Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Mihail a vorbit prima dată de soţie şi de copilul ţinut la secret! "Nu sunt divorţat oficial"

miahil-matinal-profm

Nu au fost singurele surprize pe care Mihail ni le-a oferit. Înainte de cântări, a luat micul dejun alături de matinalii ProFM, GreeG şi Onuc. Dis de dimineaţă ne-a făcut poftă cu glucoză, care ţinea loc de ciocolată acum mulţi ani. A mancat-o pentru a rămâne treaz şi pentru forţă în voce. Mihail a spus că în ultimele zile a dormit foarte puţin pentru a fost la Electric Castle, unde s-a lăsat cu foarte multă distracţie. Pentru că este vară, l-am luat pe Mihail la întrebări estivale.

Care este cea mai frumoasă destinaţie de vacanţă unde ai fost?

Mihail: Am fost în Grecia, a fost foarte frumos. Pot să mai spun şi Berlin, dar şi în Rusia la Krasnodar. Ce am văzut acolo a fost wow.

Ai urmărit vreodată pagina de Facebook a unei foste iubite?

Mihail: Am doar o fostă iubită. Nu am avut relaţii de lungă durată. A fost o relaţie foarte frumoasă din care am învăţat foarte multe chestii. A durat doi ani şi jumătate. Acum ştiu ce înseamnă o relaţie, ştiu ce implică. Acum nu am o relaţie de lungă durată pentru că nu ar fi corect faţă de celălalt partener. Îmi doresc să mă îndrăgostesc, pentru că acea perioadă este foarte intensă şi inspiraţională.

Şi pentru că era la capitolul intimităţi, Mihail ne-a amuţit cu următoarea declaraţie: Am o soţie în Republica Moldova, nu sunt divorţat oficial, dar ideea e că e complicată situaţia.  Am un copil de câteva luni şi..., a declarat Mihail în EXCLUSIVITATE pentru ProFM.

Pentru moment ne-a blocat, dar după aceea ne-a explicat despre ce este vorba, mai ales că pe degetul său se afla o verighetă. Dă-i un play să vezi de ce a făcut aceste afirmaţii.

Top citite
01 Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber, primul interviu de când a născut. Soția lui Justin Bieber nu a stat mult timp departe de afacerea sa
02 Cardi B/ Profimedia
Cum arată Cardi B după ce a născut al treilea copil. Și-a recuperat talia în mai puțin de două săptămâni
03 Hailey Bieber, prima apariție după ce a născut/ Profimedia
Hailey Bieber, prima apariție după ce a născut. L-a lăsat pe Justin acasă cu bebelușul și a ieșit la cină cu prietena ei, Kylie Jenner
04 Ana Baniciu/ Foto: Facebook
Ana Baniciu, imagini în ipostaza de mămică. Artista, pe bancheta din spate în timp ce hrănea bebelușul: „Ești o mamă cool”
05 Justin Bieber și Hailey/ Profimedia
S-a aflat data de naștere a fiului lui Justin Bieber și al lui Hailey. Cine i-a dat de gol: „La doar o zi distanță”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Justin Bieber on social media
Dezvăluiri despre Hailey și Justin Bieber după nașterea primului lor copil: „Sunt extrem de entuziasmați!”

Hailey și Justin Bieber sunt extrem de încântați de venirea pe lume a primului lor copil, Jack Blues. Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la People, aceștia se simt bine și sunt foarte fericiți.

Cardi B Cardi B
Cardi B este din nou însărcinată. Artista a făcut anunțul după ce a cerut divorțul de Offset 

Cardi B a confirmat că este însărcinată cu al treilea copil, într-o postare emoționantă pe Instagram, în aceeași zi în care a cerut din nou divorțul de soțul ei, Offset.

DJ Armin Van Buuren
Cum arată familia lui Armin van Buuren. DJ-ul olandez are 2 copii

Născut în ziua de Crăciun, în 1976, Armin van Buuren este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați DJ din lume. Pe cât de expansiv este în ceea ce privește latura profesională a vieții sale, pe atât de discret este cu cea personală. Armin van Buuren are o familie superbă, de care este tare mândru și care reprezintă totul lui.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit