siguranta ne va aminti, de fiecare data, de momentele frumoase pe care le-am trait in jungla. Energia pozitiva si faptul ca noi trei ne intelegem extraordinar cred ca se vad cu usurinta in clipul piesei ‘Lasa cucu-n pace’, pe care Ruby, Morosanu si cu mine va recomandam sa-l vizionati non-stop vara asta!”, a spus Dorian Popa.

La finalul matinalului de la ProFM, Ruby si Dorian s-au trezit cu o intreaga gradinita de copii in studioul ProFM, care i-a luat cu asalt, in asteptarea zilei de 1 iunie. Cei doi le-au tinut piept cu succes. :)



 

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
DIGI SPORT ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală
”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea